Tato prezentace je součástí projektu TD020320 Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední zdravotnická škola, Brno, Jaselská 7/9
Advertisements

Od Setkání 2012 po Setkání 2013 SETKÁNÍ GEODETŮ 6. až
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
Informace z konference Problematika historických a vzácných knižních fondů Čech, Moravy a Slezska v Olomouci se zaměřením na příspěvek Digitalizace map.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2010, 2.– , Brno AKVŠ v roce 2010… a jak dál? Iva Prochásková
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
3. výročí podepsání memoranda o spolupráci mezi Senátem PČR a AV ČR Vila Lanna
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
Autorské právo & open data
Společnost pro trvale udržitelný život – diskusní seminář Praha
Zpráva o činnosti SK RVŠ 20. zasedání předsednictva RVŠ, 30. října 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Podíl členů České hutnické společnosti na inovačních procesech v podnicích Ing. Jaroslav Pindor, Ph.D. Předseda České hutnické společnosti Dne
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
ReStEP – Základní informace Plný název: ReStEP – Regional Sustainable Energy Policy based on the Interactive Map of Sources (Regionální udržitelná energetická.
Autorské právo v geodézii a v kartografii
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Koncepce DVPP pro Českou republiku. Obsah prezentace Cíle koncepce a rámec její tvorby Obsah koncepce Priority státní vzdělávací politiky Poradní sbor.
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Autor: Miroslav VÁLEK, Horní Bečva 2008 Vedoucí práce: Prof. RNDr. Vít Voženílek,CSc Univerzita Palackého v Olomouci / Přírodovědecká fakulta / Katedra.
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Evropská směrnice INSPIRE Ing. Pavla Tryhubová Katedra mapování a kartografie ČVUT v Praze, Fakulta stavební.
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Ing. František Knížek uvádí dokument Seminář ČSVZ „Autorské právo a Internet“ 23. března 2011.
vedoucí pracovní skupiny
KULATÝ STŮL Metodiky práce v náhradní rodinné péči
Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.
Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.
__________________________________________________________ VŠB - Technická univerzita Ostrava, Výzkumné energetické centrum __________________________________________________________.
Monitoring cen nemovitostí z inzerce realitního portálu
Aktivity CNZ Jan Heisler CNZ Historie #1 Vznik pracovní skupiny – cíl: tvorba standardu Vytvoření a předání standardu Prezentace.
Geoaplikace roku Čtvrtý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je mimořádně zaměřen na praktické uplatnění.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
INSPIRE Stav a výhled.
Geoaplikace roku Pátý ročník soutěže o nejlepší využití geodat a geoinformačních technologií ve veřejné správě je aktuálně zaměřen na uplatnění GI(T) jako.
Centrum inovačního vzdělávání Liblice INOVACE 2006 Galerie inovací 7. prosince 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
Pomáháme dětem, které neměly v životě štěstí.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Projekt NATURA: vědecké informační zdroje přírodních věd.
MIDAS do praxe Vzdělávací program v oblasti standardizace pracovních postupů v řízení a ve výkonu veřejné správy Štěpán Kafka, Bronislava Horáková, CAGI.
INTERNETOVÉ ŘEŠENÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA NÁMĚŠŤ NAD OSLAVOU Vedoucí práce: doc. RNDr. Vít Voženílek, CSc. Univerzita Palackého v Olomouci Přírodovědecká.
Brno 5. a 6. února 2008 Mezinárodní konference Konkurenceschopnost podniků1 JAK MŮŽE EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA MASARYKOVY UNIVERZITY PŘISPĚT KE ZVÝŠENÍ.
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
1 Národní geoinformační infrastruktura ČR - Program rozvoje v letech , další postup Seminář „NEMOFORUM“. Praha,
Konference 31.června 2012 „Veřejná správa jako významný faktor rozvoje regionu“ pod záštitou Ing. Jakuba Novotného PhD., rektora VŠP Jihlava, RNDr. Miloše.
NEMOFORUM 2004 CZ-INSPIRE RNDr. Josef Hojdar, RNDr. Petr Kubíček, Doc. Milan Konečný,
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Autorsko-právní aspekty využívání datových zdrojů při tvorbě map
Autorské právo !.
Autorské právo pro praxi
PRACOVNÍ SKUPINA KARDIOTECH
ARCDATA PRAHA, s. r. o. Ing. Jan Novotný Ostrava, 4. –
I. Dvořák Zahajovací setkání
Katedra ochrany rostlin České zemědělské univerzity v Praze   pořádá odborný seminář   NOVÉ TRENDY V OCHRANĚ ROSTLIN   8,30 – 9,00 Prezence   Úvod –
Rozvoj vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě CZ /0. 0/0
INTERNÍ AUDIT PROCESU INVESTIC
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční podpory TA ČR. Autorsko-právní problematika v geografii RNDr. Alena Vondráková, Ph.D. – RNDr. Jan Brus, Ph.D. – prof. RNDr. Vít Voženílek, CSc. – Katedra geoinformatiky, Univerzita Palackého v Olomouci

Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční spoluúčasti TA ČR. Panelová diskuse Proč se touto problematikou zabývat? Jak se dotýká autorské právo akademické sféry? Jak se na autorsko-právní problematiku dívají v zahraničí? Je dostatečné legislativní zabezpečení? V čem je problém? – terminologie – neznalost – neochota – obtížné zjišťování informací …a co dalšího?

Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční spoluúčasti TA ČR. Jak se může odborná veřejnost zapojit? odborné diskuse a semináře podněty podané v rámci projektu TA ČR TD podněty podané OS24 CAGI Autorské právo podněty podané Kartografické společnosti ČR podněty pro realizaci projektu TA ČR podněty ke GeoInfoStrategii …a další

Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční spoluúčasti TA ČR. Kdy, kde a jak řešit?

Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční spoluúčasti TA ČR. Pracovní skupiny AP PS Kartografie – Alena Vondráková – Lenka Kubíčková (ČÚZK), Jiří Drozda (VÚGTK), Jiří Poláček (CAGI) Milada Svobodová (Kartografie PRAHA, a. s.), Jarmila Zákoutská (ČÚZK), Jaroslav Nedvěd (ČÚZK) PS Geodata – Jan Brus PS Aplikace v GIS – Vít Voženílek

Tato prezentace je součástí projektu TD Zvýšení efektivity ochrany autorských práv v kartografii a geoinformatice. Projekt je realizován za finanční spoluúčasti TA ČR. Plánované akce v roce 2014 Seminář Autorské právo & Open Data – v Praze (Novotného Lávka 5) – registrace na – účast bezplatná Konference GIS Esri v ČR – 22.–23. října 2014 v Kongresovém centru Praha Seminář Autorské právo II – listopad/prosinec 2014 v Olomouci