DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí 15.3.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BRÁNA DO SVĚTA E-LEARNINGU • POTŘEBNOST: – posílení konkurenceschopnosti ekonomiky skrze posílení flexibility lidských zdrojů prostřednictvím modernizace.
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Od eTwinningu Od eTwinningu Národní konference eTwinning, Most, 11. května 2012 k eTwinningu? k eTwinningu?
Téma: SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ CELÝCH ČÍSEL 4 Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/1_028.
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.02 Anotace: Prezentace obsahuje fiktivní internetový obchod, který žákům slouží jako podklad pro sepsání objednávky. Vzdělávací.
Představení zajímavých projektů OPVK
Podpora uměleckého vzdělávání CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR.
Oborová brána TECH, tech.jib.cztech.jib.cz specifika, silné a slabé stránky oborové brány: velké množství zapojených zdrojů – knihoven i databází s přístupem.
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum celoživotního vzdělávání Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING PRO ZAČÁTEČNÍKY. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Evropské projekty v oblasti matematiky, přírodovědných a technických předmětů Barbora Grečnerová
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Násobení a dělení čísel 10, 100 a jejich násobků
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
1 PROJEKT UNIV 2 KRAJE Školy jako centra celoživotního učení IPn SETKÁNÍ ŘEDITELŮ STŘEDOČESKÉHO KRAJE
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
Společnost pro trvale udržitelný život – diskusní seminář Praha
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
Internetový portál AT Konference 2011 Filip Škuta.
Představení administračního systému WebSunTool WebSun.eu.
EU peníze středním školám
Další vzdělávání učitelů v oblasti ICT Aktivity Domu zahraniční spolupráce Pavla Šabatková vedoucí odboru primárního vzdělávání DZS.
O POSEDLOSTECH ŽEN Praha, NA ZAČÁTKU NÁS BYLO ŠEST …
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Digitální učební materiály GK DUM GK Projekt OPVK EU 1.5.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU „JAK CO FUNGUJE?“
Moderní vzdělávací portál Tomáš Tuček a Ondřej Martinek
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
Ekonomické přežití nových médií Ekonomický a politický kontext fungování médií ve světě a v ČR Tomáš Prouza, Peníze.CZ.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
MŠ DUHA Soběslav na cestě ke kvalitě ve vzdělávání Mgr. Krejčová Alena.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR Číslo projektu – CZ /0024 Zřízení vzdělávacího střediska zařazeného do sítě Science.
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Roadshow AHR ČR 12. října 2011 Parkhotel, Hluboká nad Vltavou Roman Vacho prokurista a výkonný ředitel 3 star activity hotels, s.r.o.
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
Olomouc 5. října 2006 Stojíme na začátku: ÚVODNÍ KONFERENCE k projektu „Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství a venkov “
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Prosinec
Projekt METODIKA II Vítejte na dnešní prezentaci.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
METODICKÝ SEMINÁŘ ETWINNING. eTwinning eTwinning Partnerství škol v Evropě Projekty spolupráce na dálku Komunita evropský škol.
Schola Ludus pro 21. století Iniciativa pro přípravu celonárodního projektu v oblasti „Vzdělávání pro konkurenceschopnost” z prostředků EU Schola Ludus.
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Porada ředitelů 8. – , Luhačovice
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
 Název projektu: Poklady kolem nás a v nás  Zkrácený název: Kolumbus  Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.13/  Žadatel projektu: Blažek & Blažek,
KLÍČE KE KVALITĚ (METODIKA II.) Systém metodické, informační a komunikační podpory při zavádění školních vzdělávacích programů s orientací na rozvoj klíčových.
Kurikulum G Mgr. Lucie Hučínová-Slejšková, PhDr. Stanislava Krčková.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Psát není tak složité, aneb pojďte s námi tvořit Metodický portál.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO) Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol.
Tereza Bížová Představení se.
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Tvorba a zveřejňování e-publikací na Masarykově univerzitě
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Vítejte na třetí místní konferenci
konference Jak se žije malotřídkám Praha
Transkript prezentace:

DUMy.cz Sdílejme společně Internetový portál DUMy.cz Jedinečné místo ke sdílení znalostí

DUMy.cz Sdílejme společně Co jsou DUMy Digitální Učební Materiály Zdroj inspirace pro učitele a žáky Povinný výstup EU peníze školám Účinná učební pomůcka

DUMy.cz Sdílejme společně O portálu DUMy.cz Úložiště Digitálních Učebních Materiálů Vazba na projekt EU peníze školám Ověřené a kvalitní vzdělávací materiály Bleskové fulltextové vyhledávání DUMů Pod licencí Creative Commons

DUMy.cz Sdílejme společně Jedinečnost DUMy.cz Otevřené a bezpečné prostředí Snadnost a přímočarost použití Propracované vyhledávání Komunita, diskuze, odbornost Portál je bezplatný a bez reklam

DUMy.cz Sdílejme společně Udržitelnost a rozvoj Projekt DUMy.cz se silným zázemím Poptávka po moderní interaktivní výuce Svobodné místo k odborné diskuzi Publikování, sdílení a archivace EU PES Trvalý rozvoj portálu díky partnerům

DUMy.cz Sdílejme společně Partneři portálu

DUMy.cz Sdílejme společně Naše motivace Marketing s přidanou hodnotou Potřebnost podobného portálu na trhu Myslíme na udržitelnost v dalších obdobích Nástroj pro komunikaci se zákazníkem Podpora využití ICT ve vzdělávání

DUMy.cz Sdílejme společně Pojďte s námi Podporujeme naše školy! Vkládáme prostředky do projektů, ze kterých mají užitek všechny školy.

DUMy.cz Sdílejme společně Od

DUMy.cz Sdílejme společně RoadShow 2012 ITveSkole.cz – RS jaro 2012 Pozitivně Dělený program pro ředitele, správce, pedagogy Novinky 2012 ICT ve výuce Příležitost OPVK

DUMy.cz Sdílejme společně Připravované funkce Portál DUMy.cz je vyvíjející se organismus Generátor citací Profil uživatele Fulltext druhé generace Zlepšování komfortu uživatele

DUMy.cz Sdílejme společně Cíle pro rok DUMů Vlastní komunita registrovaných škol Průměrná denní návštěvnost Stabilní a odborný tým

DUMy.cz Sdílejme společně Rozpočet Rozpočet pro rok 2012 je ve výši Kč BOXED a partneři se podílejí 50/50 Položky rozpočtu: Položky rozpočtu: Kontrola vložených DUMů (tým 15 odborných kontrolorů) Tým (Manager, Hlavní kontrolor, Analytik, Programátor, Grafik)

DUMy.cz Sdílejme společně Statistika není nuda Zahájení provozu Beta verze portálu Počet vložených materiálů k : Schválených: V procesu schvalování: K dopracování: Počet škol v pilotním provozu: 297 (od ) Počet zaregistrovaných škol: 200 Počet zaregistrovaných uživatelů: 290

DUMy.cz Sdílejme společně Rozložení DUMů

DUMy.cz Sdílejme společně Denní návštěvnost Denní návštěvnost dle Google Analytics ze dne je 559 jedinečných denních návštěv

DUMy.cz Sdílejme společně

Především pro malé školy…