Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s.www.ujs.cz | 2.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Rozvojový program Excelence středních škol 2012
Střední odborné učiliště gastronomie, u Krbu 521, Praha 10
Výstavba sportovního areálu 20
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
ŠKOLA Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace AUTOR Mgr. Zuzana Zechová PŘEDMĚT Prvouka NÁZEV Rok ROČNÍK 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Občanské sdružení ŽONGLÉR - organizace projektů, zabývajících se Novým cirkusem, sociálním cirkusem, hudbou, tancem apd.
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu.
(J)SDH Boskovice I Bc. Josef Jeniš.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
1. Datum vytvoření: Téma: Slovesa Cíl prezentace: Základní názvosloví a mluvnické kategorie Časová dotace: 45 min Anotace: Výukový materiál.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Český červený kříž Oblastní spolek Chrudim
Petr Kurz Krasec, o.s. Fr. Šrámka České Budějovice KRAjská Síť Environmentálních Center
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
aneb plážová házená v Mostě.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Pedagogika volného času (VČ)
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
ASOCIACE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ÚSTECKÉHO KRAJE. STRANA 2 ANOÚK (založena r. 2001) Smysl ANOÚK je ve třech hlavních směrech činnosti: 1. Komunikace, partnerství,
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
VY_32_INOVACE_M.1.07-Numerace v číselném oboru prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník –
Artistic Discoveries in European Schoolyards Tomáš Froyda , Ministerstvo Kultury.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Sdružení Podané ruce, o.s.
Klíčení Rosteme s dětmi Pionýrský program neformálního vzdělávání se zaměřením na děti se specifickými vzdělávacími potřebami.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Dětský domov Jesenské – Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností v oblasti práce a sociálních věcí CZ.1.04/5.1.01/ Tento projekt.
IX. ročník odborného semináře MŽP, KÚ, SFŽP, ČIŽP a CENIA k odpadovému hospodářství Liberec, října 2014 Provozovaná zařízení v rámci odpadového.
Kurzy informační gramotnosti Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar Čerňová Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Mgr. Dagmar.
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Téma: Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
M_ANIMA radí – Sama sobě vedoucí
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Adrenalinové odpoledne pro děti
PRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI Porada s řediteli škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 13. prosince 2012.
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Co je program Mládež v akci?
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Transkript prezentace:

Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2

OBSAH základní informace činnost a cíle akce 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 3

ZÁKLADNÍ INFORMACE historie a působení občanského sdružení 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 4

ZÁKLADNÍ INFORMACE vznik 15. září 2007 občanské sdružení rozvíjející českou žonglérskou scénu profesionální žonglérská skupina pořadatel akcí 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 5

ČINNOST A CÍLE činnosti a cíle občanského sdružení 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 6

ČINNOST A CÍLE péče o harmonický rozvoj a využití volného času mládeže prostřednictvím žonglování a sportu organizace a provozování žonglérského sportu provozování žonglérské školy 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 7

ČINNOST A CÍLE činnost žonglérského souboru vzdělávání, školení a lektorská činnost se zaměřením na děti a mládež 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 8

AKCE podrobnosti o pořádaných akcích 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 9

AKCE - JUGGL.ING žonglérské přednášky a workshopy lektoři jsou jedni z nejlepších žonglérů v ČR zaměřeno na začátečníky a pokročilé 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 10

AKCE - ULTIMATE JUGGLING BATTLE jedinečná žonglérská soutěž zaměření na děti a mládež dva druhy žonglérských nástrojů rozdělení na věkové kategorie 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 11

AKCE - ULTIMATE JUGGLING BATTLE 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 12

DĚKUJI ZA POZORNOST Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 13