Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Advertisements

HW – Kabely a konektory Název školy
Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Nástroj pro prezentace
Prezentační prostředky Pavel Dvořák Úspěch prezentace nespočívá jen  v dobře připraveném obsahu,  ve skvělých řečnických obratech řečníka, ale do značné.
MS Office PowerPoint 2007 pro pokročilé – praktický kurz
koncepce rozvoje IT učeben ve škole
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Internetové stránky a Internetový prohlížeč
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Využití vizualizeru ve výuce Základní škola Ostrava-Stará Bělá Ing. Radim Krejčíček Ing. Zdeňka Javorková.
Didaktická média v dějepisném vyučování
Nástroj pro prezentace
Počítačová grafika - úvod
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
PC komponenty.
Opakování učiva pro 7. ročník
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Jak učit práci s videem.. Body učiva k práci s videem: 1. Co jsou videosoubory. 2. Typy videosouborů. 3. Kvalita videosouborů. 4. Jak přehrávat videosoubory.
Informační a komunikační technologie 8. ročník Multimédia – Instalace přehrávače Bohumil Bareš.
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Počítačová grafika a digitální fotografie ve škole
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
 oblast informačních a komunikačních technologií  sloučení audiovizuálních technických prostředků s počítači či dalšími zařízeními  multimediální systém.
Ovládání prezenčního systému Auly. Ovládání pomocí touch panelu Celý prezentační systém se ovládá pomocí dotykového displeje (touch panelu) viz.foto.
Výukový program:Obchodní akademie Název programu: Program PowerPoint Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Co jsou to multimédia Bohumil Bareš.
INFORMATIKA 9 Využití multimédií
e-learning Lucie Rohlíková
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Jak vytvořit prezentaci
Opakování učiva pro 8. ročník
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Nástroj pro prezentace
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
Olomouc 5. října 2006 Stojíme na začátku: ÚVODNÍ KONFERENCE k projektu „Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství a venkov “
INFORMATIKA 8 Společné prostředí MS Word a MS Excel III2 – I8- 03.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – tlačítko Home VY_32_INOVACE_05 Sada 26 Základní.
INFORMATIKA 7 Odstavec IV. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Multimédia.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Multimedia – Obrázky, Video a Hudba.
Multimédia Žlutířová Eva.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia Číslo DUM: III/2/VT/2/2/33 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Jak pracovat s multimediálními prezentacemi Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
Informatika Soubory a složky
Špionážní kamera v propisce. Nová Originální Špionážní kamera skrytá v propisce a flashdisk 4GB v jednom s 30 FPS ( obrázků za sekundu ) + webkamera Využití:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_18.
VIDEO. Co je video… Video je sekvence po sobě jdoucích obrázků Lidské oko (z důvodu setrvačnosti) nevnímá jednotlivé obrázky, ale plynulý pohyb Počet.
Inf Ztrátová a bezztrátová komprese zvuku. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Implementace moderní "technické" počítačové grafiky do ŠVP s důrazem na tvorbu zpracovaných výstupů, zpracování návrhů dodatků do ŠVP v TV.
Informatika – Prezentace informací. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Inf Formáty zvukových souborů a videosouborů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Prezentace informací.
Nástroj pro prezentace
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Inf Prezentace informací
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
TIPY A RADY PRO PRÁCI S ELEKTRONICKÝMI KNIHAMI
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Opakování učiva pro 7. ročník
Opakování učiva pro 8. ročník
Autor: Mgr. Václav Chvál
Transkript prezentace:

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Školení Dataprojektor a Vy Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Obsah Způsoby využití dataprojektoru ve výuce Příprava produkce – vhodné dovednosti Krátké ukázky jednotlivých možností Zapojení a ovládání Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Dataprojektor ve výuce Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Dataprojektor ve výuce Dataprojektor + počítač(notebook nebo stanice) prezentace – alias meotar připravené stránky, folie, slide-y uspořádaný text, obrázky, schemata odstraňuje mrtvý čas při psaní na tabuli uvolňuje tabuli pro vysvětlování, rozbor, podrobnosti výukový program zpestření výuky, problém práce s výukovým programem foto – alias diaprojektor, medirex film, video, klip – CD, DVD, MPEG internet – společné vyhledávání informací Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Dataprojektor ve výuce Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Dataprojektor ve výuce Dataprojektor + přehrávač (DVD, VHS) snadnější ovládání, méně možností foto – alias diaprojektor, medirex film, video, klip – CD, DVD, MPEG prezentace – krajní možnost, náročnejší příprava Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Příprava produkce Nástroje pro tvorbu produkce PowerPoint – tvorba prezentace skener, digitální fotoaparát – příprava obrazového materiálu do produkce grafické programy – tvorba schémat a diagramů, úprava obrazového materiálu střihové programy – úprava a transformace filmů Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Krátké ukázky Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a počítač umístění dataprojektor – vzdálenost od plátna, bezpečnost místa počítač – dostupnost ovládání, kabely k projektoru propojení kabely 220V pro dataprojektor a (počítač) obraz – VGA (RGB) kabel (dataproj.—počítač) zvuk – reprobedny počítače USB – posouvání stránek dálkovým ovládáním Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a počítač zapnutí dataprojektoru Power, IO – chvíli trvá než se rozehřeje, pak vyhledává obrazový signál Source, Input – tlačítka pro opětovné vyhledávání obazového signálu velikost obrazu a zaostření dva ovládací prvky na objektivu vypnutí dataprojektoru Power, IO – dvojí stisknutí, nevytahovat ze zásuvky, asi 2 minuty fouká ventilátor a bliká kontrolka, pak je možno odpojit Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a počítač filmy na počítači Windows Media Player – filmy ve formatu MPEG, AVI, DIVX – poklepem na soubor PowerDVD – filmy ve formátu DVD, program není součástí Windows, musí být instalován Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Zapojení a ovládání Dataprojektor a přehrávač umístění dataprojektor – vzdálenost od plátna, bezpečnost místa přehrávač – dostupnost ovládání, kabely k projektoru propojení kabely 220V pro dataprojektor a přehrávač obraz – video (chinch) kabel (dataproj.—přehr.) zvuk – reprobedny počítače Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Shrnutí Proveďte shrnutí probraných témat. Definujte způsob využití získaných vědomostí. Požadujte od účastníků školení zpětnou vazbu. Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.

Kde získat další informace Střední škola zemědělská Olomouc Agentura EPICO, s.r.o. Kde získat další informace Další školení – návrh skener, PowerPoint – rychlá prezentace Knihy, články, elektronické zdroje Konzultační služby, ostatní zdroje Tento projekt je spolufinancován z prostředků ESF EU a státního rozpočtu ČR.