odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace
Vysoké mýto.
INTENSIVE PROGRAM 2010 THE HANZE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
Úvodní stránka.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Prezentace školy.
20. základní škola Plzeň, Brojova základní škola Umožňujeme sportovní vyžití na několika hřištích.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Škola se zaměřením na matematiku a informatiku
Lektorka Mgr. Blanka Kadeřávková
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
Informace pro žáky 9. tříd ZŠ
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Úvod Proč studovat informatiku?
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Soukromá podřipská střední odborná škola a
Masarykovo gymnázium Vsetín
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Fakulta zdravotnických studií
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
MG Vsetín vím,kam jít..
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Historie zdravotnického školství po 2.světové válce
Přijímací řízení Gymnázium Český Krumlov Školní rok 2016/2017.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Perspektivy spolupráce ÚZS UJEP a KZ ve vědě a výzkumu Miroslav Tichý Ústav zdravotnických studií Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
ZŠ Třebíč ŠKOLA OTEVŘENÝCH DVEŘÍ CHCEME ŽÍT S VÁMI ŠKOLA OTEVŘENÝCH
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Fakulta zdravotnických studií
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
elektrotechnických měření
Škola jako partner firmy
Studijní program Ošetřovatelství
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Přírodovědecká fakulta UJEP
Studijní obor Fyzioterapie
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ MB
Setkání kariérových poradců
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2 Drž svůj život pevně v rukou, štěstí nikdy neztrácej, zdrávka je tu se svou slokou, tak přijď k nám a pomáhej. Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední škola zdravotnická, Ústí nad Labem, Palachova 35, příspěvková organizace odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2

CO JSME ZAČ A CO MŮŽEME NABÍDNOUT ? Střední odborná škola poskytující: denní studium ukončené státní maturitní zkouškou (s částí státní a profilovou) v průběhu posledních dvou let studia odbornou praxi na odděleních teplické nemocnice pestrou škálu mimoškolních aktivit a kulturního vyžití sportovně - zábavné kurzy a účast na soutěžích ubytování pro dojíždějící studenty zajištění pitného režimu a pevných stravovacích návyků díky školnímu bufetu možnost dalšího studia na VŠ

Právě Vás hledáme !!! Máte touhu či potřebu pomáhat druhým? Láká Vás užitečná práce ve zdravotnictví? Právě Vás hledáme !!!

Otevíráme obor ZDRAVOTNICKÝ ASISTENT 53-41-M/007 Ve školním roce 2009/2010 otevřeme 2 třídy, chystáme se přijmout 50 nových studentů.

PODMÍNKY PŘIJETÍ: Uchazeči o studium se přijímají bez přijímacích zkoušek Kritériem pro přijetí je průměr za 1. pololetí 9. třídy ZŠ

PŘIJĎTE SE K NÁM PODÍVAT během dnů otevřených dveří, které proběhnou: 9. 11. 2008 od 13:00 do 17:00 hodin 10. 11. 2008 od 14:00 do 17:00 hodin 11.11. 2008 od 14:00 do 17.00 hodin

VYŠLEME VÁS DO SVĚTA PŘIPRAVENÉ TÉMĚŘ NA VŠECHNO… nejen přístupu k člověku se naučíte během hodin ošetřovatelství komunikaci, jednání a porozumění natrénujete během výuky psychologie základy práce s počítačem a jinými informačními technologiemi získáte ve vybavené počítačové učebně

ZABAVÍME VÁS I VE VOLNÉM ČASE ! Využijte možností návštěvy: posilovny a hřiště kroužku míčových her keramické dílny nadstandardní výuky jazyků školní knihovny s internetem kroužku první pomoci

ZÁBAVNÉ AKCE V RÁMCI VÝUKY: Zimní lyžařský výcvik Letní cyklisticko – vodácký kurz Vánoční akademie, aneb hromadná oslava zimních svátků Exkurze nejen do zdravotnických zařízení Kulturní vyžití v podobě návštěv divadla Pomoc při organizaci soutěží v První pomoci

TECHNICKÉ ZÁZEMÍ hlady neumřete díky školnímu bufetu během polední pauzy máte možnost navštívit jídelnu teplického Gymnázia vzdálenou 10 min. volné chůze od naší školy studenti dojíždějící z větší vzdálenosti mají možnost ubytováni v ubytovacím zařízení v ul. Fr. Šrámka v Teplicích k dispozici Vám bude bohatě vybavená školní knihovna (odborná literatura, učebnice, časopisy) s přístupem k internetu bohatá sbírka názorných pomůcek, filmů a modelů pro výuku odborných předmětů

ODBORNÁ PRAXE Probíhá během výuky ve třetím a čtvrtém ročníku na odděleních teplické nemocnice (dětské oddělení, gynekologie, interna, chirurgie a jiné)

UPLATNĚNÍ poskytování ošetřovatelské, diagnostické, léčebné a preventivní péče ve všech typech zdravotnických zařízeních, v domácí péči a zařízeních sociální péče a služeb možnost dalšího studia na kterékoliv vysoké škole (dobré je pokračovat v oboru- všeobecná sestra, porodní asistent, fyzioterapeut, ergoterapeut a jiné), případně na vyšší odborné škole (záchranář, zubní technik, dentální hygienista)

TĚŠÍ SE NA VÁS CELÝ PROFESORSKÝ SBOR: