Třídní schůzka 25. září 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Projekt Budu školákem Program pro předškoláky a jejich rodiče:
Projekt EU – OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Přijímací řízení na střední školy
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Třídní schůzky 29. května Protančili jsme čtvrtým ročníkem.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
– PŘEDŠKOLÁČEK. Jak dlouho si ještě můžeme dovolit připravovat dnešní děti ve včerejších školách s předvčerejšími metodami na zítřejší.
Vysoké mýto.
Střední škola služeb a řemesel Stochov
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
MŠ Sedlčanská. MŠ Sedlčanská MŠ Plamínkové MŠ Kotorská.
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
1)seznámit s výstupy učitelské porady 2)připomenout loňskou změnu týkající se kouření 3)zdůraznit změnu týkající se max. počtu absencí a jejich omlouvání.
Organizace prvních školních dnů:
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Program PĚT P. Pět P je… Sociálně preventivní volnočasový program Sociálně preventivní volnočasový program Zaměřuje se na: Zaměřuje se na: Přátelství.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Maturita 2015.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
Školní rok 2013/2014. Organizace výuky  Zahájení vyučování v 7:50 (ranní kruh)  Týdenní služba – tabule, květiny, sešity, pořádek ve třídě (vždy dvojice,
Třídní schůzky I. čtvrtletí
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Oficiální jazyk: Němčina (dialekt – curyština) 5maturity pro dospělématurity k povolání 4 odborné maturity 3vyšší střední odborné školy 2gymnázia (4,
VOLBA POVOLÁNÍ VÁŠ PRŮVODCE.
MěVG Klobouky u Brna.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Vítejte v Základní škole, Praha 4, Květnového vítězství 1554
Třídní schůzky 1. A Třídní učitelka:
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 5.C. Začali jsme plni odhodlání.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Střední škola zemědělská a ekologická a střední odborné učiliště chladící a klimatizační techniky, Kostelec nad Orlicí SŠZE a SOU CHKT, Kostelec nad Orlicí.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr.Dorota Šáchová NÁZEV: VY_32_INOVACE_145_NÁŠ SVĚT_ŠKOLNÍ ŘÁD TEMA: Školní řád.
Září Školní řád  začátek vyučování  chování  omlouvání absencí (jednodenní nepřítomnost, vícedenní nepřítomnost  odhlašování obědů, provoz jídelny.
Třídní schůzky Badatelé i v páté třídě Gutovka – výborný začátek roku.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Rodičovská schůzka září 2017.
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
Třídní schůzka 3.A
Vítejte ve třídě 4. A.
Rodičovská schůzka září 2018.
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
Š A B L O N Y II.
Třídní schůzky
Školní vzdělávací program
Třídní schůzky – 4.C.
Zástupce ředitelky školy
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Vítejte ve třídě 4. C.
Transkript prezentace:

Třídní schůzka 25. září 2014

Cíl: vyrovnaný a samostatný žák, připravený na druhý stupeň zš Učitel je inspirací, podněcuje a motivuje Pátý roční je náročnější na samostatnost žáka

Kniha z pátého ročníku – budeme opět vázat práce dětí Čtenářské dílny, dílny psaní, matematika podle úrovně Individuální přístup, různé požadavky na žáky s ohledem na vzdělávací potřeby Písmo dle výběru, diktáty a oficiální práce psacím

Čtenářský deník 4x ročně Jeden referát za rok– termíny už si děti rozebírají (viz. stránky třídy) Párová učitelka v matematice (paní učitelka Petra Dvořáková)

Přijímací zkoušky na gymnázia Nabízím písemné podklady. Veškeré další informace u výchovného poradce – paní učitelka Hilčerová Doporučujeme přihlášky nechat vytisknout a připravit ve škole – zobrazí se známky

Pomůcky Sešity s linkami dle vlastního výběru Rýsovací potřeby – ořezaná tužka č. 3, kružítko, úhloměr, pravítko s ryskou Učebnice SKN – 1. pololetí vlastivěda, 2. pololetí přírodověda SPN? (sešit, portfolio). Učíme se psát výpisky – klasické nebo pomocí myšlenkových map…

Škola-online Rozvrh sledujte každý den (odpadající hodiny, suplování) Omluvenky Objednávání stravy Komunikace s učiteli Posudek o zdravotní způsobilosti odevzdejte do 30. září 2014

Třídní akce Beseda o nebezpečí elektronické komunikace bude do konce prosince (paní lektorka má za 14 dní termín porodu) – zařizuje metodik prevence K. Círová Toulcův dvůr, beseda s autorem , divadlo… Gloubík

Organizace školního roku 8. – 13. 3. Lyžařský výcvikový kurz Rejdice 15. – 19. 6. týden sportů (výlety ze školy?) Fotografování 11. 12. – vánoční balíček Školní klub 12.00 – 18.00 denně Knihovna, studovna, počítače 12.00 – 16.00 možnost doučování T. Hrušková Škola je otevřena 6.45 – 17.00 hlavní vchod, pak vchod zadem od hřiště

Školní řád Zakazuje používání mobilních telefonů do skončení vyučování Příchody do školy nejpozději 10 min. před začátkem vyučování Uvolňování žáků, omlouvání, žádost o IVP, o uvolnění z TV…., ŽK – „úřední doklad“, možno používat e- ŽK – povinnost před čtvrtletím zapsat

Kroužky plaťte převodem na DDM paní Renatě Linhové Školní fond + 300 Kč Patron (dobrovolná platba je započítaná do ceny fondu) Škola nabízí služby psychologa PhDr. K. Fořtové a spec. pedagoga – Mgr. O. Drbalové, sociálního pedagoga Mgr. K. Panusheva, výchovného poradce Mgr. E. Hilčerové, metodika prevence Bc. K. Círová

Bakalářské práce Ukážeme si loňské práce Dvě části – písemnou část a prezentaci Prezentaci je vhodné doplnit prezentací v Power – point Vše je školní práce, rodiče pouze mohou pomáhat s výběrem tématu Od pololetí začínáme 8. června veřejné obhajoby

Pozor: vši opět útočí! Na dívky i chlapce

Věřím, že společně naplníme dětem poslední společný školní rok pohodou a studijními úspěchy.