SharePoint a Nintex Workfow 2010 možnosti pro vizuální tvorbu pracovních postupů Bc. Zdeňka Divácká MSc.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

Bezpečný digitální podpis v praxi
Integrace žáků z odlišného sociálně kulturního prostředí do základních škol Mgr. Dušana Fučíková
Exchange 2013 – Autodiscover - přehled
| Copyright© 2010 Microsoft Corporation Markéta Douděrová Microsoft PŘEDSTAVENÍ:
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
A4M33NMS Návrh a modelování softwarových systémů
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Rezortní interní protikorupční program Ministerstva obrany.
Veřejná správa bez bariér – služba všem občanům Michal Rada (Iniciativa informatiky pro občana)
Varianty řešení pro datové schránky Varianty řešení pro datové schránky 9. října 2009 Webkonference Petr Janda
Poradce 2010 Bob Kartous 7. dubna 2010, Brno. Znáte odpověď na dotaz studenta? 1.Co je to TSA? 2.Jaký je rozdíl mezi testem OSP a TSP? 3.Dokážete vyjmenovat.
Práce delegáta na PMUN II. výbor VS PMUN. Jak vypadá jednání 1.Workshopy = příprava na konferenci 2.Průběh jednání na konferenci 3.Jednání delegáta.
Budování Digitální knihovny Vysokého učení technického v Brně Barbara Šímová /
DRMS Forum září 2009 GORDIC řešení datových schránek organizace Bc. Pavel Prchal Ing. Vladislav Korecký.
Vývoj aplikací pro SharePoint
Efektivně fungující tým :00 Novinky a přínosy Microsoft Office systém 2007 Pauza 10:00 Personalistika a žádanky Pauza 11:15 Helpdesková řešení na.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
JIRA školení.
Serials Solutions – další krok k rozvoji informačních e-služeb knihoven ČVUT Ilona Trtíková Bibliotheca academica – Cíle a perspektivy vysokoškolských.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
ARL klient Stručný přehled funkcí Klient – jiný přístup k datům v systému  Umožňuje používat i další pole v záznamu - Je nezbytný v případě.
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda, petr.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
E-LEARNINGOVÉ VZDĚLÁVÁNÍ TVŮRCŮ A UŽIVATELŮ JEDNOTNÉHO ZADÁNÍ.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
Animace a eLearning Petr Korviny SCO 2006, Brno. Úvod Animace Animace Výhody (názornost, vhodnost nasazení pro výuku počítačových programů a dovedností,
Kurz IT Essentials na DFJP UPCE Ivan Panuška. IT Essentials: PC Hardware and Software Version 4.0  kurz nabízí úvod do odvětví IT  seznámení interaktivní.
AMV 2011BPOS / Office 365Snímek 1 AMV 2011 Alternativní metody výuky BPOS/Office 365 ve výuce VŠE v Praze
Vzdělávací moduly  systém prakticky zaměřeného vzdělávání  postihuje široké spektrum dovedností potřebných k úspěšnému předkládání a řízení projektů.
Praktické rady a zkušenosti jak vytvořit RP, jak připravit program RP Eva Bosáková Národní kancelář EQUAL.
Projekt Růst osobnosti zastřešuje společnost AKV spol. s r. o. IČ Myšlenkové mapy Ukázka z videoškolení.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
Ostravice Možnosti mobilních technologií při řešení projektů a v organizaci času Mgr. Rostislav Fojtík Ostravice
Mik. Program :00Zahájení (doc. Mazal, prof. Potáček) 10:15Obsah projektu a výsledky jeho plnění v oblasti KA 01 Inovace základních kurzů.
Tvorba webových stránek (nejen) pro projekty Pavel Budík PROJEKT financovaný z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZVYŠOVÁNÍ IT GRAMOTNOSTI.
Přístup do IS z mobilních zařízení Tomáš Tureček Katedra Informatiky FEI VŠB-TU Ostrava.
Jak učit databáze v tabulkovém procesoru. Učit vlastně databáze na ZŠ ??? Pro: Práce s velkými objemy dat je jedním z hlavních z hlavních využití PC.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Internet pro seniory Monika Kavanová Education Sales & Marketing Manager CEE CEE HQ Microsoft ISSS Martin Soukup Námstek primátora Náměstek primátora.
MIDAS do praxe Vzdělávací program v oblasti standardizace pracovních postupů v řízení a ve výkonu veřejné správy Štěpán Kafka, Bronislava Horáková, CAGI.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 4.
Organizační struktura Zakladatel o.p.s. Správní rada Ředitel o.p.s. Dozorčí rada.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Brno 25. listopadu 2008.
Ing. Jan Vaněk .NET 3.5 a ASP.NET  Windows Workflow Foundation 3.5  JavaScript  CSS – pěkně použité styly  Silverlight.
Now … Let’s Talk About … WORKFLOW 2013 V PRAXI Mainstream Technologies, s.r.o. ONDŘEJ SOUKUP.
2OP484 Manažerská informatika 4Office doplňkySnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 SharePoint 2015 a další nástroje Co nebylo ve skriptech
Struktura a Koncept portálu ČVUT, © 2013 IBA CZ, s. r. o. Agenda Teoretický průřez strukturou a konceptem Liferay portálu Company Sites Pages (stránky)
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Webová aplikace pro koordinaci výrobních procesů Kryštof Német , Brno Autor: Kryštof Német Vedoucí práce: RNDr. Zuzana Priščáková, PhD.
Identity management Radim Drgáč.
Tiskový mluvčí ZUR 295 Tereza Fojtová, tisková mluvčí MU
Téma: Harmonogram a organizační záležitosti
Možnosti audio-vizuálních aplikací v IS MU Mgr. Jitka Daňková
Jaroslav Kudr pro OATGM
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
Městská část Praha 6 Postup příprav GDPR Ing. Jan Holický, MBA
Stanislava Andršová Josef Vlach
Stanislava Andršová Josef Vlach
Metody sociologického výzkumu kvantitativní. MSV-KVANT Výuka v LS 2018
Bc. Kristýna Menclová MŠ Rozmarýnek
Orsoft RADNICE Open Zuzana Opršalová.
Transkript prezentace:

SharePoint a Nintex Workfow 2010 možnosti pro vizuální tvorbu pracovních postupů Bc. Zdeňka Divácká MSc.

Cíl kurzu Osvojit si SharePoint základní přehled a funkcionalitu Získat přehled o produktu Nintex Workflow, jeho výhodách a pužití v praxi formou výkladu a praktických ukázek 2 části plných informací Od přehledu pojmů až po praktické ukázky Spíše workshop Nebojte se zeptat, jsem tu pro Vás

Cíl dopoledne Osvojit si strukturu SharePoint webů Získat přehled o SharePoint seznamech a jejich vlastnostech Pochopit co je to pracovní postup > workflow < Jak vypadá webová kolekce Objekty a kontejnery Základní typy seznamů Přehled typů obsahu Správa přístupu k SharePoint webu a jeho obsahu Co je to workflow a jak jej připravovat pro automatizaci s

Cíl odpoledne Osvojit si zásady přípravy a tvorby workflow Získat přehled o hlavních přínosech Nintex Workflow 2010 vůči SharePoint workflow Seznámit se s prostředím designeru, základními akcemi a možnosti nastavení Pár rad pro navrhování Nintex Workflow vs. SharePoint Designer workflow průvodce Seznámení s Nintex Workflow desingerem Základy tvorby wf a jejich nastavení