VÝROBNÍ PROGRAM Technologické prvky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DIVIZE TECHNICKÉHO ZABEZPEČENÍ - 70
Advertisements

™. ™ Zprovoznění zařízení a zahájení jejich řízení během několika minut.
Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Nová vozidla dodávaná k splnění závazku veřejné služby
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Tepelná čerpadla.
Radio Frequency Identification
Užitkové vlastnosti skotu
Měření aktivity Identifikace Rescounter II Responder
Optimalizace provozu vašeho čerpadla
Hotel a vinařství Galant. Hotel Galant - Mikulov.
Regulace a měření doc.Ing.Karel Kabele,CSc.
Centrum výzkumu a využití obnovitelných zdrojů energie (CVVOZE) Regionální výzkumné centrum.
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Palivová soustava vznětových motorů
Návrh výukového materiálu pro strojníky dobrovolných jednotek požární ochrany Příloha č. 3 Čerpadla Lukáš Žejdlík Ostrava 2011.
Užitkové vlastnosti skotu
SOX Zabezpečení serverovny. Zdroje elektrické energie  Co může nastat ?  Jak tomu zabránit ?
Tuk, Bílkovina, Laktóza, (g/100g, %) Somatické buňky,
Konstrukce, princip funkce a základní charakteristiky hydromotorů
Třídění PA. Kompaktní PA (KPA) -menší - měly původně pevně danou konfiguraci integrovaných modulů a byly uzavřeny v jednom pouzdře. -Pouzdro se montuje.
Cri-PC, test vstřikovačů common rail všech výrobců
MADSEN AccuScreen novorozenecký sluchový screener.
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42)
Přístroje nízkého napětí
Malý velikostí – velký funkčním vybavením
Kontrola mléčné užitkovosti
GX SOLUTIONS, a.s. Výrobce a dodavatel komplexních řešení pro monitorování a správu různých typů vozového a strojového parku v rozličných oblastech působení.
Čerpadla pro hasičská vozidla
JA-80 v h1 Změní Váš domov na oázu klidu a pohodlí.
Zajímavé řešení v oblasti aplikace etiket Aplikátory Ventus Monínec Vlastimil Langer.
Potravinová bezpečnost a soběstačnost Co změní novela zákona o potravinách? Žofínské fórum Marian Jurečka ministr zemědělství 16. října 2014.
AT122-D TACHOSTORE PRESENTATION - OCT 05 TACHOSTORE: ŘEŠENÍ PRO DOPRAVCE AT122-D.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Strojírenská technologie Elektronická měřidla (UvP_STROJ_ST34_001) Vladimír Pata STROJÍRENSTVÍ.
Management systém pro ovce & kozy AfiShepherd. AfiShepherd Komplexní modulární management systém firmy S.A.E. Afikim pro řízení mléčných farem ovcí &
Vznětové motory Vznětový motor je v principu konstruován stejně jako zážehový motor. Palivo je do spalovacího prostoru dopravováno odděleně.
Ochrana před škodami a prostoji
Autorotor Magnum 90 Inovativní systém pro velká stáda.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2., 3. Téma: Chov Zvířat
Tekutinové mechanismy
Chov skotu.
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Automatizační technika Programovatelné automaty – technické vybavení (EL52) Ing. Zuzana.
Pohony posuvných bran Praha Rozdělení  Podle instalace a počtu cyklů  Pohony pro privátní instalace  Pohony pro středně velký počet cyklů  Pohony.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Katedra TZB TZB20- Vytápění Regulace, automatizace a měření ve vytápění.
cisternových automobilových stříkaček
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
HONOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička. Dostupné z Metodického portálu ISSN ,
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Strojírenství Stavba a provoz strojů Tekutinové mechanizmy (ST42)
Dr. Kurimoto převzato z přednášky Obsah přednášky -
Zdeněk Machala, Jiří Křivan
Selekce a vážení zvířat. Automatická selekce zvířat Autoselect 5000.
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Strojírenství
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2.a 3. Téma: Chov zvířat
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Klepnutím lze upravit styly předlohy textu. Druhá úroveň Třetí úroveň Čtvrtá úroveň Pátá úroveň Klepnutím lze upravit styly předlohy textu. –Druhá úroveň.
Palivová soustava vznětového motoru OB21-OP-STROJ-SMV-JEŘ-U
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
MSA ALS PTO MSA ALS R Označení stroje Power Take-Off
Program prezentace O firmě Produkty Popis vybraných funkcí.
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Měniče napětí.
Multifunkční pracoviště HCW 4 S s virtuálním modelem a VNCK simulací
ŘÍZENÍ PROCESU POČÍTAČEM
ELCOM,a.s. ZKUŠEBNÍ ZAŘÍZENÍ a NAPÁJECÍ ZDROJE ELCOM a.s., Divize Virtuální instrumentace a Divize Aplikované elektroniky Ing. Jindřich Kaluža Dr. Ing.
Transkript prezentace:

VÝROBNÍ PROGRAM Technologické prvky

Mýval : mycí automat MA - 120, MA - 180 Zařízení je určeno k automatickému čištění a dezinfekci dojících zařízení. Různé možnosti provedení. Objem nádrže 120 nebo 180 litrů. Automatické dávkování dezinfekčních prostředků. Přihřívání dezinfekčního roztoku.

