Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PPP a klasická veřejná zakázka
Advertisements

 Role poradenských firem v oblasti čerpání SF EU 27. dubna 2006 Jiří Halouzka Ředitel v oddělení poradenských služeb
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Představení společnosti
Komplexní řešení metropolitních sítí
KB – tradiční partner českých zemědělců a potravinářů
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Česká spořitelna EU Program Region. Česká spořitelna – banka první volby Základní informace  zázemí silné mezinárodní skupiny Die Erste  více jak 5.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Financování projektů municipalit v Programovacím období
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Investiční potřeby & dluhové financování Jan Šnajdr Odbor poradenství infrastrukturních projektů Česká spořitelna.
Správa a distribuce dotací z fondů EU a státního rozpočtu ČR Tisková konference HVB Bank a České pojišťovny 3. října 2006.
Pojďme dělat obchod společně!
Financování investičních záměrů Jan Šnajdr Úsek komunální financování, Odbor poradenství infrastrukturních projektů.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Revitalizace panelových domů Porovnání spotřeby tepla.
Úvěrové a záruční nástroje v rámci OPPI. 2 Obsah prezentace Výsledky OPPP ČMZRB v OPPI Záruční a úvěrové programy Nástroje podpory Změny v postupech implementace.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Konference Evropa regionů – priorita ELS-ED
Vodičkova 34, P.O. BOX 870, Praha 1, tel.: , Cesta k novým trhům Klíčový partner.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Praktické rady ke komunitárním programům Michal Kadera, CEBRE Jihlava, 18. prosince
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Jak předcházet finančním problémům Odbor: Finanční a strategické služby 2011.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Programy podpory malého a středního podnikání v roce 2011 Zvýhodněné úvěry a záruky 1 VH AMSP
24. září 2008 DŮVĚRNÉ benson oak Projekt BROOK: Rekapitalizace Diskusní materiál pro setkání s Komerční bankou.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Program Inostart.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Pharma Factoring Factoring České spořitelny, a.s.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
Teritoriální setkání Švédsko Česká exportní banka - aktuality ve financování exportu.
1 VÁCLAV TOMANDL FACTORING KB Factoring partnerem exportu Ostrava,
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
ROP Moravskoslezsko v roce 2009 Ing. David Sventek, MBA Úřad Regionální rady Moravskoslezsko.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Financování EPC projektů z pohledu banky
ČMZRB čtvrtstoletí podpory podnikání v ČR
Podpora podnikání v ČR Konference „Evropská unie a český export“
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
Finanční nástroje v podpoře energetické účinnosti
VLADIMÍR JEŘÁBEK, ČLEN PŘEDSTAVENSTVA, KOMERČNÍ BANKA, A.S.
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Vládní program na podporu exportu
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Transkript prezentace:

Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008 Partner vysokých škol Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008

Česká spořitelna - člen skupiny Erste Bank Klienti: 2.5 mil. Pobočky: 271 Klienti: 5.3 mil. Pobočky: 636 Klienti: 0.9 mil. Pobočky: 182 Klienti: 0.6 mil. Pobočky: 276 Klienti: 2,2 mil. Pobočky: 708 Bank Prestige Založena v 12/2005 Klienti: 0.6 mil. Pobočky: 112 Klienti: 3,5 mil. Pobočky: 473 Klienti: 0,2 mil. Pobočky: 60

Finanční skupina České spořitelny

České spořitelny partner vysokých škol Vysoká škola ekonomická Praha Univerzita Hradec Králové

České spořitelny partner vysokých škol Nabídka služeb České spořitelny pro univerzity A) Studenti vysoké školy jako potenciální zaměstnanci ČS - aktualizace volných pracovních míst ze strany ČS na partnerských vysokých školách, pořádání různých náborových akcí, v budoucnu je počítáno se stážemi v rámci ČS B) ČS jako garant vzdělávání – možnost využití expertů ČS v rámci klasických přednášek, individuálních i pravidelných podle závazného kurikula, které by bylo platilo po celý semestr. Další příklady možné spolupráce – diplomové a seminární práce, soutěže o ceny o nejzajímavější diplomovou práci apod. C) Studenti jako klienti ČS – jedná se o velmi zajímavou a zároveň specifickou skupinu, která vyžaduje férový přístup, výhody, kreativitu, zábavu. V současné době probíhají zápisy do ročníků a na nich speciální promo akce.

Financování projektů dotovaných EU a rozpočty ČR EU Program Region 2007 > 2013 Poradenství Financování Dotační a projektové služby EU Program Region Financování projektů dotovaných EU a rozpočty ČR Pojištění

Raven EU Advisory Partner pro získávání dotací z fondů EU Dceřiná společnost České spořitelny a.s. Specialista na komplexní služby v oblasti dotačního poradenství Partner pro získávání dotací z fondů EU „Dotaci Vám pomůžeme nejen získat, ale také udržet.“ Služby pro žadatele o dotaci ■ identifikace vhodného projektového záměru, zacílení do příslušného programu ■ příprava projektů, zpracování žádostí o dotaci včetně příloh (studie proveditelnosti aj.) ■ realizace výběrových řízení, řízení projektů ■ dotační management: administrativní podpora a monitoring plnění podmínek dotace vedoucí k úspěšnému završení projektu – tj. čerpání a udržení dotace ■ informační portál www.eDotace.cz -         

Realizace projektů formou PPP Náklady na výstavbu a provoz Náklady přenositelných rizik v PPP modelu Riziková prémie soukromého partnera Úspora z hospodárnosti Model tradičního projektování PPP model Neovlivnitelná rizika díky: přenosu některých rizik know-how soukromého partnera větší motivaci subjektů k hospodárnosti obchodní soutěži platby po dodání služby

Financování – úvěr Dlouhodobý investiční úvěr Splatnost až 15 let Libovolný splátkový kalendář Pevná/pohyblivá úroková sazba Bez zajištění Minimální objem cca 5 mil. Kč Zajištění úrokových rizik Zajištění kursových rizik

Financování – odkup pohledávek Odkup pohledávek od dodavatelů Odložená splatnost ceny 1 rok až 10 let Bez postihu pro postupitele (dodavatele) Libovolný splátkový kalendář Bez smluvního vztahu univerzity s bankou Možnost prolongace splatnosti po dohodě s ČS Minimální objem cca 5 mil. Kč

Děkuji za pozornost Ing. Michal Pluta manažer centrály odbor projekty a produkty veřejných financí tel: 261 072 372 e-mail: mpluta@csas.cz