SKENEROVÉ BONUSY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Všeobecný systém preferencí (GSP) od
Advertisements

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
Tabulka funkce: V balíku je šest lahví kofoly. Jedna stojí 25 Kč. Sestav tabulku závislosti celkové ceny na počtu zakoupených lahví z jednoho balíku kofoly.
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
1. cvičení úrokování.
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Prémiová automatická objednávka Instruktáž. CO JE TO ADR? •Prémiová automatická objednávka (ADR) je nejjednodušší způsob, jakým můžete obdržet své oblíbené.
Vlastní skript může být umístěn: v hlavičce stránky v těle stránky
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
Spolehlivý finanční partner exportu
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
ageLOC® Galvanic Body Trio
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 1702/2003 ze dne 24. září 2003.
MP Orga, spol. s r.o. MP Orga MP Orga Maestro Informační systém pro správu organizační struktury.
Výsledky NetMonitoru a AdMonitoringu za červenec 2008 Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) MEDIARESEARCH, a. s. a GEMIUS, S. A
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY 11/14.
Příloha č. 6: Údaje o podporovaných sociálních službách v Plzeňském kraji.
Způsob přijímacího řízení na SŠ
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
Pronájem skeneru.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Předčasné ukončení zemědělské činnosti Nařízení vlády 69/2005
ADR OBJEDNÁVKY A SKENOVÉ KARTY
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Air Products Company Confidential 25. března 2013 Co je nového v aplikaci AgentsPlus?
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
11. prosince 2014 Třídní schůzka 4.C. › Zítra tj se žáci prvního stupně fotí na vánoční sadu fotografií s kalendářem. (250 Kč) › Pondělí
1 Informační systém autoservisu Softwarové inženýrství 2003.
Martin BOLESLAV, Jakub IHM, Zdeněk MÍČ
Databázové systémy 1 Cvičení č. 9 Fakulta elektrotechniky a informatiky Univerzita Pardubice.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
Fakulta elektrotechniky a informatiky
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
VÍTEJTE VE SVĚTĚ WowWe Bill Starkey VIDEOKOMUNIKACE 36 miliard videí prohlídnuto online každý měsíc 30 milionů Skype uživatelů v daném okamžiku 280.
1 PENZIJNÍ REFORMA. 2 DŮLEŽITÉ TERMÍNY – pouze do tohoto termínu může zákazník uzavřít smlouvu o penzijním připojištění za současných výhodných.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_289.
SYNCHRONIZACE SKENERU S3. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody:
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Fast track - Základní informace. A New ABO/M+ Min. 100 BH KUPON Výhody pro Nového VPA/M+ Slevový kupón za 100 bodovou objednávku přes internet – mezi.
Systém kontrolní činnosti SEI
KOMPENZAČNÍ PLÁN PRODEJE PREZENTACE
Schéma procesu vstupy Průběh procesu výstupy činnost ZDROJE.
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
Předběžná finanční kontrola Příkazce operace. Úvod S účinností od byl na fakultě upřesněn vnitřní kontrolní systém předběžné finanční kontroly.
{ Roční zúčtování záloh na daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti a funkčních požitků a daňového zvýhodnění Adam Linek Adam Buchta a kol. Finanční.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Nu Skin EMEA Majetkový zvyšovatelKompenzačního plánu prodeje.
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Webové portály LDS/MDS
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
✓ Společnost Nu Skin získala za svůj Skener v roce 2005 American Business Award, jako nejinovativnější společnost. ✓ Společnost Nu Skin získala za Pharmanex.
SKENEROVÉ BONUSY.
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

SKENEROVÉ BONUSY

Bonus operátora skeneru Bonus za počáteční měření: 10 EUR Bonus za počáteční měření ve výši 10 EUR je vyplacen nájemci skeneru, pokud skenerem vykoná měření zákazníka poprvé a ten se přihlásí na odběr produktu certifikovaného pro skener formou kvalifikované ADR objednávky* (Prémiová automatická objednávka). *Více se o ADR objednávkách dozvíte v prezentaci nazváné “ADR objednávky a Skenové karty”.