Mýval : mycí automat MA - 40 Zařízení je určeno k automatickému čištění a dezinfekci dojících zařízení. Určeno pro menší dojírny. Objem nádrže 40 litrů. Ruční dávkování dezinfekčních prostředků. Přihřívání dezinfekčního roztoku.

Doprava mléka Součástí dopravy mléka je čerpadlo mléka, sběrná nádoba, odlučovač a plovákový spínač. Objem nádoby 50 nebo 80 litrů. Různé typy sběrných nádob v provedení jednostranném nebo oboustranném. Průměry vývodů pro vstup mléka dle požadavků zákazníka (50,63,76 mm)

Soustrojí vývěvy DVL-209, DVL-211 Základem soustrojí je rotační, olejem mazaná lopatková vývěva. Řešení jako monoblok. V nabídce několik typů.

Soustrojí vývěvy DVL-214 Rotační, olejem mazaná lopatková vývěva. Určeno pro konvové dojící zařízení.

Vzduchová vývěva VVT Základem soustrojí je bezolejová vývěva s rotačními písty. Soustrojí je opatřeno vzduchovým filtrem a tlumičem výfuku. Součástí je frekvenční měnič pro regulaci výkonu dle okamžité potřeby. Min. výkon 2700 nebo 3500 l/min. při podtlaku 50 kPa.

Vzduchová vývěva VVK Základem soustrojí je bezolejová vývěva s rotačními písty. Soustrojí je zcela zakrytované. Součástí je frekvenční měnič pro regulaci výkonu dle okamžité potřeby. Min. výkon 2100 l/min. při podtlaku 50 kPa.

Mobilní konvové dojící zařízení Určeno pro malochovatele. Provedení jednokonvové Provedení dvojkonvové Možnost volby dojící soupravy Konve nerezové nebo plastové, objem od 16 do 30 litrů.

Konve pro dojení Provedení nerezové, objem od 16 do 25 litrů. Provedení plastové, objem 30 litrů. Víko nerezové nebo plastové.

Dojící soupravy Objem sběrače 195 a 420 cm3. Různé modifikace.

Pulzátory Provedení elektromagnetické nebo vzduchové. Synchronní, asynchronní

Průtokoměr mléka AfiFlo Komfortní automatika pro řízení procesu dojení. Měří nádoj, vodivost mléka, dobu dojení a jeho průběh. Automatické stažení dojícího stroje Možnost ovládání branek dojírny. 6 místné zobrazení ID zvířete a dalších jeho údajů. Kódové výstrahy pro mlezivo, antibiotika a jiné. Možnost blokace startu dojení. Jako samostatná jednotka nebo součást kompletního počítačového systému AfiFarm.

Průtokoměr mléka AfiLite Zjednodušená verze automatiky AfiFlo s jedním displejem. Měří nádoj, vodivost mléka, dobu dojení a jeho průběh. Automatické stažení dojícího stroje 6 místné zobrazení ID zvířete a dalších jeho údajů. Kódové výstrahy pro mlezivo, antibiotika a jiné. Možnost blokace startu dojení. Jako samostatná jednotka nebo součást kompletního počítačového systému AfiFarm.

AfiLab : Real-Time analýza mléka Mini-laboratoř pro rozbor složek mléka on-line přímo v dojírně. Revoluční nástroj na trhu. Měří obsah tuku, proteinu a laktózy. Detekce úrovně PSB. Detekce přítomnosti krve v mléce. Kontinuální měření při volném průtoku mléka. Bez pohyblivých součástí omezujících průtok. Monitorování každé dojnice během každé směny dojení. Data jsou analyzována a okamžitě k dispozici v řídícím programu.

Identifikační systém Automatická identifikace zvířat pomocí pedometrů. Jediný 6-místný ID systém na trhu. Spolupracuje s průtokoměry mléka AfiFlo a AfiLite. Manuální, obchozí nebo bodová varianta systému. Pedometr měří pohybovou aktivitu zvířete po celých 24 hodin. Novinka : Pedometr Plus Měří navíc dobu a periodu ležení zvířete.

Pedometr Plus Měření krokové aktivity, doby & periody ležení zvířete. Novinka na trhu. Další nástroj při detekci říje. Indikace zdravotních problémů. Sledování komfortu zvířete (welfare). Obraz kvality lože. Výstraha blížícího se otelení.

Pedometr Plus

Afi2Go Elektronický diář s integrovanou čtečkou pedometrů. Novinka na trhu. Nástupce diáře AfiPalm. Obsahuje mobilní verzi AfiFarm. Zvýšená odolnost pro práci ve stáji. Speciální anténa pro identifikaci zvířete.

Afi2Go