1 ©....... - Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/2014 - 7:59 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Projekt ePreskripce a poskytování údajů o vydaných LP
Pojištění firemní flotily
Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Představení společnosti
Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK
LOGISTIKA ZÁSOBOVÁNÍ NÁHRADNÍMI DÍLY V AUTOSERVISECH
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :24 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :25 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
1 AOV „Nástroje a distribuční cesty v současné ekonomické a obchodní situaci mezi výrobcem a spotřebitelem v aplikaci společností Sanitec“ Ing.Michal.
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Informační systémy podnikové systémy CRM
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Pojištění vozových parků
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
LCS International, a.s..
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
SEKUNDÁRNÍ TRH UŽITKOVÝCH VOZIDEL
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
Seminář KOMTERM, 21. duben 2010 Dipl. - Ing. Roman Baláž, MBA Generální ředitel SPP CZ, a.s. 1 Bezpečnost dodávek – nevyhnutná podmínka zákazníka.
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Servis 24, spol. s r.o. – partner akce: Truck Business Day , Brno Ing. Marian Nekula Výkonný ředitel.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Inovativní produkty a technologie SCSISpokojenost zákazníka zákazníka Profesinální klientský servis v oblasti kontaktních center Samsung Value System.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
Zvyšování kvality poskytovaných služeb - efektivní řízení servisní péče Konference SIS2010, Brno Petr Bříza, Versino CZ, s.r.o.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
MARKETINGOVÝ MIX.
Cloud aneb nejpohodlnější IT
DE Transformace skupiny E.ON v České republice Jelenovská
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Str. 27.  peněžní částka účtovaná za výrobek nebo službu  vyjadřuje hodnotu výrobku nebo služby  přináší firmě příjmy - jako jediná ze 4P (výrobek,
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
MARKETING.
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Technik autoservisu Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a.
Servisní prohlídky – druhy, úkony
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Rozhodovací proces, podpory rozhodovacích procesů
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU:VY_32_INOVACE_POD_77 ROČNÍK: 3. VZDĚLÁVACÍ OBOR:PODNIKÁNÍ V HOTELNICTVÍ.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Setkání s řešiteli pro veřejnou zakázku
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_MARKETING.

KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Změny na trhu práce?.
TROST AUTO SERVICE TECHNIK s. r. o.
Transkript prezentace:

1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o. a jeho servisní koncept Pardubice 16. září 2010 Miloslav Indrák

2 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 2 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o. - založení společnosti TROST roku 1904 v Německu - V roce 2008 spojení se skupinou Meteor Group – působící ve východní Evropě - V roce 2009 spojení se skupinou KSM Auto Servis Technik – působící ve východním Německu, Rakousku, Slovinsku - v současnosti působnost v 9 zemí Evropy prodejních poboček zákazníků z řad autoservisů zaměstnanců - obrat 770 Mil. € Servisní koncepty

3 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 3 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Autoopravárenství – dělení trhu - servisy autorizované – jsou dealeři výrobců automobilů, kteří je podporují technickým, organizačním a komunikačním systémem - servisy neznačkové – jsou servisy, které svým zaměřením nepreferují jednu značku automobilu, jednoho výrobce - Pokud chcete kvalitně provádět servis automobilů, potřebujete nejen kvalitního a vyškoleného pracovníka, ale i technická data a příslušné přípravky určené k servisu automobilu stanovené výrobcem. Na tuto myšlenku mysleli evropští zákonodárci a vytvořili příslušnou legislativu v podobě tzv.BLOKOVÉ VYJÍMKY, která umožňuje všem servisům provádět běžný servis a opravy na nových automobilech v záruce včetně potvrzení servisní knížky Došlo tedy k zrovnoprávnění vztahu originálních a nezávislých subjektů na trhu s opravami a ND na automobily. Umožňuje přístup k technickým informacím, originálním ND vyráběným automobilkou, originálním školením a diagnostice

