MĚNÍME ŠTĚTSKO K LEPŠÍMU Náš volební program najdete na

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Dotační příležitosti.
ZVON Sdružení nezávislých kandidátů
Sociální prevence -sport- Cílem projektů je vytvářet podmínky pro smysluplné a aktivní prožívání volného času v kriminálně rizikovém a sociálně patologickém.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
Obecné cíle pro KPSS 1. Vytvoření objektivního a názorného informačního systému pro veřejnost 2. Zlepšení bytové politiky 3. Vznik asistenčních služeb.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
Organizace chránící přírodu a životní prostředí
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Rekapitulace výchozí situace v Kadani.
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
Komunitní a otevřená škola
KONFERENCE Program obnovy rodiny MALENOVICE
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Sdružení obcí Jablunkovska Jablunkov; 26. června 2015 Připravenost na nové plánovací období.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
6. Lokální partnerství Frýdlantsko.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
2. setkání pracovní skupiny „Život v obcích“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Výhodná geografická poloha.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Dopravní politika ČR.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
2. setkání pracovní skupiny „Životní prostředí“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Zvyšování podílu separovaného.
Odbor sociální péče Magistrátu města Brna Helena Krištofová
MAP – Místní akční plán ORP RK
Vítejte na veřejném fóru
Pracovní skupina č. 2: Strategický skelet
Vazba na Operační programy
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Výsledky projednávání
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
BYDLENÍ PATŘÍ MEZI ZÁKLADNÍ PRIORITY ČSSD
Strategický plán rozvoje obce pro období
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
TEZE ROZVOJE BYDLENÍ V PRAZE
Informace o vyhlášených výzvách
Transkript prezentace:

MĚNÍME ŠTĚTSKO K LEPŠÍMU Náš volební program najdete na ČSSD Náš volební program najdete na www.cssd-steti.cz

Kandidáti ČSSD = lidé, kteří pro Štětí již něco dokázali.

ČSSD Mgr. Tomáš Ryšánek - starosta „Vztah k městu nebo vesnici získávají občané také díky atraktivnímu a jedinečnému centru – zasadím se o dotvoření středu města i návsí na obcích v souladu s novým komunitně vznikajícím územním plánem. Moderní, otevřená, komunikující a bezbariérová radnice je mojí prioritou.“

ČSSD Mgr. Ing. Miroslav Andrt - místostarosta „Prosazuji systematické zvelebování městského majetku včetně oživení veřejných prostranství a občanské vybavenosti na sídlištích i na vesnicích při aktivním zapojování veřejnosti do rozhodování – pro nové investice pomohu získat maximum financí z evropských fondů, státu i kraje.“

ČSSD Mgr. Alena Kořínková – ředitelka MŠ „Děti jsou naše budoucnost – v duchu mezinárodního projektu Zdravá mateřská škola a Zdravá škola usiluji o provázaný systém předškolního a školního vzdělávání, který pomůže nejen integrovat děti s hendikepem, ale nabídne příležitosti i pro talentované a nadané jedince.“

ČSSD Mgr. Václav Pištora - důchodce „Stále více přibývá důchodců, kteří jsou ohroženi sociálním vyloučením, a mohou skončit tak říkajíc na ulici, protože nebudou mít na placení nájmu. Podporuji výstavbu cenově dostupných malometrážních bezbariérových bytů pro seniory s možností využívání pečovatelské služby.“

ČSSD Bc. Stanislava Linhartová – ředitelka CŠJ „Při úklidu města i spádových obcí a údržbě veřejné zeleně se osvědčily Štětské komunální služby, které tak zároveň zaměstnávají desítky dlouhodobě nezaměstnaných osob – preferuji rozšíření jejich aktivit o drobné opravy chodníků, komunikací a polních i lesních cest.“

ČSSD Jiří Lavko – soukromý podnikatel „Dlouhodobě neutěšená situace ohledně nedostatku parkovacích míst uvnitř města mě vede k nutnosti přijmout srozumitelnou a prosaditelnou koncepci rozvoje parkovacích míst, která bude veřejně projednána, a následně se podle ní budou závazně realizovat jednotlivá opatření.“

Den matek a MDŽ ČSSD Domníváme se, že si ženy naši úctu zaslouží. Proto od nás dostávají každý rok k svátku růži.

ČSSD Mgr. Jiří Novák – soukromý podnikatel „Dostatek příležitostí pro sport a aktivní trávení volného času patří mezi mé priority – zasadím se o dokončení rekonstrukce školních sportovních areálů jakož i modernizaci městského stadionu. Zastávám též vyváženou podporu všech sportovních i zájmových organizací.“

ČSSD Karel Holeček – soukromý podnikatel „I na vesnicích chceme mít komfort jako ve městě – usiluji o odkanalizování největších obcí a o zajištění mobilního svozu fekálií pro všechny ostatní. Podporuji výstavbu stezky pro pěší i cyklisty do Počeplic a chodníku do Stračí – bezpečnost silničního provozu nelze podceňovat.“

