Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otvory v nosných stěnách
Advertisements

CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.06 SOU Obořiště
CNC obrábění a tvarové hranění na stroji Homag BAZ 222
Třídění odpadu Sabina Kotlárová.
Konstrukce dveří pro bytovou a průmyslovou výstavbu
Obaly Ivan Gros
Co víš o recyklaci?.
RoDaNo KUCHYNĚ A VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ vstupte Prvořadým cílem je pro nás spokojený zákazník, proto vše nabízíme včetně kompletních služeb, od zaměření přes.
Stavitelství 2 Základy – spodní stavba
Karel Schreiner obchodní provoz 3.ročník prodavač
Povrch krychle a kvádru
Matematika Povrchy těles.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
Lidská kostra Základní škola praktická a základní škola speciální
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
Obchodní akademie a Střední odborná škola,
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Klopna – Švédský uzávěr - panoráma
Na výrobě našeho „Koše snů“ jsme pracovali 2 týdny. Je vyroben z vlnitého papíru, polepen novinami a sešitý lýkem.Slouží ke tříděníodpadu: papír,plasty,baterie.
Zkusíme si vypočítat rozměry některých nábytkových dílců pro kusovník z výkresu. Abychom vše dobře pochopili budeme počítat rozměry dílců na jednoduchou.
Sběr nápojových kartonů Pokud se ve vaší obci nápojové kartony sbírají, odhazujte je do kontejnerů nebo pytlů označených touto oranžovou nálepkou.
Recyklohraní u nás ve škole Jsme malá školička, do které chodí 25 žáků. Probíhají u nás různé soutěže- sběr baterií, elektrozařízení, ale třídíme také.
SBĚRNÝ DVŮR ČESKÁ TŘEBOVÁ
Výroba nábytkových polotovarů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_123_Dělení látek AUTOR: Igor Dubovan ROČNÍK, DATUM: 8., 5.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:20.10.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
Gymnázium, Žamberk, Nádražní 48 Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ Inovace ve vzdělávání na naší škole Název: Základní pojmy počítačové grafiky Autor: Mgr.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY POMOCNÝ INVENTÁŘ
Sběr bioodpadů Malenovice
Účinky gravitační síly Země na kapalinu
Popis obvodu 8051.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
konektory z nerezové oceli úhel 50X50X38
Vytvoření dokumentu bylo financováno ze zdrojů Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.32/ Rastrová.
Vytvoření dokumentu bylo financováno ze zdrojů Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.32/ Počítačová.
VY_32_INOVACE_35_14 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Ema s. , Adam, JAKUB D. , BOHDAN
KONCEPCE NAVRHOVÁNÍ NÍZKOENERGETICKÝCH A PASIVNÍCH BUDOV Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business.
UKLÁDACÍ BEDNY - přepravní prostředky na úrovni základních manipulačních jednotek - jsou určeny pro skladování materiálu - pro mezioperační manipulaci.
Objem kvádru a krychle slovní úlohy 6. třída. Jakou hmotnost má cihlová zeď dlouhá 8 m, široká 2,4 m a tloušťce 0,6 m, jestliže 1m³ má hmotnost 25 q.
Dětáková Eliška Kholová Kristýna Nováková Andrea Pavlíčková Soňa Pavlíčková Markéta.
PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Autor: Mgr. Jan Podlena Autor: Mgr. Jan Podlena Zkus vyjmenovat další příklady z běžného života kde.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Rozdělení komínů podle: druhů paliva komínového průřezu půdorysné plochy technologie stavení způsobu umístění uspořádání Komíny - svislá konstrukce sloužící.
Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové ubrousky 3.Den otevřených dveří 4.Přírodní učebna 5.Karneval 6.Známky Obsah: 1.Tříděný odpad (plast) 2.Papírové.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
POSUVNÁ SKLA A POSUVNÉ DVEŘE
Poptávka po vestavěné skříni
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Název materiálu: VY_52_INOVACE_F7. Vl
Dřevoobráběcí stroje pily frézky vrtačky dlabačky brusky.
Základy úpravy digitální fotografie
VY_32_INOVACE_02_GEOMETRIE_13
Výroba zásuvek Rozdělení zásuvek
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
ROVINNÉ (2D) DWG SYMBOLY A KNIHOVNA GDL PRVKŮ ZÁSOBNÍKŮ ZNAČKY KATRIN
Booleovské operace v prostoru
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Kompletní výměna všech dvířek (Tmavší dekor s podobným „3D“ efektem)
fonty, čitelnost barevných textů, zarovnání atd. bude upraveno
Mapování přístupnosti a pražská Mapa přístupnosti
Interaktivní testy ze znalostí fyziky
INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca
Krychle a kvádr - slovní úlohy.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_17 Mechanické.
Transkript prezentace:

Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly být drátěné konstrukce k uchycení pytlů.

Horní zásuvky slouží k uložení různých věcí- sáčky na odpad, ubrousky, papírové utěrky…….. Vrchní deska je vhodná k doplnění dekorace. Možno doplnit o boční dvířka k uložení koše na ostatní odpad, košťátka a lopatky. ( není součástí návrhu).

Celé by to mohlo být na kolečkách pro snadnou manipulaci se skříňkou. Materiál: imitace dřeva, tak jako jsou kuch. linky. Barevné úchytky pro snadné rozlišení, co kam patří, zorientuje se v tom i malé dítě. Jiná možnost řešení vyklápěcích dvířek- imitace dřeva, barevné,, vhazovací otvory“

Skříňka se zásuvkami- domácnost Rozměrově přizpůsobeno velikosti kuchyňské linky, postraní dvířka jsou otvíratelná- na jejich vnitřní části je koš na ostatní odpad. Zásuvka uvnitř slouží k uložení pytlů……

Ve skříňce jsou čtyři samostatné zásuvky s víkem, které se při vysunutí zásuvek otevře- pérko- a při zavření samo zavře. Na dno skříňky je možno uložit košťátko a lopatku Vnitřní konstrukce zásuvek- plast nebo drátěná konstrukce. Celá skříňka je pro snadnější manipulaci na kolečkách.

Přední strana zásuvek- různé varianty- imitace dřeva- barevné pouze úchytky. Materiál- imitace dřeva, drátěná konstrukce,.

Plastová nádoba na chodbu školy Nádoba ve tvaru kvádru, která je uvnitř rozdělena přepážkami na čtyři části Každá část má ze strany nádoby otvor na vhazování odpadu. Strany jsou rozlišeny barevně pro snadnou orientaci.

Uvnitř jsou pytle, které lze po naplnění vyměnit. K tomu je uzpůsobena nádoba v horní části- odklopné víko. Rozměry : výška cca 1m, hloubka 50cm, šířka 50 cm.

Základní škola praktická Teplá Toto jsou některé z našich nápadů,,košů snů“.