T8 ROZŠIŘUJÍCÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RF-13

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘEVRATNÉ ŘEŠENÍ PRO VÝSTAVBU ROZSÁHLÝCH PŘÍSTUPOVÝCH SYSTÉMŮ
Advertisements

Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Zjednodušené blokové schéma napájecího zdroje
Základní jednotka PC Obr. 1.
Den s Fleetem Nokia Tomáš Hampl 9. června Obsah Nokia CK-100 Nokia CK-300 Nokia CK-600 Závěr.
HARDWAROVÉ POŽADAVKY NA MULTIMEDIÁLNÍ POČÍTAČ
PRÁCE S KATALOGEM Kódy a jejich význam. -typ korpusu s typem elektrické výzbroje Příklad: 1201 – svítidlo H 152 osazené dvěma 15W úspornými zářivkami.
Přístroje pro bezpečnostní funkce
2N ® SIP Speaker Prezentace produktu 2N ® SIP Speaker Základní popis : IP paging systém pro veřejná hlášení a komunikaci Univerzální použití.
HARDWARE PC Uvnitř počítače.
Superhet AM.
Ovládací jednotka AZJ 530 Přepínač „FUNKCE“ Osvětlení
HARDWARE 1 STAVBA PC 7. ročník verze H.
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
Návod k použití Zesilovač NEOM NDK & NDK
Informatika 1_6 6. Týden 11. A 12. hodina.
USB porty a jejich využití
Komunikační moduly C2COM a CSAIO8x
Lokální počítačové sítě Novell Netware
Václav Bartoněk, 6. G MěVG Klobouky u Brna
26.Bezdrátový přenos informací
VF přijímače.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Počítač a jeho příslušenství
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Elektronická zařízení
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Elektronika Reproduktory (EL22) Ing. Petr Kaisler ELEKTROTECHNIKA.
WiMAX - základy Mobilní systémy, PF, JČU. WiMAX forum Worldwide Interoperability Microwave Access Nezisková asociace založená v roce.
Zdroj Parametry – napájení všech komponent PC
Hardware Vypracoval: Patrik Bejček.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Jirous spol. s r.o. Vývoj a výroba wifi antén a příslušenství
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Zuzana Máslová Zuzana Máslová GIO Semily GIO Semily Nad Špejcharem Semily Nad Špejcharem Semily / /2008 Informace.
Infračervený přenos.
Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE Ing. Jan Roubíček.
Kondenzátory Úvod Kondenzátory Ing. Jaroslav Bernkopf Elektronika.
HARDWARE – DÍLY POČÍTAČE
Téma I-II/1 Popis radiostanic Popis G1 – MC 9610
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_02A18 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření duben 2014.
Zvuková karta rozšiřující karta (v provedení ISA nebo PCI) do sběrnice základní desky zajišťující zvukový vstup a výstup někdy bývá přímo integrována na.
Výpočetní technika kód předmětu: VT Ing. Miroslav Vachůn, Ph.D.
Rozhlasové přijímače.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Tato prezentace byla vytvořena
GSM.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII DOMOVNÍ ZESILOVAČE.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Handsfree sady I. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_18.
Přijímače pro příjem FM signálu OB21-OP-EL-ELN-NEL-M
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_221 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELIII RADIOKOMUNIKACE.
Rozhlasové vysílače pro FM OB21-OP-EL-ELN-NEL-M
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELII SESTAVOVÁNÍ.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
SKLADBA PC 15 EU OP VK VYT 2.14 TEST 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Josef Vlach. Dostupné z Metodického portálu.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Uninterruptible Power Supply
Porty a rozhraní Markéta Koubíková.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Informační a komunikační technologie
rozhlasových přístrojů
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Elektromagnetická slučitelnost
Měniče napětí.
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Autor: Mgr. Václav Chvál
Transkript prezentace:

T8 ROZŠIŘUJÍCÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RF-13 VELITELSTVÍ VÝCVIKU – VOJENSKÁ AKADEMIE Oddělení přípravy spojovacího vojska SPECIÁLNÍ SPOJOVACÍ PŘÍPRAVA T8 ROZŠIŘUJÍCÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ RF-13 8/1 Stanice RF-1305, RF-1325/1350 Zpracoval o.z. Ing. Marian KMEC

Mobilní souprava pro hlídková vozidla RF-1305 Souprava je určena pro rychlou zástavbu především do osobních vozidel. Zajišťuje všechny provozní vlastnosti přenosné rádiové stanice RF13.

