1 Netopilová Simona 4.I. 2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Dovolená s OS Tatry 2012.
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
PASTORAČNÍ DŮM VELEHRAD. VÍTEJTE U NÁS… Pastorační dům Velehrad se nachází v italské části Dolomit v krásném horském údolí Gsiesertal v obci St. Martin.
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Corigliano Calabro Prázdninový areál Village DUE ELLE *** Kalábrie se rozkládá na samém jihu Itálie, tvoří tzv.„špičku boty“ Turisty láká především čisté,
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ Podhradí nad Dyjí
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Vězeňská služba České republiky Věznice Valdice nám
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Budova č.1Gen.Závady 118-kapacita200 osob Budova č.2Litomyšlská 66-kapacita30 osob Budova č.3Gen.Závady 383-kapacita70 osob Školní jídelnaGen.Závady 118-kapacita.
Aiguille du Midi Chamonix - Francia.
Táborová základna Sedlo.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
Val di Fiemme Obereggen ( m. n. m.). Lyžování  Přes 100 km sjezdovek  3 propojená střediska  Snowpark  Občerstvení na svazích  Perfektně.
Prázdniny 2013 v Rakousku-Korutanech
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
A a 5.A. 7:30 – odjezd od hlavního vchodu GVN J. Hradec 9:30 - příjezd na Lipno 10:00-11:00 – informační centrum (všichni) 11:00-12:00 –
Rozjeďte to v srdci Krušných hor!
RAKOUSKO Zimní střediska Autor: Martin Sládek, 4.I.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
ZVU VÁS DO TEPLIC informace výletyzajímavostiubytovánízávěr.
, aneb ly ž ovačka století.. Co nás všechno čeká ??? Hry, zábava zpěv,…Dobré jídlo,…
Bezpečnost na lyžích.
Geografie cestovního ruchu
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Vážení přítomní. ve dnech až
Lyžařská výzbroj Výběr lyží Jak jsem schopný lyžař ? - začátečník
Tato prezentace byla vytvořena
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Lyžování v Rakousku S CK TUŠLA
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
LYŽAŘSKÝ KURZ ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 2012
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_91.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Techniky běžeckého a sjezdového lyžování
Lanovka byla postavena v roce 1955 a byla po dvě desetiletí nejvýše položenou lanovkou na světě. Stále je ale lanovkou překonávající největší převýšení.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Cestovní kancelář SHM Vezmeme Vás za Sluncem, na Hory nebo k Moři Provozovatel: Vladimír Kučeřík, ul. Vodní 79, Brno.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Praktická stáž „Osvojení odborných kompetencí – uplatnění obecných ekonomických principů při řízení hotelu“ 17. –
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR: Hana Navátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_TĚLESNÁ VÝCHOVA _1.ZIMNÍ SPORTY TEMA: ZIMNÍ SPORTY ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: CZ.1.07/14.00/ Datum: Autor: Mgr. Miroslava Pospíšilová Název: VY_32_INOVACE_03_Z_ALPSKÉ.
Dovolená s OS Tatry Již deset let využívají členové OS dovolené v Tatrách – Velké Lomnici – Penzionu Rysy.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Pyramida a Panský dům na Jizerce Jizerské hory – náhorní plošina – 500 km 2, 800 – 1100 m n.m.
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
Ostružno - Prachovské skály
jen pro vnitřní potřebu
Rekreační zařízení Jazovice
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Náš domov.
Zimní sportovní areály
Transkript prezentace:

1 Netopilová Simona 4.I

2 INFORMACE Naše cestovní kancelář Vám nabízí bohaté využití pro začínající i zkušené na více než 20 km upravovaných sjezdových tratích. Na své si zde přijdou nejen začátečníci, ale i zkušení lyžaři, či snowboardisti. Čekáme na Vás.

