Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistické náklady Ivan Gros
Advertisements

Poznejte jak je skvělé Mít to pod Kontrolou a máte svou infrastrukturu pod kontrolou Michal Hroch Produktový manažer Microsoft ČR.
Vztah distribuční společnosti a Zákazníka po otevření trhu se zemním plynem Ing.Milan Kajtman člen představenstva Jihočeské plynárenské a.s. 1.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Komplexní řešení metropolitních sítí
Hosting informačního systému K2
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
Řízení poptávky a nabídky
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Podnikové informační systémy úvod
Easy2Source A better way to buy your test equipment Easy2Source Lepší způsob pořízení měřáků.
managementu znalostí podle
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
DATA MINING Irma Macháčová PROČ DATA MINING?
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation November, 2003ORS Strategic Business Development Může si státní správa dovolit outsourcing.
Význam informací v podnikání
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
Paradigmata strategického myšlení
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Technologická centra ORP – nabídka řešení od Telefónica O2
Informační strategie. řešíte otázku kde získat konkurenční výhodu hledáte jistotu při realizaci projektů ICT Nejste si jisti ekonomickou efektivností.
NABÍDKA PROJEKTU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 1. Projekty energetických úspor – metoda Energy Performance Contracting (dále EPC) EPC – „energetické služby se zárukou,“
Lidé ve službách.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Cloud aneb nejpohodlnější IT
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Vývoj požadavků na obchodování s elektřinou Ing.Karel Šimeček Seminář SVSE 11/2003.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Outsourcing provozu sítě Štěpán Kubíček pondělí, 13. dubna 2015 motto:…
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
1. Úvod do problematiky Pojmy a definice Podnik v dynamickém prostředí
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Zajištění dostupnosti produktu Informování zákazníka a objednávka
SOA = Architektura orientovaná na služby
Efektivní reklama na internetu Luboš Plotěný
1 Regionální inovační strategie RIS. 2 O Regionálních inovačních strategiích Projekty RIS mají za cíl podporu rozvoje regionálních inovačních strategií,
Na cestě k ASP Jiří Voříšek VŠE - KIT publikováno: červen 2002.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Jakub Petr. Bez možnosti vyzkoušet si oblečení Větší výběr sortimentu Nižší cena Ušetření času Nakupování z pohodlí Nakupování z pohodlí domova Problémy.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Majetek podniku. oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) oběžný majetek – jednorázový, spotřebován, mění podobu (materiál) dlouhodobý.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_20.
Ekonomika malých a středních podniků Přednáška č. 12: Příčiny neúspěchu podnikání malých a středních podniků.
KPV/PIS KPV/PIS  Jaroslav Plzák  Lukáš Choulík  Tomáš Kraus Websol s.r.o.
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Lidé, procesy, partnerství
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Lidé, procesy, partnerství
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Řízené služby v praxi

CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému Středně velká společnost, která má zaměstnanců si chce pořídit vlastní systém, na kterém bude provozovat interní aplikace jako účetní systém, systém pro správu obchodních příležitostí, webové stránky a y zaměstnanců. Pro takovéto řešení si potřebuje zajistit cca 5 serverů (1 proxy server, 2 databázové a 2 aplikační servery). Může buď investovat do vlastního zařízení, nebo využít řízených služeb a ušetřit až 25% na nákladech, vynaloženou energii, čas a starosti s technickým zabezpečením.

FLEXIBILITA - SNADNÉ ZABEZPEČENÍ SEZÓNÍCH VÝKYVŮ A ZÁKAZNICKÝCH PROJEKTŮ - INVESTICE DO NOVÝCH OBCHONÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ MÍSTO DO INFRASTRUKTURY 9 Zajištění provozu v reakci na sezónní prodej Cestovní kancelář se pohybuje na trhu, kde je poptávka po jejích službách velmi nerovnoměrná. Největší nárůst poptávky pociťují v období před letními měsíci a v zimní sezóně při nákupu lyžařských zájezdů. Aby dokázala uspokojit své zákazníky, musí mít zajištěny nejen dostatečné lidské zdroje, ale i technické kapacity technologií, přes které všechny nabídky, objednávky a rezervace realizují. Mají dvě možnosti. Buď nakoupit vlastní technologii, která musí být v navržena tak, aby zajistila bezproblémový chod společnosti v období sezónního prodeje. Nebo si formou řízených služeb zabezpečit provoz po celý rok přesně opisující křivku jejich prodeje či si doobjednat dodatečnou kapacitu k vlastním zdrojům během vysoké sezóny, a mít tak jistotu, že všechny technologie bez problému zvládnou zvýšený nápor.

GARANTOVANÁ KVALITA A DOSTUPNOST - PERSONÁLNÍ ZABEZPEČENÍ PROVOZU IT; PROCESNÍ ZABEZPEČENÍ - SLA Zajištění provozu v reakci na sezónní prodej Dnes již skoro u každé společnosti, nehledě na její velikost, je úspěch jejího podnikání velkou měrou závislý na kvalitním zabezpečení IT. Úspěšnost obchodních aktivit významně závisí na sdílení obchodních informací, na jejich kvalitě a dostupnosti. Proto mnoho společností investuje nemalé částky do IT technologií a odborných pracovníků, kteří jim tyto technologie spravují. S řízenými službami přichází nová možnost kvalitního zabezpečení IT. Společnost Telefónica O2 sdílí nejenom technickou platformu, ale i technické specialisty zajišťující její bezproblémový chod. To jí umožňuje zákazníkům smluvně garantovat takovou kvalitu, kterou jim vlastní zdroje nejsou schopny nikdy zaručit.