Emitent 2005 Michal Panáček vývoj software. 2 3 Úvod Emitent 2005 je software na správu akcionářské agendy akciové společnosti. Je určen pro evidenci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

• Větší přehlednost dat • Grafické znázornění • Zakonzervování dat (podobně jako pdf) 2.
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Tabulkové procesory (MS Excel)
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Mgr. Miroslav Kučera Mgr. Miroslav Kučera;
Mgr. Miroslav Kučera; Miroslav Kučera.
Systémový software Aplikační software
ME Metrologická aplikace Prezentace SW produktu Verze ME: 2.8 Říjen 2010 / CZ Mgr. Cyril Modra.
Softwarový systém DYNAST
Microsoft SQL server Databázový systém. Úvod  aktuální verze na trhu je MS SQL  verze: plná komerční - Enterprise Edition pro vyzkoušení volně.
Architektura systému Windows
Prezentace nového SQL modulu Mzdy a personalistika Pavel Pitaš Miloš Jirčík.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Vedení správních řízení ve spisové službě a statistika vyřizování dokumentů.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
ICT – Informační a komunikační technologie
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO200X – program daňové evidence Mzdová evidence Výpočet mezd v měsíci, sestavení výplatní listiny.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Cesta domů a její hospodaření v roce 2011 Valná hromada
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Autor: Autor: MSc. Marcela Vojáčková MSc. Marcela Vojáčková Zpracováno: Ročník (obor) 2. ročník (Hotelnictví) M/01 2. ročník.
Obchodní společnosti II. Ing.František Balák Střední průmyslová škola, Mladá Boleslav, Havlíčkova 456 CZ.1.07/1.5.00/ MODERNIZACE VÝUKY.
Aplikační software 1 Hana Hoffmannová. Kontakt učebna M-11 2.
Korespondence a hromadná korespondence Microsoft Office Word 2007 Microsoft Office Word 2010 MSeg 1.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Vlasta Švachová Datum: Název: VY_32_INOVACE_9.3.6.
Prvotní doklady a jejich zaúčtování
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
ICT ve výuce chemie pro posluchače Studia k výkonu specializovaných činností (ICV) Mgr. Martin Dojiva.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Lucián Piller Intranet HR.
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Computer Help …vše, co jste kdy chtěli vědět o počítačích, ale báli jste se zeptat…
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Spolupráce aplikací MS Office Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
ZÁKLADNÍ ROZDĚLENÍ SOFTWARE
1 Průběh implementace IS Přehled jednotlivých etap.
Systém pro podporu komunitního plánování
v tabulkovém kalkulátoru
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
HUMUSOFT s.r.o. MATLAB Excel Builder. HUMUSOFT s.r.o. The MathWorks, Inc. společnost založena 1984, soukromě vlastněna sídlo: Natick, Massachusetts, USA.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Spisová a archivní služba (SAS) – pořádek v písemnostech a dokumentech.
Obchodní společnosti jako právní formy podnikání
Akciová společnost Právnická osoba, typická kapitálová společnost, anonymita společníků Společnost je podnikatelem, ale může být založena i k nepodnikatelskému.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
14. června 2004Michal Ševčenko Architektura softwarového systému DYNAST Michal Ševčenko VIC ČVUT.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Akciová společnost Právnická osoba, typická kapitálová společnost, anonymita společníků Společnost je podnikatelem, ale může být založena i k nepodnikatelskému.
Helios Orange - Implementace systému
Cenný papír Je listina, s níž zákon spojuje určité právo.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Akciová společnost Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Společnost s ručením omezeným Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
CP kapitálového trhu - na dobu delší než 1 rok Podoba CP - listinný CP - zaknihovaný CP Nominální hodnota = hodnota vytištěná na CP Tržní hodnota =
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Podnik a podnikání Název vyučovací oblasti: Akcie a jejich náležitosti Ročník / obor studia:
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Ukládání dat biodiverzity a jejich vizualizace
Evidence akcií a náležitostí s nimi související Kocourková Petra, Bc.
Cenný papír Je listina, se kterou je právo spojeno takovým způsobem,
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Akciová společnost JUDr. Josef Šilhán, Ph.D. katedra obchodního práva
Akciová společnost Právnická osoba, typická kapitálová společnost, anonymita společníků Společnost je podnikatelem, ale může být založena i k nepodnikatelskému.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Datum: od Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní právo I. Akciová společnost
WEDA – řízené úložiště dokumentů Sociální agendy
Transkript prezentace:

