Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
TZ 21 – navrhování otopných soustav
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Základní škola, Most, J. A. Komenského 474, p.o Most Digitální učební materiál vytvořen.
Počítačové sítě.
SOFTWARE dálkové studium PODNIKÁNÍ 2. listopad 2006.
Balance Score Card (BSC) v řízení dodavatelských systémů
Schodiště – návrh a konstrukční řešení
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Základy práce s počítačem – lekce I. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Projekt RegInnoMobil – inovativní řešení pro regionální mobilituHarald Buschbacher Financováno Rakouským ministerstvem dopravy, inovaci a technologie v.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
ÚČEL AUTOMATIZACE (c) Tralvex Yeap. All Rights Reserved.
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
Video detektory pohybu
DRMS Forum září 2009 GORDIC řešení datových schránek organizace Bc. Pavel Prchal Ing. Vladislav Korecký.
Datové schránky ve velké společnosti SharePoint partenrská konference Microsoft Pavel Salava Mainstream technologies,
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
RFID – efektivní správa a inventarizace fondů Jindřich Vobora LSE Integration.
17. března 2003 Univerzální přípojka – brána do IVS Miroslav Nováček Libor Neumann.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
Operační systém (OS) ICT Informační a komunikační technologie.
Tomáš Burian Zš Bří. Jandusů VII.B Úvod. HYGIENA Vsoučasnosti je velkým problémem právě hygiena práce s počítačem a není to jen hygiena v úzkém slova.
T1: Základy práce s počítačem
Lokální počítačové sítě Novell Netware Ing. Zdeněk Votruba Technická fakulta ČZU Laboratoř výpočetních aplikací.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
Dvourotorové stranové shrnovače
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ ARCHIV
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček. Konfigurace Windows VY_32_INOVACE_10_1_05_AP.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Studentská PARDUBICE Implementace MIIS na Univerzitě Pardubice Petr Švec, Univerzita Pardubice.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Návrh a implementace algoritmů pro údržbu,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
ZÁKLADNÍ POJMY VE SKLADOVÉM HOSPODÁŘSTVÍ
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Výhody WiseFusion Synergický pusní MIG & WiseFusion Jak zvýšit produktivitu a kvalitu?
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 32 AnotaceProgramové.
MM – system s.r.o. MM - system s.r.o Prezentace společnosti.
Strojní programování. Uplatnění strojního programování: výroba složitějších součástí pomocí klasického programování se postupně stávala neefektivní a.
Odbavování a informování v lyžařských střediscích Lukáš Ksandr sk. 370.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Vytápění Elektrická topidla. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Přednáška Akce: Přednášející: Agnieszka Markiewicz | Sales Digital Products | Kärcher | TFM Kärcher Digital Solutions.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Zpracování a využití informací pro 6. ročník Název materiálu VY_32_INOVACE_01_Základní pojmy,
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Kamerový systém Výjezdní zasedání UISLednice, 23. – Bc. Martin Pokorný Sekce centrálních aplikací Vývojový tým Univerzitního informačního.
Vypracoval / Roman Málek
Elektronické bankovnictví
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Systémy automatické výměny obrobků
Základní pojmy v automatizační technice
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT
Vytápění Teplovzdušné vytápění
Teplovodní kotle UT do tepelného výkonu max. 50 kW Vypracovala: Ing
WEDA – řízené úložiště dokumentů Sociální agendy
Transkript prezentace:

Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace

Správa agendy - praxe Výsledky studií pracovních procesů v oblasti správy agendy  Největší NEefektivita  při procesu hledání spisů  a problémech se správným zařazením/umístěním spisů  Důsledek  Ztráta přehledu v agendě  Dlouhé intervaly / čekání klienta  Nižší produktivita práce Personální náklady nepřímo úměrné dosažené produktivitě práce

Změna a inovace  Moderní archivační systémy  Jednoduché a v praxi ověřené principy fungování  Akceptace existujícího způsobu uložení spisů a zavedeného způsobu organizace agendy  Optimální využití výšky drahých kancelářských  Softwarová správa agendy

KARDEX Lektriever  Princip páternosteru  KARDEX LEKTRIEVER  Ovládání :  manuálně - pomocí alfanumerické klávesnice nebo přes PC, s využitím softwaru pro správu spisů  Selektivní řízení systému řídí pohyb police do výběrového otvoru vždy kratší cestou  Vnitřní vybavení :  Přizpůsobeno formátu a způsobu uložení spisů

Ukázky uložení agendy Laterální způsob uloženíKlasický způsob uložení v šanonech Zásuvkové teleskopické police Závěsné desky v teleskopických rámech Vnitřní vybavení je přizpůsobeno formátu spisů a požadovanému způsobu uložení

Výhody archivačních systémů Maximální využití výšky → úspora plochy  Nárok na dispoziční plochu klesá až o 50%; (ve srovnání např. s registračními skříněmi)

Výhody archivačních systémů  Úspora času :  Spisy jsou soustředěny na malé ploše → odpadá neproduktivní chození při vyhledávání spisů, spisy jsou dopraveny až k obsluze  Umístění výdejního otvoru v ergonomické výšce → přizpůsoben k práci ve stoje  Po stisknutí tlačítka jsou spisy v několika vteřinách k dispozici  Zařízení jsou uzamykatelná → spisy jsou chráněny před prachem, znečištěním a neoprávněnou manipulací  Zařízení jsou vybavena bezpečnostními prvky → zřetel na bezpečnost obsluhy při práci  Jednotlivá zařízení jsou samostatnými celky → při více systémech, při plnění po etapách přináší okamžitý užitek od nasazení prvního systému  Vytvoření optimálního pracovního prostředí → motivace pracovníků → zvýšení výkonnosti

Propojení podlaží  Dispoziční prostor jednoho podlaží nemusí být limitním prvkem  Možnost propojení 2 nebo více podlaží  Veškerá agenda je k dispozici na pracovištích bez ohledu na jejich umístění v různých patrech budovy

Technické parametry zařízení Lektriever  3 standardní šířky: 2560 / 2947 / 3269 mm  Výška: až 6.500mm  Šířka police: 2200 / 2587 / 2909mm  Hloubka police: 322 až 465 mm  Průměrná doba přístupu ke složkám: od 4,5 sekund  Max. zatížení police : 150 kg na polici  Max. užitečné zatížení: 4070 kg Jedná se o standardní konfigurace – systém KARDEX Lektriever lze přizpůsobit dle požadavků zákazníka

Řízení Provoz systémů –autonomně, prostřednictvím klávesnice (v pracovním stolu příp. v čelném panelu) –prostřednictvím počítače Při řízení přes PC zadá pracovník přes klávesnici svého počítače vyhledávací kritérium k příslušnému spisu (např. adresu, jméno, DIČ, číslo složky…) a systém vyhodnotí, kde se požadovaný spis nachází. Příslušná police je automaticky dopravena do pracovní polohy a spis je připraven k manipulaci.

...otevíráme pro Vás novou dimenzi archivace !!!