Kouzlo placeného poradenství!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
INFORMACE Z XII. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU OP VK KONANÉHO 13/12/2013 pro předsednictvo RVŠ – 23/1/2014 na základě materiálů MV OP VK zpracovala Ivana.
Komunitární program PROGRESS
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Trendy finančních produktů ČLFA
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Seminář Cesty k omezení lichvy
PEČKY Václav Dřízhal ©2007 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ KOMUNIKACE,VYJEDNÁVÁNÍ.
Investiční program ČEPS, a.s., do roku 2023
Solární systémy pro aktivní topení
Provozně - ekonomický pohled na datová centra
Rozhodovací matice.
 Škola: ZŠ, ul. L. Kuby 48, České Budějovice  Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání, druhý stupeň  Předmět: Občanská výchova  Ročník: 8,9 
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
NEJLEPŠÍ KVALITOU PENĚZ JE JEJICH KVANTITA Aktivní správa peněžních prostředků ATLANTIK AM Akciové trhy
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Petr Benda Název materiálu: Daně – opakování I Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO.OA
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
Kdo jsme? Online byznys děláme přes 12 let Provozujeme 340 sportovních webů Naši reportéři vidí sportovních zápasů ročně.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Petr Slad a Rostislav Chabr
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Internetový obchod v ČR 2005 / 2006 Konference SAEC, , Bratislava Josef Suchánek APEK - Asociace pro elektronickou komerci.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nejmenší společný násobek
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
XII. Exportní fórum Obchodní spolupráce s Německem Pojišťování exportu – mýty a fakta.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Podpora poradců Podpora poradců
Výhled financí obcí Ing. Luděk Tesař.
Cesta domů a její hospodaření v roce 2011 Valná hromada
Startegie a perspektivy trhu s biopalivy v ČR Česká zemědělská universita, Praha, listopad Česká asociace petrolejářského průmyslu a obchodu.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Zkušenostní křivka Petr Bouška IŘT 2007/2008.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Hodnocení možností penzijních fondů v rámci penzijní reformy Autor práce: Ing. Petr Kupčík Vedoucí práce: doc. Ing. Eva Vávrová, Ph.D. Oponent práce: Ing.
Pojišťování exportu do rizikových teritorií Hana Hikelová
TEST 17. POLITOLOGIE
Představení klubu manažerů
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
PROINCOR – Inovační audit Liberec – PROINCOR - Inovační audit 2 INOVACE Změna je jedinou jistotou dnešního světa Předpoklad udržení zákazníka.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
Jak vypadá profesionální poradenské řešení Petr SYROVÝ €FA.
Investice 2011 – Tsunami na finančních trzích? David Navrátil.
3 EFEKTIVNOST TRHU.
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Konstrukce investičních produktů
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
Hospodaření obcí v roce 2016
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Kouzlo placeného poradenství! Dobrý den, mé jméno je Vladimír Fichtner A vítám vás u druhého tréninkového videa, o tom, jak se na první pohled jako elitní poradce odlišit od pojišťováků a běžných bankéřů. Podle vašich reakcí na první video už je dnes jasné, že je v ČR nejméně další stovka poradců a bankéřů, které trápí to, že jejich skutečné poradenské kvality nejsou na první pohled vidět. A kteří se těší na okamžik, kdy si za svoje jméno budou moci napsat v Evropě již prestižní titul European Financial Advisor. Kteří se těší na to, jak jejich prestiž i jejich příjmy vzrostou mimo jiné ve spojení s takovýmto titulem. A kteří už ví, že existuje i recept, jak takový titul získat. O receptu a vašich dalších otázkách si budeme povídat příště. Dnes si řekneme více, co Vás čeká při zkoušce. A proto tady vítám i kolegu Petra Syrového, který je jeden z prvních v Republice, který má titul European Financial Advisor a dnes dokonce je členem zkušební komise při zkouškách na udělení tohoto titulu. Pokud jste první video neviděli, klikněte vpravo a podívejte se na něj. Je to ten naprostý základ, co je třeba vědět pro odlišení se od ostatních. Dnes III. Mezinárodní konference €FPA ČR 2014 Ing. Vladimír Fichtner majitel Fichtner s.r.o.

Obsah Zajímavost pro poradce Atraktivita pro klienta Jak to musí fungovat Soutěž pro €FA poradce

Placené poradenství 75% našich příjmů Fichtner s.r.o., 1 tým, 7 lidí včetně back office 1,5 mld. Kč v investičním mandátu Primární zaměření na investice a bonitní klienty Pomáháme lidem stát se rentiéry a rentiéry zůstat

Kouzlo placeného poradenství pro poradce Aniž byste museli shánět nové klienty, vyděláváte Musíte si nechat platit za investice v poradenském mandátu 1,5 mld. Kč v mandátu = 15 mil. Kč ročně 1 tým, 7 lidí včetně back office 2m Kč na osobu (příklad Fichtner s.r.o.)

