Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PRÁCE S POHLEDY Ivona Hrušková. ÚKOL: Vytvořte novou tabulku. Vytvořte ji tak aby obsahovala údaje o zaměstnancích, které si sami zvolíte. Potom vytvořte.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PRÁCE S POHLEDY Ivona Hrušková. ÚKOL: Vytvořte novou tabulku. Vytvořte ji tak aby obsahovala údaje o zaměstnancích, které si sami zvolíte. Potom vytvořte."— Transkript prezentace:

1 PRÁCE S POHLEDY Ivona Hrušková

2 ÚKOL: Vytvořte novou tabulku. Vytvořte ji tak aby obsahovala údaje o zaměstnancích, které si sami zvolíte. Potom vytvořte pohled se stejnými údaji a uložte jej. Potom postupně proměňujte pohled tak aby vypadal co nejlépe. Vytvořte podklad pro tiskovou sestavu Tabulky zaměstnanců.

3 POSTUP PŘI ŘEŠENÍ ÚKOLU: 1. Označte si v levé části kategorii Tabulky a proveďte akci Vytvořit a nazvěte Zaměstnanci. Vložte jej do Power Pointu.Tato akce se provede následovně.Zmáčknete p.s. a přepnete se do Malování tam stlačíte Ctrl v, vyřežete si oblast,kterou si chcete vložit do p.p. potom Ctrl c a přepnete se opět do p.p. pak Ctrl v.Takto budete provádět všechny ostatní akce.

4 2. Do té to tabulky budete postupně vyplňovat údaje o zaměstnancích. Vypište minimálně 5 řádků o 5 ti údajích, které vypovídají o zaměstnancích.Vytvoříte ji ze Zaměstnanců. Dáte Vytvořit.

5 3.Nyní máme vytvořeny základní údaje o tabulce. Vyplníte ji podle údajů, které si sami zvolíte a můžete pokračovat dál.

6 4. Dále vytvořte pohled do tabulky kde budou vypsány údaje o zaměstnancích.Vyplníte ji již do Vámi vytvořené tabulky.

7 5.Dále vytvořte tuto tabulku v návrháři pohledů. Postup bude následovný.

8 6. Z předchozího úkonu vyplníte nadpis sestavy a zvolíte jak bude vypadat. Potom kliknete na další.

9 7. Vyplníte tabulku stejnými údaji jako v předešlých krocích a dáte Dokončit.

10

11 8. Seřaďte pod sebe stejné položky

12

13


Stáhnout ppt "PRÁCE S POHLEDY Ivona Hrušková. ÚKOL: Vytvořte novou tabulku. Vytvořte ji tak aby obsahovala údaje o zaměstnancích, které si sami zvolíte. Potom vytvořte."

Podobné prezentace


Reklamy Google