III. MDA RIDE benefiční akce na podporu lidí se svalovou dystrofií nabídka pro partnery.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Beckiland Firemní párty.
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Nabídka partnerství v rámci projektu „Dobrovolní hasiči roku 2014“ Motivační program s oceněním a finančními dary 1Nabídka partnerství ankety Dobrovolní.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_18.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_2_15.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
OCENĚNÍ ORANŽOVÁ STUHA V RÁMCI SOUTĚŽE VESNICE ROKU V PROGRAMU OBNOVY VENKOVA.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
Sue Ryder Charity Cup ročník benefičního fotbalového turnaje na podporu Domova Sue Ryder.
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Mediální komunikace ČD
Je vás vidět – publicita projektu květen 2007 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
Propagace Monika Ferdová, Radka Hejzlarová,
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Marketingová komunikace
Praha, Postavit dobré základy je klíčové Kampaň Nemyslíš, zaplatíš v roce 2008.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Evropská obchodní akademie1 Projektové řízení fundraising Evropská obchodní akademie Děčín projektové řízení klíčová kompetence školského pracovníka.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
MARKETINGOVÝ MIX.
Mediální kampaň Petra Kafková Petr Chládek 1. Osnova produkt produkt fáze projektu fáze projektu statistika statistika náklady náklady zdroje zdroje vlastní.
PUBLICITA PROJEKTU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj.
2. Benefiční akce Cvičení Antropologie občanské společnosti Alena Řiháková Podzim 2009.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_62_INOVACE_2901_typy.reklamy Téma: Typy reklamy Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
FINANČNÍ GRAMOTNOST REKLAMA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Mediální plán.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Veřejné sbírky: co jimi je a není 7. dubna © 2014 KPMG Legal, s.r.o., advokátní kancelář, a Czech limited liability company and a member firm.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
4. P – Promotion – komunikace Jde o komunikaci se zákazníkem. Pro komunikaci firma obvykle volí tzv. princip AIDA. A – Awareness (upoutání pozornosti),
Autor: Zuzana Dvořáková Vedoucí práce: Ing. Ludmila Opekarová, Ph.D.
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
Individuální dárcovství
POŘADATEL 2018 PODMÍNKY SPOLUPRÁCE.
Historie marketingu
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
Spolupráci na dobré věci.
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

III. MDA RIDE benefiční akce na podporu lidí se svalovou dystrofií nabídka pro partnery

základní informace o akci Zájem veřejnosti a médií Princip fundraisingu Reklamní kampaň Návrh programu

MDA RIDE – charakter akce Akce je inspirována Americkou a Švýcarskou Loveride – akcí, jejímž cílem je pomoci lidem s neléčitelným onemocněním svalů Princip celé akce spočívá v jednom dni, kdy se uskuteční benefiční vyjížďka motocyklů z velké části z řad Harley-Davidson a následné odpoledne plné atrakcí a her nejen pro motocyklisty, ale pro celé rodiny s dětmi. Výtěžek z celého dne putuje na konto MDA RIDE, ze kterého financujeme životně důležité potřeby pro takto nemocné Akce získává stále větší zájem veřejnosti i médií Výtěžek z druhého ročníku činil Kč! Pro partnera akce se otevírá jedinečná možnost prezentace na místě s jistou koncentrací lidí a zároveň prostor pro silný sociální marketing.

PRINCIP FUNDRAISINGU produktová podpora poskytnutí produktů vhodných k prodeji v den akce ideální v oblasti potravinářského průmyslu Výtěžek z prodeje (např. občerstvení, nápoje apod.) je připsán k celkovému výtěžku z celého dne Produktový partner bude propagován na stejné úrovni jako další partneři akce!

PRINCIP FUNDRAISINGU propagační stánek společnosti partner akce si připraví vlastní propagaci dle svých potřeb součástí propagace je atrakce, prodej reklamních předmětů apod., které nesou logo partnera a akce. návštěvník platí za atrakci dobrovolný poplatek - nejnižší možná částka je stanovena partner akce uhradí poplatek za pronájem místa. Tato částka je připsána k výtěžku z celého dne vlastní propagací partner pomáhá dobré věci!

PRINCIP FUNDRAISINGU finanční podpora Finanční podpora akce je jednou z nejvýznamnějších složek. Tato podpora umožní uspořádat II. MDA RIDE na vysoké úrovni a zajistit tak široký okruh dalších dárců. Partner akce získává široký prostor pro vlastní prezentaci nejen v rámci kampaně, ale především v doprovodných aktivitách a PR. Součástí finanční může být šek, který bude slavnostně předán na podiu v den konání akce za účastni médií a patronů sdružení z řad celebrit. Výše finanční podpory je individuální, dle možností zájemce.

REKLAMNÍ KAMPAŇ Kampaň k akci bude probíhat v měsících květen/červen Využity budou nástroje masové komunikace a samostatné podlinkové aktivity. Hlavní myšlenkou kampaně je heslo „Jedeme v tom s Vámi!“ tisk: České Motocyklové Noviny, Supermoto, superbike-online.cz, motocykl-online.cz, Žena a život – v jednání, magazín sedm internet: superbike-online.cz, motocykl-online.cz, nicemagazine.cz, super.cz, deník.cz, motorkari.cz televize: Česká Televize, boom TV, TVP5 outdoor: CLV, prostory úřadů mč Prahy, školy, veřejná prostranství, velkoplošné obrazovky, prostory MHD, umístění bannerů v prostorách akce rádio: v jednání rádio City a rádio Beat V minulém roce jsme natočili nadčasový televizní spot „Jedeme v tom s Vámi“. Tento spot je připraven pro doplnění o partnery akce a bude vysílán na velkoplošných obrazovkách, v prostorách úřadů, na internetu a na místech participujících partnerů.

1. MDA RIDE V MÉDIÍCH 1.Ročník této akce se setkal s velkým zájmem médií! portály: super.cz, tn.cz, superbike-online.cz, praha 11, motocykl-online, cz, deník.cz tisk: ČMN, magazín Supermoto – dvoustrana!, magazín Estetika, Pražská5, magazín sedm Televize: Česká Televize – reportáž z akce, BoomTV – reportáž z akce, TVP5 reportáž z akce

NÁVRH PROGRAMU Dopoledne příjezd motocyklů z vyjížďky, slavnostní pozdravení pořadateli 1. MDA RIDE, uvítání VIP Hostů, uvítání dětí a dospělých z MDA Odpoledne 1, koncerty Hamleti, Kapela Strahov, Janis Joplin Revival, walda Gang 3, účast patronů: Dalibor Gondík + Adéla Gondíková, Miroslav Šimůnek 4, další vystoupení: kaskadéři světové úrovně, roztleskávačky, mažoretky 5, Atrakce: Focení u H-D s pozadím a okamžitým tiskem fotografie Simulátor jízdy na motocyklu Motokárová dráha Quantya wheelie – simulátor zvedání motocyklu na zadní kolo Facepainting Skákací hrad Prodej odznaků MDA RIDE formou „vyhrává každý“ - k zakoupenému odznaku získá každý možnost vylosovat si na místě výhru !

KONTAKT MDA RIDE o.s. U Šalamounky 41/ Praha 5 Josef „Káďa“ Kadeřábek tel: Daniela Odehnalová Rybová tel: