Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Nákup zboží z EU Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ing. Květoslava Plechatá
Advertisements

ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
ing. Květoslava Plechatá
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Účtování kurzového rozdílu při úhradě faktur Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Evidence dlouhodobého majetku – počáteční stavy Prezentace.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Podnikatel – fyzická osoba.
ing. Květoslava Plechatá
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Použití programu MZDY pro účetnictví Prezentace.
Daň z přidané hodnoty.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu UCTO - obsluha Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence DPH v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá 2012.
Daň z přidané hodnoty.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Číselníky v programu WinDUO Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá 2012.
ing. Květoslava Plechatá
Přeúčtovávání mezi účty 061 – příklad
Operativní a analytická evidence zásob
Odvod DPH Příklad: Prodáme českému zákazníkovi naše zboží za Kč. Protože jsme plátci DPH, musíme tento obchod zdanit daní z přidané hodnoty, nejčastěji.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Soňa Šestáková Název materiálu: Účtování Daně z přidané hodnoty Označení.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Výpočet mezd v měsíci, sestavení výplatní listiny.
Daň z přidané hodnoty a její účtování
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Úhrada zahraniční faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Nastavení parametrů zpracování a založení osobní.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software
Blanka Mattauschová MFČR – Odbor nepřímé daně
Úprava vedení účetnictví a daňové evidence zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví ve znění pozdějších předpisů zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Soňa Šestáková Název materiálu: Účtování materiálu - část 2 Označení materiálu:
DPH v roce 2012 Ing. Olga Hochmannová
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Náležitosti dokladů.
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Závazky.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence – úhrada vystavené faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, příkaz k úhradě, úhrada faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá,
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Charakteristika programu pro vedení daňové evidence - číselníky Prezentace - powerpoint ing. Květoslava.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: Evidence došlých faktur, zaúčtování úhrady došlé faktury Prezentace - powerpoint ing. Květoslava Plechatá.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Účetnictví Ročník: 2.
Novela zákona o DPH pro rok 2013 Blanka Mattauschová
Osvobození od DPH U plnění, která jsou předmětem DPH, přichází v úvahu pouze 3 možnosti: Uplatnění DPH podle příslušné sazby DPH a to u plnění, která nejsou.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence MZDOVÁ EVIDENCE Evidence závazků z mezd – kniha závazků.
DPH v účetnictví města Přeštice od Přeštice Obec s rozšířenou působností obyvatel, obyvatel správního obvodu ve 30 obcích Nevykonává.
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Skladová evidence, příjem na sklad s přenosem údajů do jiné.
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Účtování zboží Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Účtování DPH účet 343.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Daňová evidence Daň z přidané hodnoty. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E30.12 Ročník3. ročník.
Daňová evidence Pohledávky a závazky. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název.
Účtování DPH Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Deník příjmů a výdajů. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
Charakteristika daňové evidence Příjmy a výdaje v příkladech.
Školení Skalský Dvůr DPH Denková Barbora, DiS.
Daňová evidence Bilanční právo
PENĚŽNÍ DENÍK Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Účtování DPH účet 343.
Transkript prezentace:

Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program pro daňovou evidenci Nákup zboží z EU Prezentace - powerpoint ing.Květoslava Plechatá, 2012

UCTO 200x Nákup majetku z EU

Nákup zboží z EU Faktura od zahraničního dodavatele – uvedena v cizí měně – přepočet na Kč dle směnného kurzu ČNB Doplnit firmu F7

Údaje důležité pro DPH F7 – pro evidenci DPH se musí vyplnit zkratka státu Vybere se příslušný stát, pokud není musí se doplnit F2

Doplnění hodnot Datum nároku na odpočet DPH Cizí měna přepočtena na Kč kurzem ČNB Vybere se DPH zboží ENTER – věta se dokončí Mezerníkem se částka DPH musí vymazat

Záznamní povinnost DPH Při nákupu majetku z EU je nutné přidanění DPH Faktura se doplní o podstatné náležitosti,pak nárok na odpočet základ DPH, sazba DPH, výše DPH a datum doplnění těchto údajů

Záznam o nákupu v evidenci DPH Zvolí se zdaňovací období DPH

Záznamní evidence DPH ENTER

Záznamní evidence DPH Povinnost DPH - přidanění Řádek přiznání Nárok na odpočet DPH