Www.HledamPraci.czHledámPráci.cz – personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Advertisements

Mobilní služby a reklama
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Easy CRM Posys,spol. s r.o. Duben Hlavní kategorie sw AdresářAktivityPenízeWorkflowZnalostiPoštaSpráva.
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
… najdu tam, co neznám !.
Tutoriál EDS možnosti přizpůsobení Pro administrátory support.ebsco.com.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Partner serveru speciální nabídka. Partnerství – Kč/měsíc Vážení obchodní přátelé, Finanční server pro vás připravil.
INTERNETOVÉ VYHLEDÁVAČE
Základy práce s počítačem – lekce V.
ANOPRESS IT Ramis Václavík Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Informační systém pro správu dokumentů a fotografií
, Elektronické služby knihoven prakticky, Praha Portál STM Lucie Hejná Státní technická knihovna
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
Tutoriál DynaMed ~ Jednoduché prohledávání
SETKÁNÍ UŽIVATELŮ KNIH. SYS. TINLIB / T SERIES Městská knihovna Chrudim listopadu 2003.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
Internetové prohlížeče
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: únor 2012,
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Jan Syrovátka Jiří Hradský.  Výrobní program orientovaný na výrobu knih pro české i zahraniční nakladatele  Nabízí kompletní výrobu knihy od grafického.
MS Internet Explorer Prohlížeč – zobrazuje www stránky Obsahuje:
Personální řízení Cvičení 1
Digitální učební materiál
Jak přenést svět na display
WWW – hypertextový informační systém
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Microsites systém satelitních webů od SEO EXPERTA 1.
Uvodni strana. Řešitelský tým Vedoucí pracovník Roman Čapek Řadoví zaměstnanci Petr Kotál Bohumír Baier
Informační zdroje v jednotném prostředí: SEN VŠECH KNIHOVNÍKŮ Jan Pokorný, Ústav výpočetní techniky UK.
O službě Webmium WEBMIUM je jednoduchý nástroj umožňující drobným a středním podnikatelům vytvoření a správu profesionálně vypadajících webových stránek.
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Personální mamagement
Autor:Ing. Libuše Sušická Předmět/vzdělávací oblast:Ekonomika Tematická oblast:Zaměstnanci Téma:Metody získávání pracovníků Ročník:3. Datum vytvoření:prosinec.
S handicapem zpět do zaměstnání
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
Generování 3D modelů budov pro potřeby vizualizace v prostředí Internetu Michal Kramář, G562 Diplomová práce.
1 Základy marketingového výzkumu Online marketing.
Určeno rodičům žáků 6. a 7. ročníků ZŠ Úřad práce ve Žďáře nad Sázavou.
Reklama. Cíle marketingu n poskytnout informace n zvýšit poptávku (stimulovat) n odlišit výrobek (diferencovat) n zdůraznit užitek a hodnotu výrobku To.
ANOPRESS IT PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Miroslava Tomanová Číslo VY_32_INOVACE_3466 NázevInternet - úvodní pojmy Téma hodinyInternet – úvodní.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
1 Internet a marketing pracovních příležitostí. 2 Informace o trhu práce 1.aktivita ekonomicky výdělečných lidí na trhu práce roste 2.aktivita zaměstnavatelů.
TVUJDUM.CZ Prezentace největšího a nejstaršího portálu o bydlení v České republice.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
Tribuna českého obchodu TZB
TIPY A RADY PRO PRÁCI S WEB OF SCIENCE – SLUŽBY DOSTUPNÉ PO REGISTRACI
Ing. Veronika Dostálková MBA
Internetové prohlížeče
Nový web Souborného katalogu ČR
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Vytvoření IS pro správu místností v prostředí WWW
DynaMed ~ Jednoduché prohledávání
Transkript prezentace:

– personální server Dobrý den, dovolujeme si Vám touto cestou představit personální server HledámPráci.cz. HledámPráci.cz personální server HledámPráci.cz