Emitent 2005 Michal Panáček vývoj software

2

3 Úvod Emitent 2005 je software na správu akcionářské agendy akciové společnosti. Je určen pro evidenci akcií vydaných společností a evidenci akcionářů. Umožňuje evidovat jak akcie zaknihované ve Středisku cenných papírů, tak i akcií v listinné podobě. Samozřejmostí je správa převodů akcií v případě akcií s omezenou převoditelností. Dalším cílem programu je podpora výpočtu, výplaty a evidence dividend vyplácených společností. Druhým okruhem činnosti programu Emitent 2005 je pomoc při pořádání valné hromady. Program umožňuje evidenci přítomných akcionářů, hlasování a vyhodnocení hlasování na valné hromadě. Emitent 2005 je software na správu akcionářské agendy akciové společnosti. Je určen pro evidenci akcií vydaných společností a evidenci akcionářů. Umožňuje evidovat jak akcie zaknihované ve Středisku cenných papírů, tak i akcií v listinné podobě. Samozřejmostí je správa převodů akcií v případě akcií s omezenou převoditelností. Dalším cílem programu je podpora výpočtu, výplaty a evidence dividend vyplácených společností. Druhým okruhem činnosti programu Emitent 2005 je pomoc při pořádání valné hromady. Program umožňuje evidenci přítomných akcionářů, hlasování a vyhodnocení hlasování na valné hromadě.

4 Vlastnosti Jediná komerčně nabízená aplikace tohoto druhu pod Windows Uživatelské rozhraní v podobě přehledných formulářů Pomoc uživateli s řešením většiny situací průvodci Možnost interakce s kancelářskými aplikacemi (např. Office) přes ODBC Jediná komerčně nabízená aplikace tohoto druhu pod Windows Uživatelské rozhraní v podobě přehledných formulářů Pomoc uživateli s řešením většiny situací průvodci Možnost interakce s kancelářskými aplikacemi (např. Office) přes ODBC

5 Formuláře Emisní plán Kniha akcionářů Program valné hromady Usnesení valné hromady Listina přítomných na valné hromadě Emisní plán Kniha akcionářů Program valné hromady Usnesení valné hromady Listina přítomných na valné hromadě

6 Uživatelské rozhraní formuláře

7 Průvodci Převod akcií Výpočet dividend Výplata dividend Prezence valné hromady Hlasování valné hromady Vyhodnocení valné hromady Převod akcií Výpočet dividend Výplata dividend Prezence valné hromady Hlasování valné hromady Vyhodnocení valné hromady

8 Uživatelské rozhraní průvodci

9 Grafy Grafy rozdělení akcionářů podle sídla Grafy rozdělení akcionářů podle podílu Záznam průběhu usnášeníschopnosti valné hromady Vyhodnocení hlasování valné hromady Grafy rozdělení akcionářů podle sídla Grafy rozdělení akcionářů podle podílu Záznam průběhu usnášeníschopnosti valné hromady Vyhodnocení hlasování valné hromady

10 Uživatelské rozhraní grafy

11 Tiskové sestavy Řada standardních tiskových sestav instalovaná s aplikací Upravené standardní tiskové sestavy na WWW Další nově zpracované sestavy rovněž na WWW Možnost zpracování sestav dle požadavků uživatele Řada standardních tiskových sestav instalovaná s aplikací Upravené standardní tiskové sestavy na WWW Další nově zpracované sestavy rovněž na WWW Možnost zpracování sestav dle požadavků uživatele

12 ODBC Tisk formulářových dopisů přes MS Word Zpracování vlastních výpočtů pomocí Excelu Tvorba vlastních grafických výstupů v Excelu / MS Graphu Možnost zpracování výstupů „na míru“ – podle požadavků uživatele Tisk formulářových dopisů přes MS Word Zpracování vlastních výpočtů pomocí Excelu Tvorba vlastních grafických výstupů v Excelu / MS Graphu Možnost zpracování výstupů „na míru“ – podle požadavků uživatele

13 Služby Standardní –Instalace u zákazníka –Příprava dat, resp. převedení ze starší aplikace (Akcie M3V, jiné) –Úvodní zaškolení Doplňkové –Další školení –Tvorba nestandardních výstupů dle požadavků uživatele Standardní –Instalace u zákazníka –Příprava dat, resp. převedení ze starší aplikace (Akcie M3V, jiné) –Úvodní zaškolení Doplňkové –Další školení –Tvorba nestandardních výstupů dle požadavků uživatele

14 Podpora WWW –Informace o novinkách –Updaty a doplňky –Struktury pro import dat –Tiskové sestavy M3V Praha WWW –Informace o novinkách –Updaty a doplňky –Struktury pro import dat –Tiskové sestavy M3V Praha

15 Prodej Distribuce M3V Praha, a. s. Drahobejlova Praha 9   Distribuce M3V Praha, a. s. Drahobejlova Praha 9  

16

Emitent 2005 © Michal Panáček © Michal Panáček