ČSSD Martina Stráníková – výkonná ředitelka „Uplatním své zkušenosti především pro odpovědné, transparentní a dlouhodobě udržitelné hospodaření města za využití vnitřních úspor a hledání dalších zdrojů financí třeba i ze soukromé sféry. Přeji si žít ve městě bez bariér – jak těch fyzických v prostoru, ale i duševních v hlavách a srdcích.“

ČSSD Jana Nešvarová – důchodce „Ráda jezdím na kole a proto podporuji budování a údržbu cyklostezek a cyklotras jakož i obnovu tradičních polních a lesních cest – především prostupnost pravého břehu Labe od Pelunce až k jezu. Pěší zóna má sloužit chodcům a cyklistům – do města patří více bezpečných stojanů na kola.“

ČSSD Václav Kouba – specialista zpracování dat „Velké množství lidí dojíždí za prací i studiem do Prahy – usiluji o co nejrychlejší vybudování odstavného parkoviště u hněvického vlakového nádraží s točnou pro autobusy a zázemím pro úschovu kol. S Ústeckým krajem chci pomoci vyjednat bezodkladnou rekonstrukci štětského mostu.“

ČSSD Antonín Böhm – důchodce „Zdejší region nabízí zajímavé lokality pro výstavbu rodinných domků – prosazuji přípravu a zasíťování nových parcel pro individuální bydlení v souladu s novým územním plánem. Pro mladé rodiny chci zajistit dostatek startovacích bytů a výhodné půjčky z městského Fondu rozvoje bydlení.“

ČSSD Josef Veselý – pracovník OKM „Již řadu let pracuji aktivně s dětmi a mládeží – na jedné straně je třeba pro ně zajistit odpovídající volnočasové zázemí, ale zároveň jim nabídnout smysluplný a atraktivní program – mezi mé cíle patří moderní skatepark, parkourové hřiště s venkovní posilovnou a dětská hřiště ve všech vesnicích.“

ČSSD Ing. Jana Ryšánková – konzultant sociálních služeb „Ve spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování hodlám zamezit dalšímu obchodování s chudobou v předražených privátních ubytovnách a bytech. Důraz kladu na protidluhové poradenství a vznik absolventských míst, aby mladí lidé hned po škole nezůstávali bez práce na sociálních dávkách.“

Každou první sobotu v říjnu se chodíme projít po krásném okolí Štětí. Pochod s růží ČSSD Každou první sobotu v říjnu se chodíme projít po krásném okolí Štětí.

ČSSD Ing. Petr Podrábský - technik „Stále více zatěžujeme přírodu odpady z našich domácností – prosazuji osvětu a zlepšení systému sběru a třídění komunálního odpadu včetně zavádění tzv. podzemních kontejnerů (omezení „hrabačů“). Na základě efektivnějšího způsobu třídění navrhuji snižovat místní poplatek za odpady.“

ČSSD Mgr. Blanka Pišvejcová - učitelka „Start školní docházky je pro mnoho rodin velmi nákladnou záležitostí, proto vítám každoroční podporu města ve výši tisícikoruny pro každého prvňáčka na školní pomůcky. Za účelem rozvoje tvůrčích vloh štětských dětí prosazuji výstavbu nového výtvarného ateliéru Základní umělecké školy“.

ČSSD Jiří Zeman - skladník „Osobně jsem již několikrát se svou rodinou čelil ničivému živlu labských povodní – usiluji proto o zkvalitnění a dořešení protipovodňové ochrany Štětí, Počeplic a Hněvic, ale i dalších obcí v případě přívalových dešťů. Zasadím se, aby byl na každé spádové obci ustaven funkční osadní výbor.“

ČSSD Hana Havířová – sociální pracovník ÚP „Odmítám zneužívání sociálních dávek – jsem pro pečlivější terénní práci a adresnou pomoc skutečně potřebným za maximálního využití poukázek na nákup konkrétního zboží. Podporuji vznik nových pracovních míst včetně tzv. sociálních podniků pro dlouhodobě nezaměstnané bez pracovních návyků.“

ČSSD Jiří Kroupa - policista „Prevence musí být následována represí – usiluji o užší spolupráci státní a městské policie za využití všech osvědčených způsobů potírání kriminality – zejména posílení pochůzkové činnosti, rozšíření kamerového systému, intenzivnější využívání fotopastí, pořízení detektoru drog a služebního psa.“

ČSSD Mgr. Věra Motalová - učitelka „Velmi důležité je zůstat fit a pohyblivý i v pozdním věku a neschovávat se při tom před světem – prosazuji tudíž výstavbu štětského seniorparku, což je veřejně přístupná zóna s řadou cvičebních prvků a volnočasových aktivit (např. pétangue, kuželky, kroket aj.) pro starší a pokročilé.“

ČSSD Bc. Josef Podrábský - policista „Budu hájit přírodní i kulturní krásy zdejšího regionu tak, aby byl atraktivní nejen pro místní, ale i pro návštěvníky a turisty – podporuji výstavbu veřejného přístaviště na Labi včetně zatraktivnění odpočinkové zóny Ostrov a obnovu přírodního hřiště s lanovým centrem při naučné stezce nad Stračím.“