Nabídková prezentace FACELIFT. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

TECHNOLOGIE VÝSTAVBY OBJEKTŮ
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI Z PŘESTAVEB OBCHODNÍCH JEDNOTEK
7krát efektivnější čištění
Jesle Řásnovka Řásnovka 2, č. p. 784, k. ú. Staré Město
Měšťanský dům Arkadia Olomouc Bytová jednotka A ,1 m kk + galerie 112,6 m2 (+ 25,5 m 2 galerie) Kč Bez DPH 5% BONUS - zdarma 5m2.
TvS-centrum Praha s.r.o. |
Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„ Blecha Antonín "Když manžel není po ruce„
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
poskytujeme služby v oblasti ochrany majetku a osob (EZS, EPS, CCTV …) od roku 2004 poskytujeme služby v oblasti logistiky a zabezpečení vozidel (systém.
Marketing VY_32_INOVACE_ Marketing - metoda řízení, která se zaměřuje na potřeby zákazník - každý výrobek je totiž určen jiné cílové skupině (cílová.
Příprava pracoviště Úklid
Prezentace firmy Srpen 2006
Nabídková prezentace Úklidové práce. Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko.
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
Bydlení a DPH. Snížená sazba DPH 15 % platí pro poskytnutí stavebních a montážních prací spojených s výstavbou staveb pro sociální bydlení nebo v souvislosti.
C c e r b Implementace Aspe ve společnosti Brex spol. s r.o. stavební společnost.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Technické zhodnocení domu
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, , Karlovy Vary Autor: MARIE KRAUSOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_01_.
STAVEBNICTVÍ Technologie
HOME Service Naše nabídka Provedené práce Kde nás najdete Informace o firmě Objednávky - dotazy Komplexní servis Komplexní servis a opravy v domácnosti.
TDS Obklady Kamil Buchtík 2010/ INZ.
Talent marketingových komunikací
Miroslav Smyčka Portfolio činností.
KONTROLA SÁDROKARTONOVÝCH PŘÍČEK
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Natálka, Anička a Štěpánka
K.S.PARKET POKLÁDKA PARKET, PLOVOUCÍCH PODLAH, DŘEVĚNÝCH PODLAH VŠECH TYPŮ, VYROVNÁNÍ,LAKOVÁNÍ.
Případová studie (řešení kontaktního centra a portálu HelpDesk) Petr Taševský Obchodní manažer – oddělení ENTERPRISE Případová studie (řešení kontaktního.
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
Poptávka na dodávku plastových oken včetně vnitřních i venkovních parapetů, provedení demontáže stávajících dřevěných oken a parapetů a montáže nových.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Josef Vondruška - truhlářství §Firma byla založena v roce Naše výroba není sériová, ale specializuje se na zakázkovou výrobu dveří, oken, schodišť.
Výroba vestavěného nábytku
Zhotovování příček a dělících stěn
Miroslav Somr jednatel společnosti.
Domov (bydlení).
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
Obchod, prodejna, vnější a vnitřní uspořádaní
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch panelových staveb.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Ukládání kabelů Obor:Elektrikář.
Servisní a opravárenská činnost Opravy a servis převodovek Opravy ostatních strojních zařízení Montáže a demontáže ložisek Obchodní činnost Dodávky převodovek.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Digitální učební materiál Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_20-02 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
REALIZAČNÍ A VÝROBNÍ FIRMA ŘÍZENÉHO VĚTRÁNÍ S REKUPERACÍ Ing. Petr Krejčí Barbora Hrdinová.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Jak předcházet chybám na stavbách z pohledu projektanta.
Účel a přehled přestaveb budov
SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY Č. P
Bydlení a DPH.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_PŘEJÍMKA PRACOVIŠTĚ_Z2
Člen skupiny HAVEX 1.
Autorizovaný servis pro:
Domovní elektrická instalace
Minimalistic s.r.o
Výstavba „Multisportovního centra“ březen – duben 2019
Výstavba Multisportovního centra „Owl Gym“ březen – duben 2019
Cena stavebního objektu
Transkript prezentace:

Nabídková prezentace FACELIFT

Kdo jsme? Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost Servisní středisko

FACELIFT Projekt a koordinace Přípravné práce SDK práce Podlahy a obklady Elektroinstalace Výkladce Zdravotechnika Vzduchotechnika Malba a tapety Úprava interiéru(nábytek, reklama aj.)

Projekt a koordinace Odevzdání projektové dokumentace klientovi a na správu OC – zařízení vstupů a povolení Revize pro OC – elektroinstalace, vzduchotechnika, zdravotechnika – dle požadavků centra a klienta

Přípravné práce Provizorní SDK předstěna před výkladec po dobu výstavby OJ včetně výroby a instalace reklamního polepu Nakládka odpadu – kontejner Likvidace odpadu Demolice SDK předstěny

SDK práce OSB výztuha stěn – uchycení nábytku SDK dle poptávky klienta – Oprava SDK stěn a podhledů – Demolice a nové SDK stěny a podhledy – Nové příčky – Minerální podhled

Podlahy a obklady Demontáž původní podlahy Dodávka a instalace podlahy nové Demontáž původních obkladů Dodávka a instalace nových obkladů Strojové čištění podlahy – přípravky Cleanfix Ošetření podlahy nanotechnologií

Elektroinstalace Demontáž a montáž svítidel Výměna zdrojů Čištění svítidel Přizpůsobení elektroinstalace dle dispozičních úprav prodejny

Výkladec Mytí výkladce, nadpraží, loga a výstrčí před otevřením Standardní servis rolet včetně promazání

Vzduchotechnika Oprava Čištění Servis revize Zdravotechnika Oprava Čištění Servis

Malba a tapety Zakrytí nábytku a podlahy před malbou Sádrokarton, akryl, opravy stěn a stropů Penetrace Malba – dle požadavků zákazníka v odstínech Ral, NCS či Pantone Nátěr dveří dle odstínu stěn Stržení starých tapet a následně nové tapety

facelift s.Oliver Banská Bystrica Původní obchod

facelift s.Oliver Banská Bystrica Vyklizení prostor před faceliftem SDK předstěna s reklamou

facelift s.Oliver Banská Bystrica Průběh prací Strojové čištění podlahy – viditelný rozdíl

nový s.Oliver

Nový s.Oliver

Ceny na vyžádání Ceny na vyžádání z důvodu nutných specifikací rozsah prací velikost prodejny možnosti realizace(noční/denní práce) rychlosti faceliftu apod.

Děkujeme za pozornost a pro více informací navštivte naše internetové stránky či napište na