Umožňuje napájení soupravy z palubní sítě 12V nebo 27V, na-bíjení zdrojové skříně a hlasitý odposlech přijímaného signálu. Při zástavbě do vozidel je použit rám pro soupravu s doplňkem DM13. Soupravu je možno provozovat i mimo vozidlo, napájení je přitom zajištěno ze zdrojové skříně.

Vstup palubní sítě (12V nebo 27V) Vypínač: VYP - dolů ZAP - nahoru Kontrolka nap. VYP - nesvítí ZAP - svítí Vypínač: VYP - dolů ZAP - nahoru Kontrolka nabíjení: svítí – nabíjení bliká – konzervační nabíjení nesvítí – odpojená (vadná) zdrojová skříň Pojistka

Vypínač a kontrolka reproduktoru VYP – dolů, ZAP - nahoru

Provozní možnosti RF-1305 Oproti RF-13: Napájení z palubní sítě 12 nebo 27 Vss (10-33 Vss) Nabíjení akumulátorové skříně RF13.1 i RF13.11 Hlasitý poslech přijímaného signálu

Mobilní souprava RF-1325 (RF-1350) Mobilní souprava s výstupním vf výkonem volitelným do 25W (50W) je určena pro zástavbu do všech pásových a kolových vozidel. Doplněním soupravy o vysokofrekvenční filtr AF13 je zajištěno provozování více mobilních souprav na jednom vozidle současně. Filtr se naladí automaticky při změně kmitočtu soupravy. Všechny komponenty soupravy jsou zabudovány do společného odpruženého rámu.

RF-13 ZM13 (ZV13) AF13

Zesilovač výstupního vf výkonu rádiové stanice RF13 na ú-roveň 25 (50)WŒ. Při vypnutém zesilovači je výstupní vf vý-kon rádiové stanice 0,2 W a 5 W připojen přímo k anténě. ZM13 (ZV13) Součástí zesilovače je dále nf zesilovač s reproduktorem, napájecí zdrojŽ pro napájení dalších dílů soupravy a rádiový modem, který lze přes rozhraní RS232C připojit k PC. 1 2 3 4

Vf filtr AF13 snižuje vzájemné rušení mezi dvěma VKV rádi-ovými stanicemi pracujícími současně s anténami v malé vzdá-lenosti, např. na jednom vozidle. Filtr je určen pro připojení mezi rádiovou stanici RF13 a zesilovač ZV13 (ZM13) s mobilní nebo stacionární anténou. AF13 Filtr umožňuje o-bousměrnou sim-plexní a polodu-plexní komunika-ci rádiových sta-nic. Umožňuje také obousměrný průchod signálu bez filtrace při vypnutém filtru.

ZESILOVAČ 25 (50)W s kontrolkami VYP – vlevo, ZAP - vpravo přehřátí zesilovače pojistka Kontrolka vysílání: O.K. Závada antény HLAVNÍ VYPÍNAČ s kontrolkou reproduktor PŘEPÍNAČ REPRODUKTORU s kontrolkou I – zapnuto, 0 – vypnuto, II – zapnuto se zesilovačem

Provozní možnosti RF-1325 (RF-1350) Oproti RF-13: Vysílání výkonem 25 W (50 W) Napájení z palubní sítě 12 nebo 27 Vss (27 Vss) Přenos dat rychlostí 2400, 1200, 600 nebo 300 b/s Hlasitý poslech přijímaného signálu

Mobilní soupravy - ANTÉNY Dodávány jsou 2 typy prutových antén pro uchycení na vozidlo… 2,55 m 2,85 m

s drátovými protiváhami… … a 2 typy prutových antén s protiváhou (GROUNDPLANE) pro uchycení na stožár Novější typ s drátovými protiváhami…

vysouvacími protiváhami … a starší typ s pevnými vysouvacími protiváhami

rozložený, připravený k výstavbě K anténám GROUNDPLANE je dodáván stožár o výšce 9m: rozložený, připravený k výstavbě složený k přepravě

Průměrné dosahy převozných rádiových stanic Anténa 0,2 W 5 W 25 W 50 W tyčová 2,55m tyčová 2,85m 2,5 12 20 25 s protiváhami na stožáru 9m GROUNDPLANE 3 18 30 40

Máte, prosím, nějaké otázky? Děkuji za pozornost !