VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK uprostřed města 17. června 2014 od 9 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Advertisements

Kreativní festival vědy Jižní Korea 2013
Moderní studijní obory SPŠ
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
„P ř írodov ě dné a technické vzd ě lávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Kroužky pořádané SPŠ, Ústí nad Labem, Resslova 5, p. o.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Sídliště Dukla - Pardubice
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
CESKA REPUBLIKA Foto: Jaíra (Yair) Moreshet Procházka po České zemi a její památky:-) Hudba: WA. Mozart- klarinet Trio Es dur, K. 498, Allegro.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Člověk a příroda Zeměpis Praktický zeměpis Azimutové soutěže ve třídě VY_32_INOVACE_05 Sada 6 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
Brazilské Rio de Janeiro je prý nejkrásnějším městem světa
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Pedagogika volného času II Vladimír Jůva
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jakub.
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Zdeňka Kielbusová, Karel JanečkaSeminář pro autory SOČ, , Plzeň.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Výjezd NTM Praha a JE Temelín ZŠ Školská 16. – 17. září 2014 Výjezd se uskutečnil v rámci projektu „Učíme se pozorováním“ Reg. č.:cz.1.07/1.1.24/
„Dobrý začátek vede k dobrému konci.“ Walther.  Motivovat  Rozšířit vědomosti  Zapojit do projektů.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Začátek listopadu je již tradičně spojen s ukončením zemědělského roku a vrcholí svěcení svátku svatého Martina Dnešní obnovená svatomartinská tradice.
VY_32_INOVACE_SVF33660DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
KLÍČE K PRAŽSKÝM VĚŽÍM poznávací etapová aktivita pro celou rodinu.
MěVG Klobouky u Brna.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno v rámci.
Nejlákavější kulturní památka
Identifikátor materiálu: V/2-1/6 Praha – hlavní město ČR
Člověk a jeho svět Moje vlast, moje bydliště Poznáváme město VY_32_INOVACE_07 Sada 9 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracovala:
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Více obrázků najdete na Naše výprava začala na Václavském náměstí.
Tip na jarní výlet Zell am see.
VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK UPROSTŘED MĚSTA od 10 hodin Pernštýnské náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice pořádá VELETRH VĚDY Univerzita Pardubice Brána.
Popularizace fyziky v ulicích Plzně 22. a 23. září 2006Věda a technika na ulici 22. září 2006Evropská noc vědců 14. a 15. září 2007Dny vědy a techniky.
P1 Střední škola a Základní škola Tišnov. Projektový záměr vytvořit síť základních škol, které budou spolupracovat s naší střední školou zvýšit zájem.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
DIDAKTIKA FYZIKY I. 5 Fyzikální experimenty
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Trocha historie na úvod začalo to v 90. letech zálibou několika nadšenců pro hlavolamy, kvízy a matematické hádanky 2004 vznik Muzea zábavného poznávání.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
MÁME RÁDI PARDUBICE. Aneta Divišová, Klára Römerová 8. A Pernštýnské náměstí.
Máme rádi Pardubice Pardubice s Panem Perníčkem ZŠ Staňkova 128, Pardubice Kateřina Stopiaková a Michaela Novotná, 8.A.
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
Polytechnické vzdělávání se zaměřením na tvorbu ŠAP/PA 22. března 2017
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
DIDAKTIKA FYZIKY I. 5 Fyzikální experimenty
Den otevřených dveří na Patnáctce Pracovnice pečovatelské služby
„Sněhová diskotéka“ s ohňostrojem na závěr
Pohár vědy (Science cup)
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Název projektu Cesta k vědě poznáním všemi smysly II
PRAHA.
DEN ZEMĚ 20. dubna 2018.
Den Země 2019 Na Dni Země se pod širým nebem na Pernštýnském náměstí otevřel bohatý kulturní program s tradičním jarmarkem a soutěžemi. Pro školáky.
Transkript prezentace:

VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK uprostřed města 17. června 2014 od 9 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená II. CZ.1.07/2.3.00/

Přijďte si užít a dozvědět se! zážitkové demonstrační stánky ukázky experimentů zajímavosti z vědy obří bubliny hry, kvízy a soutěže Zapojte se do experimentálních a zážitkových vědeckých dílen a staňte se na chvíli opravdovým vědcem! VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK 17. června od 9 hodin

Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená II. (BRAVO II) CZ.1.07/2.3.00/ VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK 17. června od 9 hodin UNIVERZITA PARDUBICE chemie všude kolem nás zdravotníci v akci změř vzdálenost postav most sestav kolejnici roboti v bludišti robot kreslící fraktály hry s historickými písmeny soutěž Chcete být milimilionářem? Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená II. (BRAVO II) CZ.1.07/2.3.00/

VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK 17. června od 9 hodin PARTNEŘI dvě tváře Slunce otevřené expozice Východočeského muzea chemické pokusy první pomoc kosmické puzzle zábavná elektronika střelba na Měsíc ukázky hasičské techniky

VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK 17. června od 9 hodin Seznamte se s historií města, domů a domovních znamení. začátek vždy v celou hodinu: v 9:00, 10:00, 11:00, 12:00 v ústí Pernštýnské ulice na náměstí procházka trvá 90 minut Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená II. (BRAVO II) CZ.1.07/2.3.00/ Univerzita Pardubice Brána vědě/ní otevřená II. (BRAVO II) CZ.1.07/2.3.00/ PROCHÁZKY HISTORICKOU ČÁSTÍ MĚSTA

Bohatý program plný zajímavostí a zábavy ze světa moderní vědy! Těšíme se na vás! VĚDECKO-TECHNICKÝ JARMARK 17. června od 9 hodin