Www.navratrodice.cz. O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Projekt je financován z programu OPL ZZ a státního rozpočtu.
Návraty po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce
Informační materiál k projektu: Podnikání žen jako efektivní cesta k posílení rovných příležitostí na trhu práce. Projekt je financován z programu OPL.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Mateřská a rodičovská dovolená
© Interface Wien GmbH Interface Wien GmbH Vítejte v Interface Wien!
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
ČESKÝ HELSINSKÝ VÝBOR Děti vězněných rodičů „Barevný svět dětí“ Program je finančně podpořen ze sbírkového projektu Pomozte dětem a Nadací O2.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI CZ.2.17/1.1.00/36093 Úspěch přeje připraveným II 1.
Potřeby jeslí Mgr. Martina Mandáková. Historické shrnutí Výchova, vzdělávání a péče o děti do tří let v institucionálních zařízeních má v našich podmínkách.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Rámcové představení projektu TRIATLON DĚTI 9. listopadu 2013 Voroněž, Brno.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání,
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Stávající stav Normativní financování (rozpočet na mzdy pedagogů je určován podle počtu dětí, stejně jako počet pedagogů na určité množství dětí) 112.
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
Valná hromada ČESKÁ SPOLEČNOST AKTUÁRŮ.
PŘEDSTAVUJEME Fond ohrožených dětí je občanské sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, s působností.
Dětský domov Jesenské – Projekt Česko-slovenská výměna zkušeností v oblasti práce a sociálních věcí CZ.1.04/5.1.01/ Tento projekt.
2 Martin Sedlák 3  výukový software  naučí pracovat s aplikacemi Microsoft Office Word, Excel a PowerPoint  rozsah – začátečníci i pokročilí.
Osvojení Pěstounská péče Svěření do péče fyzické osoby
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje sociálního poradenství.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Výzvy a další cesta pro dětské služby v Maďarsku Rodičovská péče o děti a politika zaměstnanosti „Kolize nebo komplementarita?" Praha, 5. -
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Rašovcová.
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Seminář město v dějinách Aktivita č. 1 Královské vinohrady
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Vzdělávání zaměstnanců v Národním ústavu pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků EVROPSKÝ.
Dejvice Matěj Volf Seminář Město v dějinách Aktivita č. 1 Praha – město našeho života Projekt č. CZ.2.17/3.1.00/36097, podpořený Evropským sociálním fondem.
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
1 Tisková konference MPSV „Čtyři opatření rodinné politiky“ 10. září 2015 ve 12:30 hod.
Občanské sdružení rodičů a přátel dětí s handicapem ORION Adresa: Centrum ORION Panská 1493 Rychnov nad Kněžnou Telefon:
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Budoucnost ústavní výchovy z úhlu pohledu Federace dětských domovů ČR PaedDr. Jana Koubová
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Konference Aeduca 2011 OSOBNOSTNÍ ROZVOJ V SOUVISLOSTI S ODVAHOU, MOTIVACÍ A ZÁJMEM USPĚT NA TRHU PRÁCE Barbora Novotná Březovská.
Lenka Herčíková,
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
Ing. Stanislava Správková
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
Transkript prezentace:

O PROJEKTU Projekt realizuje Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci nadačního programu ČESKÁ STAVEBNÍ AKADEMIE Projekt je rozdělen do dvou výukových modulů: - základní modul: - obecný semestrální kurz - kurz interiérového designu - nástavbový modul: možnost volby „doplňkových“ seminářů, přípravné kurzy Cíl: usnadnit rodičům návrat na pracovní trh, podpořit je ve vlastním podnikání Financování projektu: Operační program Praha – Adaptabilita – Pro cílovou skupinu jsou kurzy ZDARMA EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

ZÁKLADNÍ MODUL – OBECNÝ SEMETRÁLNÍ KURZ EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI 17 přednášek – Soft skills: Prezentační dovednosti, Jak na pracovní pohovor, Timenamagenent – Hard skills: Finanční gramotnost, Online marketing – IT: Word, Excel, Pwerpoint – Legislativa: Nový občanský zákoník, Stavební zákon, Veřejné zakázky Anglická konverzace (volitelná) – začátečníci – mírně pokročilí – středně pokročilí – pokročilí, hodinu vede rodilý mluvčí

ZÁKLADNÍ MODUL – INTERIÉROVÝ DESIGN EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI 17 přednášek - interiérový design (barvy v interiéru, osvětlení, materiály a dekorace v bytě, kuchyně, dětské pokoje, místnosti pro relaxaci a další) - Prezentační dovednosti a Online marketing Exkurze do IKEA Anglická konverzace : možnost navštěvovat lekce v rámci obecného semestrálního kurzu

NÁSTAVBOVÝ MODUL EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Přípravné kurzy na autorizační zkoušky – Příprava na autorizační zkoušky ČKAIT/ČKA – právní část – Příprava na autorizační zkoušku ČKAIT – pozemní stavby – Příprava na autorizační zkoušku ČKAIT – dopravní stavby Odborné jednodenní semináře: – Vedení stavebního deníku, Dozory při provádění staveb – Umisťování a povolování staveb a ochrana životního prostředí, EIA/SEA – Pasivní domy Jednodenní kurzy: - Jak na webové stránky, PPC reklamy, Sociální sítě NADBÍDKA MODULU JE PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVÁNA

WEBOVÉ STRÁNKY – EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

ONLINE KNIHOVNA EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

ONLINE FORMULÁŘE EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

ONLINE TESTY EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

ONLINE PŘEDNÁŠKY EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

CÍLOVÁ SKUPINA EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Kurzy a semináře jsou zdarma a určeny pouze zájemcům, kteří se zdržující se více než půl roku na území hlavního města Prahy a zároveň splňují podmínky stanovené programem: – rodič na mateřské/rodičovské dovolené – rodič vracející se po mateřské/rodičovské dovolené na trh práce (do 2 let od ukončení rodičovské/mateřské dovolené – rodič samoživitel s dětmi do 15 let věku – osoba vracející se po péči o závislého člena rodiny na trh práce

DOKLADOVÁNÍ SPLNĚNÍ PODMÍNEK EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Podmínky stanovené programem se prokazují na základě čestného prohlášení Monitorovací list podpořené osoby: – podpisem stvrzujte pobyt na území hlavního města Prahy – monitorovací list slouží pro účely zpracování statistických údajů pro monitorovací zprávy

DĚTSKÝ KOUTEK EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Otevírací doba: – 8.45 – hod, každé úterý v rámci semestrálního kurzu interiérového designu – 8.30 – hod, každou středu v rámci obecného semestrálního kurzu – pro nástavbový modul je koutek otevřen po individuální dohodě a na základě počtu přihlášených dětí Karta dítěte: – rodič vyplní při první návštěvě kartu dítěte PRAVIDLA KOUTKU: ―

FACEBOOK EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

PROJEKT PODPORUJÍ

KONTAKTY EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA&EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Renata Jakšová, Mgr. Jiří Zilvar tel: Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství Václavské náměstí 31, Praha 1