Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Zdeňka Kielbusová, Karel JanečkaSeminář pro autory SOČ, 5. 11. 2014, Plzeň.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Projekty řešené Ústavem mechaniky těles, mechatroniky a biomechaniky Seminář k problematice spolupráce v OP VK
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Zdeňka Kielbusová, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Představení zajímavých projektů OPVK
Střední průmyslová škola, Karviná
Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/ Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání CZ.1.07/1.3.00/
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Praha Realizátor projektu: AC.
Nové vzdělávací moduly pro řízení inovací a VaV v průmyslových firmách reg. č. projektu CZ.1.07/3.2.11/ Výstupy projektu Ing. Jaroslav Jasanský.
Pedagogika volného času II Vladimír Jůva
Pedagogika volného času (VČ)
Vzdělávání pedagogů napříč MSK
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Tomáš Doseděl, Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
KOMUNIKACE… BRÁNA K VÝZKUMU Identifikace studijních oborů pro zavedení programu WBL Karolina Šolcová Medicomp s.r.o.
Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Irena Vlachynská, Karel Jedlička Seminář pro autory SOČ, , Plzeň.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Projekt „Věda do škol“ Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU „JAK CO FUNGUJE?“
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Lednice,  vzdělávání dospělých je velmi důležité (je mu však věnována menší pozornost než v zahraničí)  nabídka je dostatečná, kvalita je.
Středoškolská odborná činnost - SOČ
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
ECVET pro TRAWI Hana Slámová ECVET expert. Výsledky analýzy p ř ihlášených materiál ů KA1 Ze 147 úspěšných přihlášek 63 deklarovalo ECVET 42,8 procent.
Úvod do psychologie
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Možnosti seberealizace v odborných soutěžích Patrik Čermák.
Postavení pedagogiky mezi vědami
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
IPS Informační a poradenské středisko pro volbu povolání a změnu zaměstnání Ing. Ivana Šatrová.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
Okna vědy dokořán Rostislav Miarka. Souhrnné informace OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa 7.2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj Oblast.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
Západočeská univerzita v Plzni
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Západočeská univerzita v Plzni
Název projektu: Ve škole po škole
Polytechnické vzdělávání v praxi
Práca s elektronickou prihláškou SOČ
Stredoškolská odborná činnosť
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Škola PRO firmu firma PRO školu Zlín, 4. října 2018
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

Západočeská univerzita v Plzni Partner pro SOČ v Plzeňském kraji? Zdeňka Kielbusová, Karel JanečkaSeminář pro autory SOČ, , Plzeň

Představení ZČU

SOČ a ZČU Matematika a statistika 1. Matematika a statistika 2. Fyzika 3. Chemie 4. Biologie 5. Geologie a geografie 6. Zdravotnictví 7. Zemědělství, potravinářství, lesní a vodní hospodářství 8. Ochrana a tvorba životního prostředí 9. Strojírenství, hutnictví, doprava a průmyslový design 10. Elektrotechnika, elektronika a telekomunikace 11. Stavebnictví, architektura a design interiérů 12. Tvorba učebních pomůcek, didaktická technologie 13. Ekonomika a řízení 14. Pedagogika, psychologie, sociologie a problematika volného času 15. Teorie kultury, umění a umělecké tvorby 16. Historie 17. Filozofie, politologie a ostatní humanitní a společenskovědní obory 18. Informatika

SOČ Uzel PhDr. Zdeňka Kielbusová – Do předmětu zprávy napište: SOC – Do těla zprávy popište svoje záměry a předběžně téma, které Vás zaujalo. Na základě Vámi popsaných informací se budeme snažit Vám doporučit nejlepšího konzultanta. Po zprostředkování kontaktu již komunikujete přímo s konzultantem. – Telefon:

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ PVBV Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky CZ.1.07/2.3.00/ Projekt PVBV zahrnuje v sobě mnoho aktivit, nejdůležitější jsou: 1) posílení kompetencí výzkumných a vývojových pracovníků v oblasti komunikace o vědě. 2) systematickou práci se zájemci o tvůrčí, resp. výzkumnou práci, a to především z řad studentů středních škol. Seminář pro autory SOČ

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ Klíčové aktivity projektu PVBV KA01 Vzdělávací programy pro pracovníky a studenty VŠ KA02 Výukové moduly a metodologie využívající přístroje z IPo (výzva 44) KA03 Tvorba výukových modulů z oblasti metodologie výuky přírodních a technických věd KA04 Edutainer Junior KA05 Výměna zkušeností z pedagogické praxe a přenos zkušeností ze zahraničí KA06 Vzdělávání popularizátorů z řad pedagogů ZŠ a SŠ KA07 Otevřená univerzita KA08 Systematická spolupráce se zájemci o VaV KA09 Tematické výstavy v Techmanii Seminář pro autory SOČ

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ Název akce Seminář pro autory SOČ

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ Název akce PVBV Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky Seminář pro autory SOČ Nabídka 41 témat SOČ a maturitních prací Vše dostupné online

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ Název akce Seminář pro autory SOČ

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ V rámci projektu SPPVaV Systematická podpora popularizace výzkumu a vývoje ZČU StudentKonzultantTéma práce Vanišová AgátaLejsková AndreaÉčka v potravinách Šístek LubošCísařová HanaStav svalového aparátu u judistů Olga BrašnováOudová AlenaHořet, ale nevyhořet Zemanová JanaKopúnová JanaŽeny v politice Pejchová TamaraCísařová Hana Ontogeneze sociálního chování hříběte od jednoho roku do dospělosti Lovčí ZuzanaLejsková AndreaRozšíření vydry říční na Kaplicku Diana ŘeháčkováSirotek VladimírVýroba jáchymovského radia v 1. pol. 20. stol. Seminář pro autory SOČ

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ PVBV Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky CZ.1.07/2.3.00/ Doba realizace projektu od – Seminář pro autory SOČ

PVBV - Popularizace vědy a badatelsky orientované výuky, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/ Kontakt: PhDr. Zdeňka Kielbusová