Vítejte v Městské knihovně Čelákovice

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Společenská kultura Kulturní instituce v ČR ; VY_32_INOVACE_D3_09
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Městská knihovna Čelákovice
Stodůlky 1977 a 2007 foto Václav Vančura, 1977 foto Jan Vančura, 2007.
Městská knihovna Sedlčany
Deník veřejné knihovny na rok 2009 Změny v evidenci činnosti knihoven.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Junák - středisko Karla Šimka HK
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Klub dětských knihoven SKIP10
Tréninkový deník Kondiční trénink Jaroslava Chovancová Učo:191699APAK/PR33.semestr.
M Ě S T O J A K O M Í S T O P R O Č L O V Ě K A TRIALOG – brněnský institut rozvoje občanské společnosti Unie výtvarných umělců Olomoucka Kulturní sdružení.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
Městská knihovna Čelákovice
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
TŘÍDNÍ SCHŮZE PROGRAM SRPŠ – výroční zpráva Třída jako celek – chování, výsledky vzdělávání, spolupráce, aktivita Akce v dubnu Ředitelské.
Ručně vyráběný kalendář 2014 »» výsledky hlasování ««
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.
Občanské sdružení KolumbusPředstavuje Výstavy děl svých členů.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Prezentace školy.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
ARITMETICKÁ POSLOUPNOST I
Comenius – Projekt partnerství škol - Bilaterální projekt (2 země):  koordinátor  partner - Srpen 2008 – červenec 2010.
O GALERII CHODBA ● na Katolické gymnázium Třebíč působí od roku 2000 ● založena s cílem vzdělávat a kultivovat studenty školy ● výstavy českých i zahraničních.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Vytvořila Nikola Bajerová. První závod se uskutečnil v roce 1836 Na Chlumeckém panství Oktaviána Kinského. Díky aktivitě knížete Františka Lichtenštejského.
Celostátní setkání mládeže Žďár nad Sázavou.
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.

Únorové počítání.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Podpora poradců Podpora poradců
Lounky PRO Vratimov, o.s. ( 1 Charitativní sbírka Lounky 06/2013.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
Městská knihovna v Orlové. Současnost Období 60. až 90. let Období 20. až 50. let Obecná veřejná knihovna Čtenářský spolek Historie knihovny.
MS PowerPoint Příloha - šablony.
1 LUŽANY Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Obchodní akademie a Střední odborná škola,
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Tříleté zkušenosti se zapojením do paliativní péče v rámci psychické podpory pacientů i rodinných příslušníků Mgr. Milena Malá, Zdravotní klaun, o. p.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
 knihovny se výrazně podílejí na snížení dopadu digitální propasti (digital divide), který existuje mezi těmi, kteří mají, a těmi, kteří nemají přístup.
Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Výstava 2005 Čelákovice v obrazech a fotografiích
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Venkovní aktivity na podporu čtenářství
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Milena Závišová Číslo
Transkript prezentace:

Vítejte v Městské knihovně Čelákovice

Městská knihovna Čelákovice VÝSTAVY prací čtenářů

a vyzvala čtenáře k zapůjčení svých výtvarných děl Kdy to všechno začalo… Rokem 1997 a Týdnem knihoven Knihovna vyhlásila Den otevřených dveří a vyzvala čtenáře k zapůjčení svých výtvarných děl

Výstava amatérských prací našich čtenářů 1997 Účast 14 vystavovatelů KERAMIKA MALBA RUČNÍ PRÁCE - ukázky výroby frivolitek a krosenkování BETLÉM, RELIÉF NA SKLE, PROUTÍ

Čelákovice slovem a obrazem Výstava prací čtenářů, propagačních materiálů města a knih Čelákovice v literatuře Rok 2000

Rok 2000 Vystavené techniky: Obrazy, fotografie, model Volmanovy vily

Rok 2002

V roce 2002 vystavovalo 24 lidí Použité techniky: keramika, malba, řezba, tkaní, háčkování, vyšívání, košíkářství

26 technik vystavovalo 47 lidí Rok 2003 - JARO Knihovna slaví 20 let v nové budově

Rok 2003 - PODZIM … a opět Týden knihoven a výstava prací čtenářů

Podzim 2003 Celkem 41 vystavovatelů, použito 22 technik. Použité techniky: Fotografie, projekt mostu přes Labe, kresba, ubrousková technika, suché aranžmá a vazba, přírodní a umělý pískovec, keramika, hudební grafika, hlava Římana, pletení, olejomalba, řezba, zalévání přírodnin do pryskyřice, obrazy, akvarely, figurální kresba, flanderská krajka, loutky, vitráže, lampa Tifany, šperky, koombinovaná technika, KT v čase a prostoru … Celkem 41 vystavovatelů, použito 22 technik.

Podzim roku 2004: Městská knihovna Čelákovice organizuje celoměstskou akci kulturních zařízení města Amatérské umění V Čelákovicích

Amatérské umění v Čelákovicích Městská knihovna – Výstava prací dospělých s dnem otevřených dveří a půjčováním pátek 29. října 2004 8,30 - 11,30 13 – 20 sobota 30. října 2004 8,30 – 9,30 11 - 13 Městské muzeum – Vernisáž reprezentativní výstavy - sobota 30. října 2004 v 10 hodin výstava potrvá do 21. listopadu 2004 otevřeno úterý – neděle 9 – 12 13,30 - 17 Kulturní dům – Výstava prací dětí ve spolupráci se školami a MDDM Čelákovice pátek 5. listopadu 2004 9 - 18

pátek 29. října – sobota 30. října 2004 Městská knihovna pátek 29. října – sobota 30. října 2004 Vystavuje 83 lidí 52 technik

Reprezentativní výstava v Městském muzeu Čelákovice Je vystaveno 96 děl amatérských umělců Čelákovic

V Městském muzeu Čelákovice vystavuje 18 technik 47 vystavovatelů

Městský dům dětí a mládeže Speciální školy Čelákovice Práce žáků a studentů v Kulturním domě vystavují: Gymnázium Čelákovice Městský dům dětí a mládeže Speciální školy Čelákovice Základní škola Komenského Základní škola Kostelní Základní umělecká škola Jana Zacha

Kulturní dům 2004

Výstavy prací čtenářů překročily po sedmi letech pořádání rámec čtenářské obce. Městská knihovna Čelákovice vyzvala ke spolupráci partnerská kulturní zařízení města. Podařila se zrealizovat výstava, jejíž ukázky jste právě shlédli. Místostarosta Mgr. František Bodlák: „Největší dík patří těm desítkám amatérských tvůrců, kteří překonali trému i ostych a představili nám výsledky své práce. Obohatili nás o velmi silný umělecký prožitek.!“

Výstava 2005 Čelákovice v obrazech a fotografiích Obrazy a fotografie vystavovalo 17 lidí. Velký úspěch měly fotografie starých Čelákovic, součástí výstavy byla také prezentace předcházejících výstav.