Bonus operátora skeneru Bonus za kontrolní měření: 5 EUR Bonus za kontrolní měření ve výši 5 EUR bude vyplacen nájemci skeneru, pokud zákazníku disponujícímu kvalifikovanou ADR objednávkou provede kontrolní měření a jeho další objednávka byla již zaplacena a odeslána.

Bonus operátora skeneru PŘÍKLAD: X 5 počatečních měření = 50 EUR * X 5 v ADR objednávce; byly zaplaceny, odeslány a zákazníkům bylo provedeno kontrolní měření = 25 EUR * CELKEM = 75 EUR *Zkontrolujte na stránkách www.nuskin.com dostupnost produktů ve Vaší zemi.

Bonus operátora skeneru Skenerové bonusy budou nájemci skeneru vyplaceny i v případě, že jeho/její skener byl použit pro jiné skenerové operace. Bonusy jsou vypláceny spolu s ostatními provizemi na začátku každého měsíce.

Bonus operátora skeneru Skenerové bonusy budou vyplaceny, jestliže byly splněny všechny požadavky potřebné pro kvalifikování se na ADR.

Bonus operátora skeneru – příklad 1 ADR objednávka byla zaplacena a doručena a skenové karty byly přiřazeny První počáteční měření 30 dní 7. března 2014 15. leden 2014 13. února 2014 Program udržení Bezplatný Skenerový Program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru– příklad 2 ADR objednávka byla zaplacena a doručena a skenové karty byly přiřazeny První počáteční měření Skener je synchronizován 3 dny 7. března 2014 20. ledna 2014. 23. ledna 2014 1. února 2014 Údržba Bezplatný Skenerový Program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru– příklad 3 První počáteční měření ADR objednávka byla zaplacena a doručena Skenové karty byly přiřazeny 3 dny 7. března 2014 20. ledna 2014 23. ledna 2014 1. února 2014 Program udržení Bezplatný Skenerový Program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru – příklad 4 ADR objednávka byla zaplacena a doručena a skenové karty byly přiřazeny ADR objednávka byla zaplacena a odeslána První počáteční měření 3 dny 7. března 2014 20. ledna 2014 23. ledna 2014 1. února 2014 Program udržení Bezplatný Skenerový Program Bonus vyplacený v březnu

Bonus operátora skeneru DOSTUPNOST REGIONU Skenerové bonusy pro region EMEA budou vyplaceny za všechny kvalifikované ADR objednávky zaregistrované v rámci regionu EMEA, kromě Izraele* a Turecka. Příklad: Nájemce skeneru z Maďarska vykoná měření zákazníkovi z Rakouska, který vytvoří rakouskou ADR objednávku: Bude mu vyplacen bonus za rakouskou ADR objednávku. *Nájemci skeneru z Izraele mohou být vyplaceny bonusy pouze za ADR objednávky vytvořené na území Izraele.

Bonus operátora skeneru NÁROK NA BONUS Na všechny bonusy budete mít nárok tak dlouho, dokud budete kvalifikovaní na vyplácení provizí. *Kvůli této podmínce musíte splňovat kritéria Kompenzačního plánu prodeje, včetně maloobchodního prodeje. Pro kompletní shrnutí Kompenzačního plánu prodeje navštivte www.nuskin.com.

Bonus operátora skeneru EXPIRAČNÍ DOBA PRO VÝPLACENÍ BONUSŮ Budeme se snažit bonusy vyplatit během 3 po sobě nasledujících měsíců a to do doby, než nebude ARD objednávka zaplacena. Pokud ARD objednávka není během 3 měsíců uplynulých od jejího vytvoření zaplacena, platnost skenerových bonusů vyprší a nebudou vyplaceny.

Bonus operátora skeneru ZPĚTNÉ VYŽÁDÁNÍ BONUSU Pokud byla ADR objednávka zrušena, vrácena a zpětně proplacena, pak budou skenerové bonusy vyžádány zpětně a to z provizí nájemce skeneru. K tomuto zpětnému vyžádání může dojít kdykoliv v časovém horizontu do 12 měsíců od vytvoření ADR objednávky.

DĚKUJEME ZA POZORNOST