TJ Sokol Libňatov Založen 1. 5. 1920 – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MLÁDEŽ V EVROPĚ BERNARD  14 denní pracovní setkání středoškolských studentů z Finska, Německa, Ruska a České republiky podporující aktivity směřující.
Advertisements

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Problematika tělesné výchovy na vysokých školách materiál pro 12. zasedání předsednictva Rady VŠ dne 17. června 2010 komise pro přípravu učitelů V iléma.
Jaroslav Šlehofer „Cobra“
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Valašská Polanka Barbora Filáková.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
Knihovna v obci - proč? aneb Víme, co máme? Kardašova Řečice říjen 2005 Zlata Houšková.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
© NSZM ČR1 Zdravá města, regiony, kraje – cesta ke zdravému rozvoji Oucmanice, 5. června 2007.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Metodický list Pohybové aktivity masového nezávodního charakteru mají v českých zemích skoro stopadesátiletou tradici. Počátky souvisí se vznikem české.
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
Bratrská jednota baptistů
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
VY_32_INOVACE_1C14 Tyrš a Sokol Křížovka - opakování.
VY_32_INOVACE_16_02 Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
Valašská Polanka Michal Baran.
Aktivity Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. v roce 2014.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Spolupráce, která přináší plody
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
Přisvojit si hodnoty zákazníka a přizpůsobit své jednání (výzkum trhu -> vyhodnotit, o co je zájem) => potencionální zákazníci si určí hodnoty, které.
Komunitní a otevřená škola
Sport – v zdravém těle zdravý duch
Sociální ekonomika v ČR v ČR třetí sektor tradičně spojován s občanským sektorem omezené užívání názvu sociální ekonomika o obsahu SE panuje všeobecně.
NEZISKOVÉ ORGANIZACE VYMEZENÍ, VÝZNAM. 2 Občanská společnost občan Soukromý sektor stát VEŘ. PROSTOR Dána institucemi a organizacemi různého charakteru.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Plán aktivního stárnutí ve městě Brně součást projektu „Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno“ Rodina spojuje generace Projekt Brno-Zdravé.
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Petra Skryjová, Zuzana Kubičíková, Beata Kupová,.
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
Svaz postižených civilizačními chorobami ZO 3 Přerov.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
VÝVOJ ČESKÉ TĚLOVÝCHOVY ; SOKOL
MÍSTNÍ SPRÁVA III. ..
Skalička 2013 Zpracoval: Matěj Cifr.
Poúnorové ČSR a padesátá léta 20. století
Jakub Alexa Zita Dostálová
Neziskové formy podniku -> Ekonomika a neziskový sektor Ekonomika a neziskový sektor
Odloučené pracoviště NAD PLOVÁRNOU Statutární zástupce školy Mgr. Božena Suchánková Vedoucí učitelka Věra Kopečná.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Sněm Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory, o.p.s. čtvrtek od 17:30 Kulturní dům Libňatov.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
SOKOL Materiál je součástí projektu „Odraz 1. světové války v moderní výuce“ a je prostřednictvím „Programu na podporu činnosti nestátních neziskových.
19. kolo příjmu žádostí – PRV, OSA IV. Opatření IV.2.1. Realizace projektů spolupráce Záměr b) – Realizace projektů mezinárodní spolupráce.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Neziskový sektor. Neziskový sektor Cílem neziskových organizací je uspokojení řady lidských potřeb: Ochrana lidských práv Ochrana přírodního prostředí.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Oddíl juda pořádá nábor
Aktuální informace o stavu
LEADER metoda pro oživení venkova
Dobrovolníci neslyšícím a SP
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
VÝVOJ ČESKÉ TĚLOVÝCHOVY ; SOKOL
TŘETÍ FESTIVAL Setkání aktivních seniorů
NNO partner pro rozvoj kraje
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
Transkript prezentace:

TJ Sokol Libňatov Založen – ustavení jako pobočka TJ Sokol Havlovice Historie se píše do 70. let 20. století – nemáme přesné informace, kdy je TJ Sokol Libňatov rozpuštěn

TJ Sokol Libňatov Od loňského září – první vážné myšlenky o založení TJ V obci se vydatně sportuje, ALE! Jednotlivé oddíly nemají právní subjektivitu a účetnictví Sokol není jen sport, ale i společenský život – kulturní akce, divadlo atd.

TJ Sokol Libňatov Cíle: - vzájemné sblížení lidí v obci -pořádání akcí - podpora setkávání a sdílení společných morálních hodnot

TJ Sokol Libňatov Cíle: - navázat na tradici sportovně společenského spolku, vzniklého v roce přinést nové aktivity do obce - podpora zdravého životního stylu - vzájemná spolupráce napříč věkovými kategoriemi

TJ Sokol Libňatov Vize: -stmelit některé aktivity, které v obci fungují a dát jim právní rámec -spojit zdravé jádro -nabalit další občany

TJ Sokol Libňatov Dnes: – ustavení přípravného výboru -ke komu se připojíme – Česká obec Sokolská nebo Český svaz tělesné výchovy -stanovy - Přípravný výbor