4 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 4 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Výhody pro firemní vozové parky Firemní vozové parky prochází neustálou obměnou. Zpravidla i změnou výrobce auta. Pak ale nastává problém při zajišťování servisu vozového parku. Buď tedy můžete navštěvovat několik servisů, anebo se poohlédnout po alternativě v podobě tzv.nezávislého servisu Pokud tedy víte : Že na každém automobilu je zpravidla 25% dílu, které lze zařadit jako originální díl, přičemž v dnešní době si i tento díl může koupit kterýkoliv servis. Standard kvalitního neautorizovaného servisu se v dnešní době tedy velmi přiblížil servisům autorizovaným. Na trhu není nic, co by si neautorizovaný servis nemohl pro svou práci koupit. Dokonce i nejnovější dílenské postupy nebo software pro diagnostiku, katalogy náhradních dílů Pak můžete dojít ke snížení nákladů na údržbu a provozování vozového parku při získání Komplexní služby pro opravy a údržbu automobilů i v době záruky

5 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 5 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Servisní koncepty – „TROST Partner systém“ Nezávislé servisy vzhledem ke zkvalitňování svých služeb potřebují silného partnera, který by jim nabídl a poskytl servisní data výrobců automobilů, technickou a materiální podporu. Vzhledem k této nutnosti vznikla potřeba sdružovat tyto nezávislé servisy do servisního konceptu, který si definoval svoje standardy a i certifikace, dosahují tzv.autorizace „TROST Partner systém“ je evropská síť autorizovaných servisů, která sdružuje celkem přes autoservisů v devíti zemích Evropy Partneři musí splňovat dané podmínky v oblasti vybavení, diagnostiky, softwarového a technického vybavení, počtem mechaniků, velikostí servisu a kapacity oprav Díky kombinaci kvalitních dílů od společnosti TROST (originálních či kvalitativně rovnocenných), které jsou levnější než díly dodávané výrobci vozidel, a levnějším cenám servisních prací, představuje servisní síť TROST úsporné řešení pro velké, střední i malé firemní vozové parky

6 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 6 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Servisní koncepty – „TROST Partner systém“ - Značky jsou zárukou kvality

7 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 7 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Myšlenka v pozadí naší strategie servisních konceptů je velmi jednoduchá: Jaké jsou klíčové faktory úspěchu nezávislého servisu? Dobrá Kvalita Dobrá Kvalita Atraktivní Cena Atraktivní Cena Zákaznická Orientace Zákaznická Orientace DokonalostEfektivitaViditelnost Autoservis ++

8 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 8 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Myšlenka v pozadí naší strategie servisních konceptů je velmi jednoduchá: ‘TROST Partner System’ podporuje svými konceptovými moduly ‘technickým’, ‘organizačním’ a ‘komunikačním’ všechny důležité klíčové faktory úspěchu našich zákazníků z řad servisů Technická podpora OrganizačnípodporaKomunikačnípodpora 1 1 Dobrá Kvalita Dobrá Kvalita Atraktivní Cena Atraktivní Cena Zákaznická Orientace Zákaznická Orientace TROST Partner System ÚPLNÝ SERVISNÍ KONCEPT Autoservis DokonalostEfektivitaViditelnost

9 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 9 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Všichni z nich podporují své dealery a pobočky profesionálním technickým, organizačním a komunikačním servisem Co je pro nás měřítkem v naší strategii konceptů?

10 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 10 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Rekapitulace podpory Poskytnutím podpory partnerům Technická podpora Technická databáze on-line - informace Audacon Technická databáze on-line - informace Vivid Technická HOT-LINE Technická školení Technický tým Organizační podpora On-line katalog – informace stále k dispozici Kvalitní logistika Pružný slevový systém – Pricing Investice Komunikační podpora Marketingová podpora

11 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 12/19/ :59 AM - 11 Quelle: TROST AUTO SERVICE TECHNIK SE Miloslav Indrák Fleetový specialista TROST AUTO SERVIS TECHNIK spol. s r.o. Tulipán Park Praha, budova C Archeologická Hostivice Phone Fax Mobile