Www.spis.cz Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SADA č.22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO DUM č.9
Advertisements

Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Předsednictví ČR v Radě EU Gita Vašíčková Úřad vlády ČR Odbor koordinace evropských politik.
KYTAROVÝ ORCHESTR. HISTORIE KYTAROVÉHO ORCHESTRU dirigent pan Kamil Kotek  září 2003 – založení orchestru  prosinec 2003 – první veřejné vystoupení.
Ostrava, BA-CPVŠK 2007 Bibliotheca academica – CPVŠK 2007 Proč změna zavedené značky… A co obsah? Iva Prochásková, Univerzita Pardubice.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
ASOCIACE KNIHOVEN VYSOKÝCH ŠKOL ČR SLAVÍ 10. NAROZENINY BARBORA RAMAJZLOVÁ
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Jan Husák: Digitální výzvy 2012 „ICT z pohledu PS“
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
RIS JMK III Radim Kocourek Jihomoravské inovační centrum , Regionální inovační fórum, Praha.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 17. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
České předsednictví EU 2009 – Co znamená z organizačního a logistického hlediska pro ČR.
Motto: „Cílem je nedělat věci správně, ale dělat správné věci“
Konference NIDM k uznávání neformálního vzdělávání Praha, 2. a 3. listopadu 2011.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 8. sněm RVŠ, 22. května 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
8. jednání Monitorovacího výboru pro OPPP hotel Yasmin Mariánské Lázně 23. – hotel Monty.
Legislativní proces J.Kožiak.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Materiály pro sněm RVŠ František Ježek 20. května 2004.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Deváté jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 4. června 2007 hotel Jalta.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
Ondřej Škorpil 27. října 2011 American Center Řízení agendy CSR ve Skupině ČSOB Na cestě k efektivitě: Jak integrovat CSR do strategického řízení firmy.
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 5. sněm RVŠ, 20. června 2013 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání
Datové schránky Svaz průmyslu a dopravy ČR Ing. Jiří Polák, CSc.- prezident SPIS.
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
Situace v oblasti uplatňování hlediska kvality v přípravě učitelů (komise pro přípravu učitelů Rady VŠ) v současnosti - doba stagnace, až krize Kvalita.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
11. setkání interních auditorů průmyslu 7. listopad 2014 Tomáš Pivoňka, Daniel Häusler.
Dělba moci.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 13. zasedání předsednictva RVŠ, Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Aktuální problémy vysokoškolských knihoven 21.předsednictvo RVŠ – Pracovní komise pro VŠ knihovny PhDr.Miloslava Faitová ZČU v Plzni.
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 15. zasedání P RVŠ, Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Celostátní porada vysokoškolských knihoven 2005, Praha, Asociace knihoven vysokých škol ČR v roce 2005 Barbora Ramajzlová
Národní politika BOZP a příprava Národního akčního programu BOZP pro období konference Společně bezpečně v EU – Partnerství v prevenci rizik.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
SPOV – POR - červen 2011 Cíl SPOV  nastolit toto téma v přesvědčení, že právě venkov a zejména malé obce mohou sehrát velmi důležitou roli při obnově.
Praha, 30. září 2014 Setkání představenstva s vedoucími představiteli členských společností ČLFA Přínosy členství v Eurofinas.
Smart Prague Mgr. Ondřej Mirovský, M.EM Místopředseda Výboru pro Smart Cities ZHMP Zástupce starost y MČ Praha 7.
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Kde jsme a kam jdeme na cestě k digitální ekonomice?
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Projekt GDA PR aktivity v realizaci
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
I. Dvořák Zahajovací setkání
Výbor pro audit ing. Bohuslav Poduška, CIA, CRMA
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

Setkání členů SPIS 13. června 2007 Sahara Café

Plán aktivit SPIS do konce roku 2007 (červen-prosinec)

Rámcové priority -Manifest; konference Inside; Invex; eGovernment; trvalý tlak na prosazování elektronické komunikace (elektronické doručování, el. faktury) -velmi kvalitní oponentura vlády (aktuálně např. Smart Administration) -další oblasti podle zájmu členů (např. autorský zákon, zákon o odpadech – vše s mezinárodní koordinací) -noví členové -získání sponzorů z TOP 50 ČR podniků

Návrh konkrétních akcí 1. Interní: a)pravidelná zasedání představenstva: , 7. 9., , , b) ustavení PS k EGA – , další zasedání podle potřeby, vede prezident, spolupráce se sněmovnou c) formální ustavení Právního klubu SPIS ke dni 4. 6., další zasedání dle potřeby, vede prezident, činnost pracovních skupin

d) obnovení činnosti PS pro standardy – setkání s nám. MF , další zasedání dle potřeby, vede P. Kuchař e) pokračování aktivit Klubu SPIS – přípravná schůzka v 2. pol. června, vede I. Steinerová

f) RVIS – pravidelné porady členů SPIS zapojených do činnosti (zástupce, místopředsedové Stálých výborů, členové Stálých výborů) – dle potřeby, vede J. Hloušek g) setkání členů – , (golf+večer v rámci Invexu),

Návrh konkrétních akcí - pokračování 2. Externí: a) Institut technologie a manažerství znalostní společnosti – participace SPIS na založení b) vystoupení prezidenta na konferenci ”České předsednictví v EU” – (organizuje Inside)

c) seminář pro poslance k EGA (ve spolupráci se Sněmovnou, Senátem a s eStat) – 2. pol. září d) Invex - úvodní konference SPIS na téma konkurenceschopnost, představení dalšího Manifestu –

e) mezinárodní konference k EGA (ve spolupráci s RVIS) – listopad f) doprovodné akce k otevírání CzechPointů – pracovní název “5 měst” – v jednání

10. výročí založení SPIS březen 2008