Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje ochrany životního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Občanské sdružení Brouček
Advertisements

Ekologická výchova v Zoo Ostrava
„Záchrana prírodného dedičstva v česko – slovenskom prihraničí“ Operační program přeshraniční spolupráce ČR -SR.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Montessori Vlašim – cesta pro děti i jejich dospělé
Vstupní informační seminář k přípravě dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 a posuzování vlivu tohoto dokumentu na životní prostředí.
Stacionární terénní práce ve Věznici Jiřice Občanské sdružení Semiramis.
Bezpečně do školy aneb Děti mění svět. Kde získat další prostředky? Například: grantový program Nadace Partnerství Na zelenou grantový program Nadace.
Strategické plánování rozvoje územních celků a neziskové organizace Zuzana Guthová, Rosa - společnost pro ekologické informace a aktivity.
Petr Kurz Krasec, o.s. Fr. Šrámka České Budějovice KRAjská Síť Environmentálních Center
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
1 EICO - nevyšlapanou cestou. 2 Evropský sociální fond Operační program Rozvoj lidských zdrojů (OP RLZ) Opatření 2.3 Posílení kapacity poskytovatelů sociálních.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Environmentální Vzdělávání a výchova.
AKTUÁLNÍ VÝZVY PROGRAMOVÉHO OBDOBÍ Horizont
ohroženým domácím násilím
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
Podprogram Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2014 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Chaloupky o.p.s. Štoky,
Čujkovova 31 Ostrava – Jih tel: tel:
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje sociálního poradenství.
EVVO v Plzeňském kraji.
KONFERENCE „MÍRA REGULACE V ÚZEMNÍCH PLÁNECH VE STŘEDOEVROPSKÉM PROSTORU“ ČESKÝ TĚŠÍN 8. A ING. ARCH. PETR GAJDUŠEK.
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Netradiční formy práce nástroj rovnováhy mezi pracovním a rodinným životem.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Ostrava, Čavisov, Dolní Lhota, Horní Lhota, Klimkovice, Olbramice, Stará Ves nad Ondřejnicí, Šenov, Václavovice, Velká Polom, Vratimov, Vřesina, Zbyslavice.
Předcházení vzniku odpadu Úloha NNO Milan Havel – sdružení Arnika.
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
Sociální služby a Projekt Zdravý kraj v Jihomoravském kraji J.Drbal, V.Kytnerová, K.Zouharová Plánování rozvoje sociálních služeb Dobrá praxe zdravých.
Pracovní skupina Za hřiště Písek. Historie jaro 2006 – vznik občanské iniciativy léto 2006 – jednání iniciativy s radnicí podzim 2006 – založení pracovní.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
Krajská konference EVVO 2016 Děti v přírodě – jde to i v Praze! 4. října 2016 SEV HMP Toulcův dvůr.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
„Implementace Místní agendy 21 a principů udržitelného rozvoje v MSK“
Lenka Herčíková,
MAP – Místní akční plán ORP RK
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Občanské sdružení ProCit, z. s
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
JIHOMORAVSKÉ REGIONÁLNÍ CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Podnikatelské koncepce
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje sociálního poradenství a komunitní práce sociálního poradenství a komunitní prácePobočky: Ostrava, Fulnek, Klimkovice, Dobroslavice Ostrava, Fulnek, Klimkovice, Dobroslavice

Ekologické vzdělávání, výchova a osvěta Rozvoj sítě environmentálních informačních poradenských center v MSK Rozvoj sítě environmentálních informačních poradenských center v MSK Podpora environmentálně šetrné činnosti mateřských center v MSK a ZLK Podpora environmentálně šetrné činnosti mateřských center v MSK a ZLK Den Země, Den bez aut Den Země, Den bez aut víkendy a tvořivá odpoledne rodičů s dětmi víkendy a tvořivá odpoledne rodičů s dětmi školy skutečně v přírodě, adaptační pobyty, Ekoškola školy skutečně v přírodě, adaptační pobyty, Ekoškola tábor rodičů s dětmi, dětské tábory tábor rodičů s dětmi, dětské tábory

Ekologické vzdělávání, výchova a osvěta

Připravujeme: Komunitní kompostování

Komunitní kompostování

Žádost o podporu Úmob Poruba – nákup kompostéru Žádost o podporu Úmob Poruba – nákup kompostéru Spolupráce s MC Kaštánek – výběr zapojených osob, práce s kompostem Spolupráce s MC Kaštánek – výběr zapojených osob, práce s kompostem Využití – předzahrádky, truhlíky, květináče Využití – předzahrádky, truhlíky, květináče

Připravujeme: Trhy místní produkce Co to je místní produkce? výrobky (popř. služby), které jsou produkovány převážně místně vlastněnými firmami, přičemž tyto firmy využívají pokud možno místní zdroje (a to tak že udržitelným způsobem), zaměstnávají místní pracovníky za odpovídající mzdu a slouží v první řadě místním trhům

Trhy místní produkce

Žádost o podporu EEA grants Žádost o podporu EEA grants Spolupráce s Bondensmarked Spolupráce s Bondensmarked září 09, duben-červen 10, Jiráskovo náměstí, Ostrava září 09, duben-červen 10, Jiráskovo náměstí, Ostrava

Kontakt Kontakt Ing. Ivana Mariánková Ing. Zuzana Tůmová EICO, Chelčického 4, Ostrava 