Skype Music Server Vojtěch Ouška. S kype M usic S erver Cíl projektu ● Návrh a implementace veřejného hudebního serveru ● Přenos zvukových dat pomocí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Zvětšovací a předčítací programy pro slabozraké
MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Metropolitní síť. Co přináší metropolitní síť obcím  Pokrytí požadavků občanů na moderní technologie  Jistota dobrého rozhodnutí – možnost rozšíření.
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
Software – aplikace, programy
SOFTWARE operační systémy
Autopůjčovna Michal Kozák Ondrej Krč-Jediný Igor Kulman.
Využitelnost technologie Instant messaging pro podporu podnikových aktivit a soukromé využití Petr Horák Brno, červen 2010 Vedoucí: Ing. František Dařena,
MOBILNÍ TELEFONY.
Elektronická komunikace
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Představení mydlink TM Co je mydlink Mobilní aplikace Proč mydlink Pro koho je mydlink určen Rodina produktů mydlink.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
11. SLUŽBY INTERNETU (WWW, , ON-LINE KOMUNIKACE, BEZPEČNÁ KOMUNIKACE, HLEDÁNÍ INFORMACÍ NA INTERNETU)
Rozšíření jednouživatelské verze IS na víceuživatelskou Prezentace Diplomové práce Autor : Libor Tomášek Spoluautoři : Pobucký M., Drábek L. Vedoucí :
INTERNET - Je počítačová síť celosvětového rozsahu, spojující stovky zemí, miliony počítačů a miliony uživatelů.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
TomTom GO 910„Nejinteligentnjší přenosný automobilový navigátor“ TomTom GO 910„Nejinteligentnější přenosný automobilový navigátor“
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
Online a Offline komunikace
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Skype Music Server Vojtěch Ouška České vysoké učení technické v Praze Katedra počítačů ODKAZY [1] JSkype - Java API pro Skype [
Přehled
SonyEricsson W550. Nejstarší z řady Walkman Technické parametry Rozměry: 93 x 46.5 x 22.5 mm Rozměry: 93 x 46.5 x 22.5 mm Sítě: GSM 900/1800/1900 MHz.
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
Internet.
1 iptelefonie denis kosař. 2 obsah Co je ip-telefonie Jak to funguje Protokoly Kodeky Jak to použít Skype Zdroje.
Typy elektronické komunikace
Internetové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
11. SLUŽBY INTERNETU.
Telefonování přes Internet
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Poštovní klient 3. ročník oboru Sociální péče Thunderbird.
uložené procedury (stored procedures) triggery, sekvence, pohledy, funkce, parametrické dotazy (prepared statements) komplexní agregace a SQL dotazy jiné.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Služby internetu obr.: 1. WEB  WWW – (World Wide Web), také pouze zkráceně web v doslovném překladu "světová rozsáhlá síť“, neboli celosvětová síť 
Redakční systém dopravní informace pro státní správu ISSS 4. dubna 2006.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
OPERAČNÍ SYSTÉMY ICT – Mgr. Milan Šimek. Nejznámější operační systémy DOS – textové rozhraní OS/2 – podobný Windows, ovládán hlasem UNIX – stabilní, otevřený,
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Multimediální elektronická komunikace
SOFTware Adresář, soubor, OS Informatika – 6. třída Bc. Josef Štainer
VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce.
KOMUNIKACE ON-LINE VY_32_INOVACE_63. CHAT komunikace dvou nebo více lidí prostřednictvím komunikační sítě. Textem Zvukem - audiochat Zvukem a obrazem.
WEBOVÝ PORTÁL O POČÍTAČOVÝCH HRÁCH ROMAN POSPĚCH.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Rozdělení softwaru Obecná informatika. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
Inf Sítě mobilních telefonů a GPS. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
, KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJE. Elektronická pošta, zkráceně , je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační.
KYBERŠIKANA Mgr. Martina Miloica ZŠ Heyrovského 33, Olomouc.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Český jazyk 5 Autor: Mgr. Lenka Radošová Volné psaní na téma:
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
Elektronické bankovnictví
Programování mikropočítačů Platforma Arduino
Inf Elektronická komunikace
Asistivní technologie pro mobilní zařízení PV072 Seminář z asistivních technologií Vít Vaněk
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
SOFTWARE II Aplikační software.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
OPERAČNÍ SYSTÉMY ICT – Mgr. Milan Šimek.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
POČÍTAČ A LIDÉ S HANDICAPEM Adéla Beránková, 3. A.
Transkript prezentace:

Skype Music Server Vojtěch Ouška

S kype M usic S erver Cíl projektu ● Návrh a implementace veřejného hudebního serveru ● Přenos zvukových dat pomocí technologie Skype TM ● Co možná nejsnazší komunikace se serverem pomocí Skype klienta Cíl projektu komunikace co je to SMS implementace vlastnosti ukázka závěr Vojtěch Ouška

Cíl projektu komunikace co je to SMS implementace S kype M usic S erver Komunikace ● Uživatel A naváže spojení se serverem pomocí Skype klienta psaním chatových zpráv ● V dialogu požádá server o seznam skladeb ● Vybere si skladbu, kterou chce nechat přehrát ● Určí uživatele B, kterému chce píseň přehrát ● SMS kontaktuje uživatele B pomocí telefonního hovoru ● Po navázaní spojení server přehraje skladbu a uživatel B může poslouchat hudbu v telefonu vlastnosti ukázka závěr Vojtěch Ouška

S kype M usic S erver Co je to SMS Skype Music Server (SMS) obsahuje ● Skype klienta ● Software pro komunikaci se Skype klientem ● Software pro přehrávání skladeb ● Software pro logickou koordinaci výše zmíněného Co je třeba k provozu ● Nainstalovaný Skype klient ● Sms ● Internetové připojení Cíl projektu komunikace co je to SMS implementace vlastnosti ukázka závěr Vojtěch Ouška

S kype M usic S erver Implementace Cíl projektu komunikace co je to SMS implementace vlastnosti ukázka závěr Vojtěch Ouška

S kype M usic S erver Vlastnosti SMS ● Javovská aplikace ● Platforma Windows ● Podporované zvukový formát mp3 ● Konfigurace serveru pomocí XML ● Víceuživatelská podpora,... ale pouze jeden telefon Cíl projektu komunikace co je to SMS implementace vlastnosti ukázka závěr Vojtěch Ouška

S kype M usic S erver Ukázka Cíl projektu komunikace co je to SMS implementace vlastnosti ukázka závěr Vojtěch Ouška

S kype M usic S erver Závěr Vojtěch Ouška ● Čím lepší konektivita, tím lepší zvuk ● Zvukové přehrávání – Softwarový směšovač x VAC ● Více volání najednou ?... Více telefonů ● Využití nejen pro zábavu ● Automatická hlasová podpora uživatelů ● Předčítání knih nevidomým ●... Cíl projektu komunikace co je to SMS implementace vlastnosti ukázka závěr