Kouzlo placeného poradenství pro klienta 0,3% p.a. fix a 10% ze zisku (u všech plateb +DPH) 0,3% p.a. + 0,6% (10% ze 6% p.a. výkonnosti) Klient má nulové vstupní poplatky Klient platí většinu, když je poradce úspěšný Klient má jistotu, že poradce zastupujete jeho zájmy, protože poradce je placen pouze klientem

Jak začít „kouzlit“ aneb základní předpoklady placeného poradenství Kvalita poradenské práce Především investice Bonita klientů Dobrá komunikace s klienty Specializace činností „ve firmě”

Jak má vypadat skutečná poradenská firma?

Největší poradenské firmy mají příjmy především z honorářů a provize z investic Struktura příjmů firmy Raymond James. Zdroj Výroční zpráva.

Základní poradenská jednotka je malá obvykle 5 až 7 lidí 1-2 Senior Poradci 2-3 Junior Poradci 2 Asistenti (Back Office) Centrála dodává především Analýzy a investiční doporučení Reklamu a Marketing Back Office a Provize

Počet klientů v poradenské jednotce Průměrný počet klientů: 491 (232 – 1382) Objem peněz ve mandátu: US$ 86m (24 – 301)

Klienty poradců jsou především bonitní lidé Více než dvě třetiny klientské základny firem finančního poradenství tvoří středně (42%) a nejvíce bohatí klienti (25%) – USD 100 000 a více

Klienti se získávají na reference až po 2-3 letech zkušeností klienta s poradcem Průměrně dvě třetiny nových klientů přichází na základě pasivních (40%) a aktivních referencí (19%). 22% na základě seminářů a společenských akcí.

Nejvyšší prioritou manažerů je nárůst AUM (objem investic v poradenském mandátu) Nejdůležitější prioritou ve firmách finančního poradenství je jednoznačně RŮST objemu peněz v mandátu, tržeb a zisků.

Za největší riziko je považována regulace Za největší riziko považují firmy především STÁTNÍ REGULACI („všechno to papírování“). Medvědí trh a jeho vliv je až druhý.

Na další tipy zdarma, jak budovat skutečnou poradenskou firmu pro bonitní klienty se můžete podívat na www.ByznysElita.cz

Investiční soutěž pro elitní poradce

92% úspěchu v investicích je ALOKACE Nyní můžete celoživotní alokaci vyzkoušet zdarma v unikátním online simulátoru eNestEgg eNestEgg umožňuje i získat kredity EFPA Více se dozvíte na cec.eNestEgg.cz Na stránce soutez.eNestEgg.cz můžete soutěžit s ostatními a vyhrát 10 000 Kč

Těším se, až spolu budeme soutěžit o místo vedle těch nejlepších … Merrill Lynch Edward Jones UBS America Fichtner s.r.o.

Díky za pozornost! Více informací najdete na webech ByznysElita.cz cec.eNestEgg.cz soutez.eNestEgg.cz Dobrý den, mé jméno je Vladimír Fichtner A vítám vás u druhého tréninkového videa, o tom, jak se na první pohled jako elitní poradce odlišit od pojišťováků a běžných bankéřů. Podle vašich reakcí na první video už je dnes jasné, že je v ČR nejméně další stovka poradců a bankéřů, které trápí to, že jejich skutečné poradenské kvality nejsou na první pohled vidět. A kteří se těší na okamžik, kdy si za svoje jméno budou moci napsat v Evropě již prestižní titul European Financial Advisor. Kteří se těší na to, jak jejich prestiž i jejich příjmy vzrostou mimo jiné ve spojení s takovýmto titulem. A kteří už ví, že existuje i recept, jak takový titul získat. O receptu a vašich dalších otázkách si budeme povídat příště. Dnes si řekneme více, co Vás čeká při zkoušce. A proto tady vítám i kolegu Petra Syrového, který je jeden z prvních v Republice, který má titul European Financial Advisor a dnes dokonce je členem zkušební komise při zkouškách na udělení tohoto titulu. Pokud jste první video neviděli, klikněte vpravo a podívejte se na něj. Je to ten naprostý základ, co je třeba vědět pro odlišení se od ostatních. Dnes III. Mezinárodní konference €FPA ČR 2014 Ing. Vladimír Fichtner majitel Fichtner s.r.o.