SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Setkání informačních center Zlínského kraje Kroměříž
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
výchova k nekuřáctví pro I. stupeň ZŠ
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červen Nepomuk.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Listopad Nepomuk.
Různé role zástupce ředitele školy
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
Ať již máte raději romantiku ranní mlhy, nebo teplé poledne, rozhodně nezapomeňte ve svůj čas přijít 7. května na start pochodu Ze Zbraslavic do Zruče.
Rotary Exchange Columbus, Wisconsin Columbus, Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Město v jižní části státu Wisconsin Přibližně.
Zpráva o činnosti SKIP 08 Východní Čechy za rok 2010 Bc.Kateřina Hubertová Valná hromada SKIP Městská knihovna nové Město nad Metují.
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Návštěvnické centrum Thun 1794 a.s.
13. dubna 2013 KČT Nepomuk zajistil autobusový zájezd na toto setkání.
Nikola Křístek, expert projektu Unie center pro rodinu a komunitu
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Březen Nepomuk.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
KLÍČE K PRAŽSKÝM VĚŽÍM poznávací etapová aktivita pro celou rodinu.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Exeter – město sportu.
Místo je tam, kde žijeme Petr Machala.
VY_32_INOVACE_3D.7.13 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 7. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Stezka technických atraktivit
BUDDY SYSTÉM Západočeské univerzity. Co je to Buddy systém Dobrovolná studentská aktivita Pomoc zahraničním studentům Možnost pro studenty ZČU zdokonalit.
„Ukážu ti svoje město – mladí lidé provádí svými městy mladé“ (Ich zeig´ Dir meine Stadt – Stadtf ührungen von jungen Menschen für junge Menschen)
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Projekt „Stezka technických atraktivit“ Ing. Richard Žabka.
Asociace cestovních kanceláří České republiky
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Občanská výchova Ročník:
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Orlické hory pro všechny Cesta k certifikaci Nové Město nad Metují VÍTEJTE ! Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Regenerace městské památkové zóny. Městská památková zóna MPZ vyhlášena rozloha 52 ha na území MPZ je 85 nemovitých KP zapsaných v seznamu.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
Muzejní pedagog jako klíčový nástroj v komunikaci s veřejností Mgr. Zdeňka Kulhavá, Muzeum východních Čech v Hradci Králové.
KNIHOVNA Jihomoravského muzea ve Znojmě se představuje - základní knihovna se specializovaným knihovním fondem, zapsaná podle zákona v evidenci knihoven.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Formy dějepisného vyučování Přednáška č. 7 ZS AR 2014/2015.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Mgr. Z. Flašková, MBA
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
Finanční zpráva Síť mateřských center 2007.
20. výlet turistického kroužku 3. ročník neděle 7. ledna 2018
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Rodičovská schůzka září 2018.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
Transkript prezentace:

SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin

PROJEKT CHRUDIM MĚSTO TŘÍ MUZEÍ byl vytvořen pro podporu turismu a památkové péče. Sdružuje tři chrudimská muzea: Regionální muzeum v Chrudimi, Muzeum barokních soch, Muzeum loutkářských kultur v Chrudimi a spolupracuje s Turistickým informačním centrem města Chrudim.

Regionální památky a jejich využití ve školní a mimoškolní výchově EDUKAČNÍ PROGRAM, který by zábavnou formou napomáhal při poznávání našeho města. CESTA ZA POZNÁNÍM

INTERAKTIVNÍ CYKLUS PROHLÍDKOVÝCH TRAS V rámci tohoto projektu byl pro školy vytvořen edukační program „Cesta za poznáním“, jehož cílem je pomocí hry prezentovat nejvýznamnější chrudimské památky. Pro rodiny s dětmi byla připravena zvýhodněná společná vstupenka a průvodce hrou i poučením s názvem „Tři klíče od chrudimského pokladu“.

SEMINÁŘ – 15. DUBNA 2013, 9:00 hodin Úvodní slovo Ing. Petra Řezníčka, starosty města Chrudimě Prezentace projektu Chrudim – město tří muzeí Prezentace edukačního programu pro školy „Poznáváme Chrudim“ Prohlídka expozic a výstav chrudimských muzeí

Přijměte pozvání celého přípravného týmu na seminář, kde se dozvíte více.