3 Nabídka zájezdů Hinterstoder Tyrolsko – stubai Štýrsko – schladming Salcbursko – údolí gasteinu

4 Hinterstoder Ideální podmínky pro zkušené i začínající paraglidisty. Jsou připravené 3 startovací plochy a 1 přistávací plocha. Pokud však ještě nelétáte na paraglidu a máte zájem si toto vyzkoušet chystáme pro Vás tandemové lety (s rakouským pilotem). Dále nabízíme tenisovou halu, obchody,půjčovny sportovního vybavení,restaurace, diskotéky, bazény.

5 Ubytování : Dvoulůžkové pokoje jsou plně vybaveny, se sprchou a WC. Čtyřlůžkové a šestilůžkové pokoje mají patrové postele. Čtyřlůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha a WC). Šestilůžkové pokoje mají sociální zařízení společné na patře. Upozorňujeme, že ubytování je vhodné jen vyloženě na přespání a může zejména v šestilůžkových pokojích působit poněkud stísněně. V pokojích je však čisto a teplo. Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou.

6 Fotogalerie:

7 Tyrolsko – stubai Stubaiský ledovec patří k největším a nejkvalitnějším oblastem ledovcového lyžování v Rakousku. Na stubaiském ledovci si za své peníze užije každý. Milovníci dlouhých řezaných oblouků na carvingových lyžích i snowboardech sjíždějí pět širokých a upravovaných plání s délkou okolo dvou kilometrů, lyžařští klasici dávají přednost čtyřem stejně dlouhým, ale užším sjezdovkám, na kterých se často mění směr i sklon. Mezi tím vším jsou ještě krátké prudké svahy, které nikdo neupravuje a na kterých se dá učit technika jízdy v hlubokém sněhu.

8 Ubytování : Dvou až osmilůžkové pokoje se sprchou a WC, ve většině pokojů patrové postele, povlečení k dispozici (klient povléká sám). Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou, stejně tak i přezůvky. K dispozici dále jídelna, společenská místnost s kabelovou TV, klubovna, místnost pro stolní tenis, terasa a sauna (za poplatek).

9 Fotogalerie:

10 Štýrsko – schladming Světoznámá lyžařská oblast rakouských Alp. Sjezdovky všech stupňů obtížnosti, vybavení na nejvyšší úrovni, včetně zařízení na výrobu umělého sněhu. Celkem 80 lanovek a vleků, 160 km lyžařských tratí Přímo z centra vede lanovka na Planai. Možnost večerního lyžování (není v ceně skipasu), bruslení, plavání v krytém bazénu a dalších aktivit. Pro běžkaře jsou připraveny desítky kilometrů upravovaných tras. Lyžařská sezona trvá do poloviny dubna.

11 Ubytování : Dvou až osmilůžkové pokoje se sprchou a WC, ve většině pokojů patrové postele, povlečení k dispozici (klient povléká sám). Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou, stejně tak i přezůvky. K dispozici dále jídelna, společenská místnost s kabelovou TV, klubovna, místnost pro stolní tenis, terasa a sauna (za poplatek).

12 Fotogalerie :

13 Salcbursko – údolí gasteinu Světově proslulé lázeňské středisko ležící v gasteinském údolí připravuje pro své návštěvníky bohatou nabídku: jedinečnou kombinaci sportu, zdraví a kultury. Co se týče lyžařských možností, které nás zajímají nejvíc, nabízí středisko více než 50 lanovek a vleků a bezmála 200 km sjezdovek od lehkých tratí až po náročné.

14 Ubytování : Dvou a čtyřlůžkové pokoje se sprchou a WC, všude patrové postele s povlečením (klient povléká sám). Ručníky a veškeré hygienické potřeby je nutné si dovézt s sebou, stejně tak i přezůvky. K dispozici dále jídelna, společenská místnost s TV a videem, klubovna s krbem, občerstvení, místnost pro stolní tenis a stolní fotbal, terasa a sauna (za poplatek).

15 Fotogarelie :

16 Použité materiály : Internetové stránky Nabídka zájezdů CK Tušla