30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tvorba OP pro programovací období Kontext a vazby OP •EU jako ek. nejrozvinutější společenství na světě – charakterzované sociálním smírem.
Advertisements

Enterprise Europe Network Podpora podniků na dosah ruky European Commission Enterprise and Industry.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
CzechInvest – Váš partner pro podnikání v ČR Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Praha, 3. prosinec 2013.
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
Podpora inovací v Olomouckém kraji. Ekonomická situace kraje  Průměrná mzda : Kč (1.-2. čtvrtletí 2012)  Míra registrované nezaměstnanosti: 10,38.
CzechInvest Koncepce podpory investic
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
CzechInvest - Regionální kanceláře - představení produktů a služeb, aktuální dotační příležitosti Regionální kancelář pro Královéhradecký a Pardubický.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Celostátní síť pro venkov
Vize JMK v inovacích Vize JMK v inovacích JMK je nejvíce inovativní region v rámci ČR a mezi prvními padesáti v EU JMK je nejvíce inovativní region v rámci.
CzechInvest Karlovarský kraj Ing. Hana Nucová Regionální kancelář CzechInvestu pro Karlovarský kraj červen 2005.
CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic
Podpora konkurenceschopnosti regionů z OPPI
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic.
Koncepce IQ Industry jako součást aktivit rozvoje HR Alexandr Jakobe Projektový manažer, oddělení AfterCare 1.října 2008.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Enterprise Europe Network Síť pro podporu nových a inovačních firem Ing. Daniela Váchová Seminář „Podniková inkubace“ 8. prosince 2008.
Enterprise Europe Network v České republice ClusterForum pro inovace 16. březen 2009 Ing. Daniela Váchová.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Krajský úřad Karlovarského kraje
„Místní partnerství ve Vsetíně“ Seminář Knihovny a strukturální fondy EU II – využití prostředků EU na podporu rozvoje knihoven.
Přínos strojírenství pro Moravskoslezský kraj
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
AGENTURA CZECHINVEST 6. června 2012 CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Ing. Petr Bernát Ředitel regionální pobočky pro Liberecký kraj.
European Commission Enterprise and Industry Služby sítě Enterprise Europe Network.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Českou republikou Atlas Labe na území Královéhradeckého kraje prezentace výsledků projektu.
UK Regeneration Experience CzechInvest a jeho role v oblasti regenerace Brownfields Ing. Lenka Jarkovská Oddělení rozvoje trhu nemovitostí.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační strategie Manfred Hellmich Inovace 2006 Praha 5. prosince 2006.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Barbora Vacátková, Klastry a Enterprise Europe Network ČR European Commission Enterprise and Industry.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
Ekonomický rozvoj měst a regionů Projekty CityRegio a CityRegio II Seminář „Zapojení ČR do Nadnárodní spolupráce a zhodnocení programu Interreg IIIB CADSES“
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
Znalostní ekonomika Praha, 23. května 2006 Mgr. Tomáš Hruda Generální ředitel.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
PaedDr. Pavla Břusková generální ředitelka a předsedkyně představenstva Agentura pro regionální rozvoj,a.s., Ostrava Inovační rozvoj regionů 2010 Žilina,
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic „ Aktuální možnosti podpory podnikání" Ing. Marie Černošová | Ředitelka regionální kanceláře 19.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Evropský sociální fond v ČR * Městská knihovna, Praha.
Síťová spolupráce, aplikovaný výzkum inovací ve prospěch malých podniků (SBIR),,Malé podniky jsou páteří evropské ekonomiky.´´ (Evropská charta pro MP)
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Strategie rozvoje Jihomoravského kraje 2020 Rozvoj CR Brno, 4. listopadu 2015.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
The Ministry for Regional Development of the Czech Republic (MRD)
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR

30. červen, 2006 Ekonomický rozvoj založený na: přílivu externího kapitálu a investic do strategických sektorů rozvoji průmyslových nemovitostí podpoře podnikání Regionální rozvoj založený na: tvorbě strategií pro rozvoj kraje, měst a mikroregionů, inovační přístupy k regionálnímu rozvoji řízení interních zdrojů kraje pomocí regionálních iniciativ zvyšování absorpční schopnosti kraje při čerpání ze strukturálních fondů Poslání agentury pro regionální rozvoj

30. červen, 2006 Bezplatné služby pro investory a podnikatele – přidaná hodnota Moravskoslezského kraje k regionálním silným stránkám, národním pobídkám a politice zaměstnanosti statistické informace, průzkumy, databáze partneři, dodavatelé a subdodavatelé outsourcované služby školy, bydlení a společenský život Specializujeme se na služby

30. červen, 2006 Komunikace s investory Pomoc ve všech fázích investičního procesu: Propagace a prezentace investičních příležitostí k přilákání zájmu investora - prezentace a marketingové nástroje Rozhodovací proces – vstupy pro studie proveditelnosti, průzkumy subdodavatelů v konkrétním průmyslovém sektoru Realizace investice – průběžná spolupráce s investorem, nabízení místních dodavatelů a služeb Aftercare – zpětná vazba, impulsy ke zlepšování Speciální služby pro konkrétní potřeby

30. červen, 2006 Investice Hyundai - nová role pro ARR Dopisem náměstka hejtmana MSK ze dne je ARR pověřena: výkonem služeb typu one-stop shop pro přicházející investory a zprostředkováním nabídky kapacit Moravskoslezského kraje pro zahraniční investory výkonem kontaktního místa za účelem vytváření databáze nabídek regionálních zájemců o poskytování dodávek pro projekt Hyundai a navazující projekty

30. červen, 2006 Iniciativa ProInvest a KREDO ProInvest – inciativa ARR pro garantovanou nabídku dodávek pro zahraniční investory - na bázi partnerství - marketingové aktivity (DynamicRegion, ARR News) KREDO – Kapacitní registr dodavatelů databáze relevantních dodavatelů služeb a produktů (včetně návazné oblasti lidských zdrojů, bydlení a vzdělávání) a výrobních subdodavatelů

30. červen, 2006 Komunikační platformy pro partnerské sítě ClusterNet společná řešení rozvoje klastrů ForTech povzbuzení vyššího zájmu mladých lidí o technické obory InOva partnerství pro rozvoj regionálního inovačního systému RealData síť zaměřená na rozvoj trhu s nemovitostmi a tvorbu krajské nabídky průmyslových nemovitostí v Moravskolezském kraji

30. červen, 2006 Euro Info Centrum Ostrava od roku 1999 člen sítě Euro Info Center (cca. 300 poboček v EU, kandidátských zemích a sev. Africe) řízeno Evropskou komisí – DG Enterprise jedním ze 7 českých EIC (Praha, Brno, Pardubice, Liberec, Most, Plzeň) hostitelskou organizací je ARR

30. červen, 2006 ARR – koordinátor inovací v regionu Větší orientace na inovace a podporu inovačních firem - -semináře: Inovace – programy -InOva – koordinace inovačních aktivit Programy podpory inovací: ARR News

30. červen, 2006 Na shledanou v lepší image Marek Prorok, PR a Marketing Agentura pro regionální rozvoj Na Jízdárně Ostrava Tel: , Fax: Business portal of the Moravian-Silesian Region: