Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, 140 21 Praha 4, Czech Repulic, Česká evaluační společnost (ČES) Czech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Advertisements

Markéta Kadlecová: Evropské sítě NNO Evropské sítě NNO Zapojení českých sítí do nich Markéta Kadlecová Síťování nejen genderových NNO 24. ledna 2008.
ECVET v Programu celoživotního učení
SOCIÁLNÍ EKONOMIKA SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
Podpora meziobecní spolupráce Aktuální stav realizace projektu Jaromír Jech Ředitel supervizor projektu.
Činnost komise v roce 2007 Ludmila Tichá, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Ústřední Bibliotheca Academica 2007, Ostrava 30.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Evaluace Rámce podpory Společenství Evaluační jednotka strukturálních fondů.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Živá historie konference Informační gramotnost – témata, trendy, inspirace Adéla Dilhofová Jiří Zounek.
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
ŠKS Piešťany NDT – LT a nové informácie 5. odborný seminár ŠKS Piešťany 2009 Poděkování Poděkování Úloha defektoskopie v technické praxi Úloha defektoskopie.
Celostátní síť pro venkov
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Autor: Jitka Krausová, ERCValné shromáždění ERC v ČR, 21. října 2005 Ekumenická rada církví v ČR.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Komise v roce 2008 Seminář IVIG, 25. září 2008 Ludmila Tichá, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Ústřední
Nemoforum jako zdroj legislativních námětů v oblasti informací o území Růžena Zimová Nemoforum / Stavební fakulta ČVUT Konference ISSS, , Hradec.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Výzkum a vývoj a inovace v ČR Diskusní fórum k inovačnímu podnikání Brno, 3. října 2007.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Komise v roce 2009 Ludmila Tichá Ústřední knihovna ČVUT v Bibliot heca Academica 2009, Zlín, 3. –
Účast veřejnosti při naplňování Karpatské úmluvy Setkání se zástupci krajů Barbora Šafářová Ústav pro ekopolitiku, o.p.s.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Praha, funded by eContentPlus Vítáme účastníky Národní konference o znovuvyužití informací veřejného sektoru v České republice.
Organizační struktura
CPVŠK 2006, UP Olomouc jde do světa … Iva Prochásková, UK UPa.
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
Zapracování připomínek Evaluace a technická pomoc RPS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Odbor Rámce podpory Společenství, Evaluační jednotka strukturálních.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Mezinárodní spolupráce komise IVIG v roce 2006 Seminář IVIG, 21. září 2006 Ludmila Tichá, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Ústřední
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Barbora Vacátková, Klastry a Enterprise Europe Network ČR European Commission Enterprise and Industry.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Knihovny v pavučině spolupráce, Jindřichův Hradec Barbora Ramajzlová Asociace knihoven vysokých škol ČR - kroky ke.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
1 Partnerství neziskového a soukromého sektoru v oblasti zahraniční rozvojové spolupráce Daniel Svoboda člen SR FoRS Development Worldwide, spolek
Podpora vzdělávání na vysokých školách: Mezinárodní zkušenosti a doporučení Petr Pabian, Univerzita Pardubice, Telč, Podpora.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Historie vzniku  celostátní všeoborové konference NNO, vznik Stálé komise konference NNO  celostátní všeoborová konference NNO,
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
1 FoRS – České fórum pro rozvojovou spolupráci Seminář Rozvojová spolupráce měst a obcí, Marie Zázvorková.
Evropské zkušenosti – zapojení samosprávy a podpora lokálních projektů cílených na snížení bagatelní kriminality 22. únor 2016Bagatelní kriminalita neexistuje.
Úvodní konference projektu Kreativní a kompetentní učitel CZ.1.07/1.3.06/ Třeboň, 7. září 2010.
Neziskový sektor jako partner. Národní úroveň Pracovní skupina „NNO a regionální rozvoj“ - otevřená platforma NNO na národní úrovni - téma: regionální.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
FSS MU 2. dubna 2012 Neziskový sektor v České republice a partnerství.
Role KOUS Vysočina v projektu
Spolupráce organizací občanské společnosti na úrovni EU
The stem engagement europe project
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Spolek pro budování a implementaci softwarových open-source nástrojů
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Plánování prvních kroků
Výzva k předkládání žádostí
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Organizační struktura
Rodičovské fórum kraj Vysočina
Transkript prezentace:

Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, Praha 4, Czech Repulic, Česká evaluační společnost (ČES) Czech Evaluation Society Založena v r Forma občanského sdružení Orgány společnosti: kongres, správní rada (volená), výkonný ředitel, kontrolní komise Stanovy, členství – doporučení 3 členů, členský poplatek –Novinky. budování knihovny, e-learning, užitečné odkazy, fórum

Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, Praha 4, Czech Repulic, Cíle ČES vytvořit v České republice neziskovou platformu podporující spolupráci s European Evaluation Society (EES) a International Development Evaluation Association (IDEAS), případně s dalšími asociacemi evaluátorůEuropean Evaluation Society (EES)International Development Evaluation Association (IDEAS) zvýšit efektivnost rozvojových politik v ČR i v zahraničí v souladu s cíli Pařížské deklarace ke zvýšení efektivnosti rozvojové pomoci poskytovat kvalifikovanou zpětnou vazbu veřejným i soukromým donátorům v ČR i v zahraničí spojit, rozšířit a využít zkušenosti z evaluací programů české zahraniční rozvojové spolupráce, předstupních programů EU a programů SF EU podpořit budování evaluačních kapacit v České republice, šířit ověřené evaluační postupy a metodiky

Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, Praha 4, Czech Repulic, Činnost ČES realizace projektu "Posilování kapacit české evaluační konstituence" z programu Ministerstva zahraničních věcí České republiky cíl posílit kapacity české evaluační konstituence prostřednictvím vzdělávání a zavádění evaluačních principů do práce českých realizátorů rozvojové pomoci z nestátního i veřejného sektoru eLearningový testovací modul vzdělávací program „Interní evaluace: cesta k zvýšení efektivnosti rozvojových intervencí - Sérií konzultačních setkání při definování cíle, rozsahu a metodik vnitřní evaluace (zadání vnitřní evaluace): termíny: od workshop se zájemci o zavedení interní evaluace: prosinec 2009

Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, Praha 4, Czech Repulic, Činnost ČES Spolupráce s EES Účast v NESE Spolupráce s IDEAS Pořádání již 3.ročníku CzechDET (týdenní intenzivní kurz evaluace rozvojových programů) Spolupráce se slovenskými evaluátory !!! Další náměty: Společné setkání v rámci konference EES v Praze, říjen 2010???

Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, Praha 4, Czech Repulic, Kontakt na ČES Výkonný ředitel: PhDr. Dmitrij Švec Předsedkyně: PhDr.Marie Kaufmann Kontakt na kancelář:

Česká evaluační společnost, o.s., 5.května 65, Praha 4, Czech Repulic, European Evaluation Society Conference 2010 in Prague “Evaluation in the public interest: participation, politics and policy” Pre-conference Training: 4 – 5 October 2010 Conference: 6 – 8 October 2010 Welcome to Prague!