Původní číselníky pocházejí z číselníků v IS/STAG (provizorní, rozsáhlé, určené pro denní studium, …) – Stejně jako všechna provizoria i tohle nakonec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečný workshop projektu „Komplexní inovace oboru cestovní ruch na VŠPJ“ Udržitelnost projektu Eva Janoušková 24. května 2012.
Advertisements

Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Rovnoběžníky a jejich vlastnosti
Zkušenosti s CMS Moodle na OPF SU František Koliba prezentace: Petr Korviny.
Studentská PARDUBICE 2
2009 Základní informace o studijních povinnostech
Integrace žáků z odlišného sociálně kulturního prostředí do základních škol Mgr. Dušana Fučíková
24 hodinová dostupnost lékařské péče Lékařská pohotovostní služba
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Informace pro studenty kombinovaneho studia - AJ
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Kvantitativní metody výzkumu v praxi
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Cisco Networking Academy
Projekt Moderní škola, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Příjemce: Základní škola Velké Přílepy, okr. Praha-západ, Pražská 38, Velké.
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Cesta ke kvalitě AUTOEVALUACE - Vytváření systému a podpora škol v oblasti vlastního hodnocení aneb Cesta ke kvalitě PhDr. Ivana Shánilová, manažerka aktivity.
Školení autorů distančních opor Inovace kombinovaného studia.
4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do témata diplomových prací vypisují.
IS na podporu Projektu vzdělávání zdravotníků - prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí Ing. Michal Opat.
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Celoživotní vzdělávání a projektová metoda vyuČování
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Společný násobek nejmenší společný násobek (n)
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Vzdělávací a tréninkový program pro kariérové poradce.
Jak hodnotíte služby Univerzitní knihovny ZČU? Porovnání provozů dílčích knihoven.
Etická výchova a Finanční gramotnost
KRALUPY TŘANOVICE Po trase Kralupy n/Vltavou – Třanovice – –
Procvičování vzorce.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Metodická podpora úprav RVP ZV
Slovní úloha – procenta Běloun 33/36
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (35. – 45. úloha) X. označení digitálního.
Integrace na druhou PPP FM - Terapeutické techniky – školní rok 2010/2011 Od začátku září 2010 probíhalo ve Frýdku-Místku vzdělávání a odborná metodická.
Řízení a supervize v sociálních a zdravotnických organizacích
Jak uspořádat kvalitní vzdělávací kurz. ! Představení společnosti Pohled na kvalitu kurzu ze strany realizátora Pohled na kvalitu kurzu ze strany účastníka.
Studijní programy a LMS František Koliba Petr Korviny Katedra Informatiky OPF v Karviné SU v Opavě
SEBEVRAŽDY V ČESKÉ REPUBLICE
Matematické úlohy
SIPVZ – úvodní modul P Pokročilá práce s textem metodické poznámky (4 h)
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
Referát č.13 Textový editor (struktura textu – přiřazení stylu, formátování (vzhled) textu, změna stylu, typografická a estetická pravidla)
PRÁCE S POHLEDY Ivona Hrušková. ÚKOL: Vytvořte novou tabulku. Vytvořte ji tak aby obsahovala údaje o zaměstnancích, které si sami zvolíte. Potom vytvořte.
Znečištění ovzduší na Ostravsko-Karvinsku v zimní sezóně
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Slovní úlohy řešené soustavou rovnic
První registrace nových osobních automobilů v zemích EU + EFTA za období 1990 až 2014 (z ) První registrace nových osobních automobilů Kontakt,
Sněmovní tisk 1046 Legislativní komise RVŠ. Sněmovní tisk 1046 Sněmovní tisk 746/3 Obsah: –řešení ubytovacích stipendií pro studenty soukromých vysokých.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
POWER POINT 2 Vzhled prezentace - formátování
Podklad pro diskusi o platbách za výuku RKD
DĚJIINY SVĚTOVÉHO DIVADLA III Úvod 2014 / Struktura přednášky DSD Dějiny světového divadla I – ZS Dějiny světového divadla II – LS
Databáze MS ACCESS 2010.
Prezentace k řešení projektu FRVŠ 1013/2011/F5/b - "Příprava nového kurzu Technika odborné práce" Řešitel: Doc. R. Chlup, PhD. (ÚFaR FFUK) Spoluřešitelé:
1 Novela zákona o pedagogických pracovnících. 2 Hlavní cíle změn Zvýšit prostupnost kvalifikací pro jednotlivé druhy a stupně škol Zrušení některých zbytečných.
NÁZEV ŠKOLY : ZŠ KOLÍN V. , MNICHOVICKÁ 62 AUTOR : Mgr
Inovace v rozvoji zahradnických oborů obor zahradnictví
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Zápis do 1. ročníku BSP kombinované studium
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Původní číselníky pocházejí z číselníků v IS/STAG (provizorní, rozsáhlé, určené pro denní studium, …) – Stejně jako všechna provizoria i tohle nakonec zůstalo Kategorie kurzů – použito 38 z 58 Skupiny st. programů – použito 36 z 58 Revize číselníků kategorie kurzů

Volba „ZS i LS“ u semestru kurzu – kurzy probíhající po oba dva semestry. – Je to stále jeden kurz, který může mít jedinou st. skupinu Ta může probíhat od do , tedy přes oba dva semetry. Studijní skupina = jedni a ti samí účastníci. Počet hodin aktivní výuky minimálně 12? Nebo 24? Tedy kurz s jednou st. skup., 100 úč., 12 h => 1200 účastníko-hodin Dotaz uživatelů: – Zadávám údaje za jeden semetr (pro ten druhý je to stejné) a chci aby se kurz ve výkazech počítal dvakrát ( => 2400 ú.-h.) ??? cca 60 kurzů ZS i LS vs. vykazování

Kurzy, které účastníci absolvují celý ak. rok. – Jedná se o tytéž posluchače. – Jedna studijní skupina ( do , 100 lidí, 24 hodin) Výsledkem je 2400 účastníko-hodin Z pohledu IS OK, výkaz také v pořádku Kurzy s totožnou náplní (obsah, lektor, místem i počtem posluchačů) vyučované po oba semestry – V podstatě stejný kurz dvakrát (v ZS i LS) – Jiní posluchači. Dvě studijní skupiny (pro každý semestr jedna) Z pohledu IS OK, výkaz také v pořádku Liší se hodinová dotace pro ZS a LS (odlišná délka semetrů) – Je to stále tentýž předmět? – Nelze zadat (délka výuky je vlastnost kurzu, nikoliv st. skupiny) Zkušenosti z praxe (MU)

Základní formátování polí Struktura kurzu (případně anotace) – Odrážky, nadpis, tučné/kurzíva V tisku není obsaženo pole Poznámka – Poznámka původně nebyla určena k tisku. Statistika ukazatele F