[International Design Award 2013] www.InternationalDesignAward.com.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
Advertisements

Lisovna plastů, spol. s r.o.
1/22 Je INSPIRE pro soukromé firmy příležitostí? Jitka Faugnerová CENIA, česká informační agentura životního prostředí Zvolen,
• Sanitární technika, topení a klimatizace v Německu • Kongres AOV, 14. března 2012 v Praze • Achim Gurke, Německý Svaz velkoobchodních prodejců sanitární.
HOME STAGING VZOROVÝCH BYTŮ podpora prodeje developerských projektů
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Talent MK.  založena v roce 1994 jako společný podnik Alsico Belgium a Oděva Třebíč  ALTREVA = ALsico + TŘEbíč + OděVA  více než 180 zaměstnanců 
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
Centrum sdílených služeb GTS Brno cerven 2014 Roman Tesař.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
Akční plán pro Evropu a resortní koncepce výzkumu a vývoje – návrh opatření v kompetenci jednotlivých resortů.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Dej svým nápadům šanci - Technologické inovační centrum s.r.o.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Ostrava | Projekt Energeticky nezávislý kraj analýza silných a slabých stránek.
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
SAINT-GOBAIN ADFORS CZ s.r.o.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ POLITIKY STABILNÍ ELEKTŘINA ZA PŘIJATELNOU CENU AKTUALIZACE STÁTNÍ ENERGETICKÉ.
Abteilung/NameTitelDateiname Geändert: Entwurf Vertraulich KONFERENCE IQ INDUSTRY LIBEREC 1.
ŘÍZENÍ RETAILINGOVÉ FIRMY
Inoutic / Deceuninck, spol. s r. o
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Evropský podnikatelský konzultační panel - EBTP EBTP je konzultačním nástrojem Evropské komise Umožňuje podnikatelským subjektům sdělit své názory Evropské.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
Motivační program.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Continental Automotive Czech Republic s. r. o
MARKETING.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Spolupráce při rozvoji talentů
MARKETINGOVÝ MIX.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR K čemu slouží Technologický profil ČR pro inovační firmy? Jsme připraveni na zvládnutí inovačních procesů? Pavel Švejda.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Trh a tržní systém Trh směna místo, kde se dochází ke střetu poptávky a nabídky oblast ekonomiky, ve které dochází k výměně činností mezi.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Soudobý svět Milena Tichá Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Milena Tichá. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Podnikatelský záměr STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_TOMAS_VASATA_CLOVEK _VE_SPOLECNOSTI_SOCIALNI_STRATIFIKACE_13 Název školyStřední škola.
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Chytrý Jihomoravský kraj ?
ŽĎAS PRO STUDENTY.
Informace o společnosti
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Informace o společnosti
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

[International Design Award 2013]

Podpora talentu a poukazování na trendy dneška a vize zítřka - to jsou hlavní cíle soutěže International Design Award, která se koná každé dva roky díky společnostem Hettich a REHAU. Soutěž vyzývá studenty designu po celém světě k vytvoření nadčasového, inovativního a neobvykle řešeného designu nábytku. Zaslané návrhy mohou obsahovat jednotlivé kusy nábytku, ale i nábytkové systémy, které se distancují od všeho běžného. Přihlaste se do největší mezinárodní soutěže designu pro studenty – změřte své schopnosti proti celosvětové konkurenci! [International Design Award 2013] Co je International Design Award?!

[International Design Award 2013] Kdo jsou organizátoři soutěže International Design Award? Hostujícími společnostmi jsou Hettich a REHAU AG + Co Hettich - Technik für Möbel, toto spojení se stalo synonymem po celém světě. Hettich je jedním z největších světových výrobců nábytkového kování a silným partnerem pro mezinárodní nábytkářský průmysl. Výrobky Hettich stanovují standardy pro funkčnost, kvalitu a komfort v kuchyni, koupelně, v nábytku do kanceláří, obývacích pokojů a ložnic. Hettich je dnes celosvětová skupina společností s více než zaměstnanci a silnou značkou. Našimi zákazníky jsou výrobci nábytku, specializovaní obchodníci, truhláři a domácí kutilové. Hettich má výrobní závody v Severní Americe, Evropě a Asii a je reprezentován 38 dceřinými společnostmi a pobočkami po celém světě.

[International Design Award 2013] REHAU - specialista na polymery, REHAU je mezinárodním lídrem ve stavebnictví, automobilovém průmyslu a průmyslu jako takovém. Po celém světě firma nabízí svým zákazníkům inovativní system řešení a vynikající služby. Dokonce i dnes společnost REHAU směřuje svou pozornost na řešení významných témat budoucnosti, jako je energetická efektivnost, obnovitelné zdroje, vodní hospodářství, mobilita a budoucnost našeho bydlení. S přibližně zaměstnanci na více než 170 místech světa nezávislá soukromá společnost převzala vedoucí úlohu v oblasti inovací a poskytování řešení. V rámci své divize Design nábytku, REHAU vyvíjí a vyrábí moderní, funkční plochy a koordinované systémy, které zlepšují životní a pracovní prostředí. Jako inovativní lídr a jednička na trhu zpracování hran, REHAU neustále posunuje hranice produktů, procesu vývoje a designu.

[International Design Award 2013] Jaké cíle soutěž International Design Award sleduje?  Podporovat studenty a vzdělávací instituce z oblasti nábytku po celém světě  Sledování trendů  Vytvářet inovativní produkty

[International Design Award 2013] Co je hlavním úkolem soutěže International Design Award? Podívejte se na svůj návrh z jiné perspektivy a navrhněte designově zajímavé řešení do bytu, kanceláře či do kuchyně – bez kterého si již brzo budete moci svůj život představit! Podívejte se na svůj návrh z více úhlů a nechte se inspirovat i ostatními odvětvími s přihlédnutím na produktové řady společností Hettich a REHAU. Například chytře využijte zavedených technologií a procesů a přeměňte je do moderního nábytkového designu. Při své práci berte v úvahu design, pohodlí a technologie. Vyzdvihněte nábytek do úplně nové úrovně!

[International Design Award 2013] Kdo se hodnotitelem soutěže? Soutěž bude posuzovat v průběhu února 2013 nezávislá porota složená z respektovaných osobností dobře pracující v oblasti nábytku (koncepce odborníci, učitelé designu, manažeři R&D). Porota International Design Award 2011: Karl Malmvall - Sweden, Bankim Tarun Dave - India, Andreas Struppler - Germany, Mal Corboy- New Zealand, Paul Epp- Canada

Ceny, peníze za výhru a vyhlášení soutěže Ceny budou uděleny pěti nejlepším příspěvkům, přičemž každý z vítězných studentů dostává finanční odměnu ve výši € Kromě toho vítězní studenti a vzdělávací organizace obdrží trofej International Design Award. Ceny budou předány při slavnostním předání cen v zemi vítěze. Hettich a REHAU budou odpovědní za organizaci ceremoniálu ve spolupráci se vzdělávací organizací. Kromě toho, prvních padesát nejlepších návrhů dostane certifikát. [International Design Award 2013]

Harmonogram Duben ledna 2013 Březen 2013 Od května 2013 Start registrací Poslední den Porada poroty Výherní ceremoniál online přihlašování v zemi vítěze [International Design Award 2013]

[International Design Award 2013] Souhrn soutěže International Design Award Další informace jsou k dispozici na internetových stránkách

Přihlaste se již nyní a pošlete své návrhy do 31. ledna 2013 Děkuji za Vaši pozornost [International Design Award 2013] [International Design Award 2013]