ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh komunitního plánu na rok
Advertisements

Vzdělávání zaměstnanců v Centru pro podporu zaměstnanců
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Krok do života 1 projekt, který pomáhá mladým lidem odcházejícím z dětských domovů vstoupit do samostatného života.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
HANDI JOBS, občanské sdružení
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Jak se uplatnit na trhu práce
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Podporované zaměstnávání - metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením III reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován.
Nezaměstnanost.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Systém péče o ZP formou pracovní rehabilitace občanů evidovaných.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Další vzdělávání v terciárním vzdělávacím sektoru Současnost a výhled do budoucna MŠMT Odbor vyššího odborného a další vzdělávání Mgr. Monika Měšťanová.
ohroženým domácím násilím
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Chráněná ICT pracoviště Deep Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
P R O J E K T C E N T R A 50+ CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o. CZ.1.04/2.1.01/ bfz – vzdělávací akademie, s.r.o.
CESTA KE ZMĚNĚ CZ / /0012 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Jak se zařadit do společnosti? Nastínění podstaty sociální práce
Když potřebujete pomoc při hledání místa... Tento projekt je spolufinancován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Občanské Sdružení EpiStop vytváří platformu pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech skupin a osob, které mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů,
S handicapem zpět do zaměstnání
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Aktivizační a vzdělávací centrum Masarykova univerzita.
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Rytmus Liberec, o.p.s. Agentura pro podporované zaměstnávání Antónia Dechťarová Monika Pietroszová září 2008.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
1 Aktivní politika zaměstnanosti a agenturní zaměstnávání.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Prostupné zaměstnávání Praha , Gabriela Melková.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Sociální podnikání v Praze
Lenka Herčíková,
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
RÚT Frýdek-Místek sociální rehabilitace
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Nezaměstnanost.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Transkript prezentace:

ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ komplexní program podpory aktivizace vlastních sil pro osoby s kumulovanými sociálními handicapy s kumulovanými sociálními handicapy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ

ESF - rovné příležitosti pro všechny Cesta ke změně KDO PROJEKT REALIZUJE ? Nositel projektu: občanské sdružení MESADA - agentura podporovaného zaměstnávání - agentura podporovaného zaměstnávání Partner projektu: občanské sdružení ICOS Český Krumlov – Centrum sociálních služeb – Centrum sociálních služeb

ESF - rovné příležitosti pro všechny Doba realizace: 1. květen 2006 – 30. duben 2008 Co Vám účast na projektu přinese: pomoc a podporu při hledání práce zvýší Vaše šance práci skutečně získat zvýší Vaši motivaci k získání a udržení si práce Cesta ke změně Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny KOMU JE PROJEKT URČEN? dlouhodobě nezaměstnaným - včetně osob starších 50-ti let nezaměstnaným se základním vzděláním nezaměstnaným se zdravotním postižením Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Společná práce Společná práce CO VÁM NABÍZÍME PORADENSTVÍ - SKUPINOVÉ A INDIVIDUÁLNÍ - SKUPINOVÉ A INDIVIDUÁLNÍ ZPROSTŘEDKOVATELSKOU ČINNOST PRVKY PODPOROVANÉHO ZAMĚSTNÁVÁNÍ Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Společná práce Společná práce SKUPINOVÉ PORADENSTVÍ naučíme Vás jak získat a jak si udržet zaměstnání naučíme Vás jak a kde hledat zaměstnání, jak napsat životopis a průvodní dopis, jak se připravit na osobní pohovor... společně budeme pracovat celkem 15 hodin (rozvržených do 3 dnů po 5-ti hodinách) Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Společná práce Společná práce INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ ujasníte si možnosti Vašeho uplatnění na trhu práce pomůžeme Vám najít novou chuť hledat aktivně zaměstnání pomůžeme vám rozvíjet praktické dovednosti se sestavováním životopisu, motivačního dopisu, naučíte se vyhledávat a pracovat se zdroji, které nabízejí pracovní uplatnění Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Společná práce Společná práce INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ ukážeme si překážky, které Vám mohou bránit při vstupu do zaměstnání a najdeme možnosti jejich řešení budeme řešit další problémy, které Vás mohou brzdit při hledání zaměstnání při hledání zaměstnání každý účastník může využít až 20 hodin individuálního poradenství individuálního poradenství Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Společná práce Společná práceZPROSTŘEDKOVÁNÍ kontakty se zaměstnavateli vytipování vhodných pracovních pozic spolupráce s vybranými zaměstnavateli, kteří umožní na svém pracovišti praxi ve formě pracovního pokusu Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Společná práce Společná práce PRACOVNÍ POKUS umožníme Vám praxi u vybraného zaměstnavatele u vybraného zaměstnavatele (max. 160 hodin pro jednoho účastníka) (max. 160 hodin pro jednoho účastníka) Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Společná práce Společná prácePRVKY PODPOROVANÉHO ZAMĚSTNÁVÁNÍ pracovní asistence (doprovod na pracoviště, podpora při osobním pohovoru se zaměstnavatelem...) individuální tým (účast a podpora Vašich blízkých...) individuální plánování (sestavení plánu pracovní kariéry) návazná podpora (poradíme Vám i po ukončení programu) Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny PŘÍMÁ PODPORA - aneb něco navíc pro účastníky: - příspěvek na dopravu - příspěvek na dopravu - příspěvek na péči o osobu závislou - příspěvek na péči o osobu závislou pro zaměstnavatele: - mzdové příspěvky - mzdové příspěvky Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny KONTAKTY ICOS Český Krumlov - Centrum sociálních služeb Náměstí Svornosti 2, Český Krumlov tel.: mobil: webové stránky: Občanské sdružení MESADA Nábřeží 1. máje 2259, Písek tel.: , Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny KDE NÁS NAJDETE? přímo v centru Krumlova vedle radnice na Náměstí Svornosti Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny S KÝM BUDETE SPOLUPRACOVAT? vedoucí projektu: Mgr. Ingrid Jílková Vaši pracovní konzultanti: Tereza Lysoňková Lucie Pártlová Lucie Pártlová Cesta ke změně

ESF - rovné příležitosti pro všechny Cesta ke změně DĚKUJEME ZA POZORNOST a všem účastníkům dnešního setkání přejeme mnoho úspěchů při hledání zaměstnání a nalezení nového životního směru. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.