– personální server Zaměření serveru personální inzerce všechny typy pozic všechny obory firmy personální agentury uchazeči o zaměstnání HledámPráci.cz

– personální server Hlavní cíle silná pozice na trhu pracovních serverů standardní kvalitní nástroj e-recruitmentu Dílčí cíle poskytování kvalitních služeb zdarma průběžné zdokonalování systému ziskovost – poskytování nadstandardních služeb Cíle serveru HledámPráci.cz

– personální server Struktura serveru HLEDÁM PRÁCINABÍZÍME PRÁCI pro uchazečepro firmy sekce HledámPráci.cz

– personální server Poskytované služby Pro uchazeče Pro firmy prohlížení personálních inzerátů zadávání životopisů prohlížení firemních profilů vkládání inzerátů správa inzerátů procházení životopisů HledámPráci.cz

– personální server Služby pro uchazeče prohlížení personálních inzerátů - procházení, vyhledávání dle jednotlivých kritérií zadávání životopisů - dle předem definovaného formuláře prohlížení firemních profilů Elita nabízí – odkazy na elitní firmy rady pro uchazeče zdarma HledámPráci.cz

– personální server Služby pro firmy zadávání neomezeného množství inzerátů - zadávání inzerátů dle předem daného formuláře - pohodlná správa inzerátů - snadná změna údajů v již zadaných inzerátech - možnost "deaktivace/aktivace" inzerátů (archív inzerátů) - statistiky zobrazení inzerátů procházení a vyhledávání v databázi životopisů - snadné vyhledávání pomocí vyhledávacího systému zařazení firemního profilu do rubriky firmy zdarma HledámPráci.cz

– personální server Služby pro firmy ExtraJob Inzerát ve formátu HTML Elita nabízí Hromadné vkládání inzerátů Hromadná aktualizace inzerátů Bannerová reklama Partnerství serveru placenéslužby HledámPráci.cz

– personální server Extra Job barevné zvýraznění inzerátu přednostní výpis inzerátu výpis inzerátu na úvodní straně zařazení inzerátu do rubriky ExtraJob ExtraJob placenéslužby HledámPráci.cz

odlišení Vašeho inzerátu od standardních inzerátů soulad s Vaší tištěnou inzercí a firemní image HTMLinzerát standardní inzerát placenéslužby HledámPráci.cz – personální server HTML inzerát HledámPráci.cz

– personální server Elita nabízí vytvoření odkazu na Vámi zvolenou URL (internetovou adresu) v sekci Elita nabízí – prestižní zaměstnavatelé odkazy jsou zobrazovány na všech stránkách serveru s vyjímkou výpisu obsahu inzerátů a firemních profilů odkaz v rubrice Elita nabízí je přínosem zejména pro personální agentury a firmy, jejichž webové prezentace obsahují i vlastní nabídku volných pracovních míst placenéslužby HledámPráci.cz

– personální server Partner serveru placenéslužby exkluzivní postavení v rámci systému HledámPráci.cz stálé zobrazení reklamního banneru (velikost 160x35 pixelů) s odkazem na zvolenou URL (banner je zobrazován na všech stránkách serveru Hledám Práci.cz) zařazení odkazu do rubriky Elita nabízí zařazení neomezeného množství inzerátů do rubriky ExtraJob možnost vkládaní neomezeného množství inzerátů ve formátu HTML hromadná aktualizace inzerátů impresí reklamního banneru v rámci serveru HledámPráci.cz počet partnerů serveru je omezen na 4 partner serveru HledámPráci.cz

– personální server Naši zákazníci HledámPráci.cz

– personální server Kontakt HledámPráci.cz Ing. Petr Čaboun manager serveru HledámPráci.cz Janáčkovo nábřeží Praha 5 tel Internetový server pro personální inzerci Věříme, že Vás tato prezentace a naše služby zaujaly. Vaše případné dotazy rádi zodpovíme a doufáme, že se staneme Vaším partnerem v oblasti e-recruitmentu.