Centrum zdravotních pomůek Rybná 11, 110 00 Praha 1 www.pomucky.com Centrum zdravotních pomůcek a vzdělávání Filipova 2013, 148 00 Praha 4 www.nelzp.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STATISTIKA 2013 NIPOS Kult (MK) STATISTIKA  Je věda, která se snaží zkoumat reálná data.  Je metoda, jak vyjádřit nejistá data s přesností.
Advertisements

Slovní úlohy o pohybu Varianta 2: Pohyby stejným směrem.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.

Practice with the Conditional Change the following sentences to the conditional, according to the model. Vzor: Nemám peníze a nemohu si koupit auto. Kdybych.
Chapter 5 vocabulary. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Tematická oblast: Ruční zpracování kovů Okruh: Sekání
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Projektový den s prvky OSV
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Test pozornosti pro dámy:
Personální řízení a jeho úloha v podniku
Člověk a zdraví Výchova ke zdraví Správné vyplnění volného času VY_32_INOVACE_11 Sada 8 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213.
možnosti: -spustit prezentaci na interaktivní tabuli -na centrálním PC -pracovat ve dvojicích - / jeden PC jako náhled a druhý na aktivní činnost/
Čím ve škole můžeš poranit sebe i druhého VY_32_INOVACE_18 Sada 8
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Vyjmenovaná slova Vyjmenovaná slova po S VY_32_INOVACE_11 Sada 15 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Sit down, stand up VY_22_INOVACE_23 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
Zápočtová práce do ergoterapie
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Matematika a její aplikace Slovní úlohy na 2. stupni základní školy Slovní úloha – procenta pro chytré hlavy VY_42_INOVACE_18 Sada 4 Základní škola T.
Obchodní akademie a Střední odborná škola,
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu: Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
ČTYŘI SVÍČKY.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_194.
THE EFFECTS OF GENDER STEREOTYPES ON HUMAN ACTIVITIES Česká republika.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Každý den jsme trochu starší…
JEN PRO TEBE.
Geografie dopravy Práce s literaturou Mgr. Filip Chvátal Prezentace vznikla v rámci projektu OP VK Inovace výuky geografických studijních oborů" (reg.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_09.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Úprava textu - řádkování a odrážky.
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Anotace Žák v aplikací MS Word dokáže nastavit sloupce Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže v aplikaci MS Word využít funkce sloupce.
Possessive Pronouns In each of the following sentences, change the possessive pronouns from singular to plural and vice versa. Vzor: Mám jeho sešity. Mám.
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
První zaměstnání Petr Machala.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.04 Téma: PowerPoint Číslo.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Vědomostní kvíz Medvídka Pú Zde vložte obrázek dostupný z Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
Interaktivní program Alf pro tvorbu testových úloh
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Anotace Prezentace, která se zabývá elektrickou prací a energií. Autor Mgr. Michal Gruber Jazyk Čeština Očekávaný výstup Žáci znají, jak vypočítat elektrickou.
Slovní úlohy HRA. Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kokory Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Jitka Vystavělová Datum: 14.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta HODNOTA A POSTOJ OŠETŘOVATELSTVÍ PRO VEŘEJNOST Prezentace diplomové práce: Vedoucí.
Páteřní doprava ve městě Verze na web Město na zelné louce.
6. Pilování tvarových ploch
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Upevnění poznatků o podstatných jménech.
Autor: Mgr. Eva Kotounová Název: VY_32_INOVACE_2C57Čj6_ Zájmena
Michaela Hofštetrová Knotková
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_18_8. ročník_Drogy
František Nepil Proslavil se zejména svou prací v Československém rozhlase (od roku 1969) Známý svými prózami pro děti: Makový mužíček (stal.
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Představení senátorů Akademického senátu FZS
Possessive Pronouns Vzor: Mám jeho sešity. Mám jejich sešity.
Ukázka dotazníku Dotazník SOKL JUNIOR pracuje s galerií obrázků, se kterou jsi se právě seznámil.
Každý den jsme trochu starší…
Státní zdravotní ústav Praha Centrum podpory veřejného zdraví
Petr Petr Zveme vás na oslavu! Zveme vás na oslavu! bude mít 18 let!
Transkript prezentace:

Centrum zdravotních pomůek Rybná 11, Praha 1 Centrum zdravotních pomůcek a vzdělávání Filipova 2013, Praha 4

Anketa zaměřená na vzhled triček pro zdravotníky –

Metodika Aplikace Makesurvey.net 1 možná odpověď z 1 PC 4 otázky s předefinovaným výběrem odpovědí 1 otázka s volnou odpovědí Odpovědělo 90 respondentů Výsledky jsou uvedeny v procentech

Obor

Rukáv

Barva

Velikost

Volné odpovědi - motiv Mám jehlu a nebojím se ji použít ale v češtině a k tomu nějaký hezký obrázek sestry s jehlou čáp- obrázek Líbí se mi nápis s jehlou, ale pokud možno česky správná sestra :-) Andělé strážní nikdy nespí. mám ráda svoji práci Nejsi sám...+úsměv nebo vstřícné dlaně Jsem sestra a jsem jí ráda. Sestra - holka pro všechno

Volné odpovědi - motiv Jsem fyzioterapeutka, ne masérka...:-) ted me nic nenapada ale střikačka z jeholu je celkem fajn dětská sestra Nejsem služka, ale zdravotní sestra. S čím Vám mohu pomoci? JSEM SESTRA NÉ VAŠE SLUŽKA!!!!! Ani sestra není robot líbí se mi ten s tou jehlou : ) vtipný, nereklamní líbí se mi navrhovaný

Volné odpovědi - motiv Mě by se líbila klidně i růžová varianta trička s jemným obrázkem a nápisem vhodná na dětské oddělení. Ohrožený druh Nápis na tričku je dobrý, mohlo by to byť aj v slovenčine NLZP - Všeobecná sestra Bolest druhých nám pomáhá nést naši vlastní. líbil by se mi obrázek sestřičky s jehlou bez textu Nebojte se mě, já se vás taky nebojím. zdravi sílu najdes v mliku

Volné odpovědi - motiv líbí se ten na ukázkovém tričku Líbilo by se mi i tričko pro členky ČAS... jsem tu pro vás, i když občas nestíhám... Jsem sestra...zdravotní sestra! Mám svou práci ráda. líbí se mi to stou stříkačkou, klystýr ne Je mě to jedno, registrovaná sestra Potkává Vás štěstí Jsem sestra - pozor

Anketa na osetrovatelstvi.info Koupili byste si za rozumnou cenu tričko pro zdravotníky s veselým motivem?

skola.osetrovatelstvi.info Skupina SESTRY NA SÍTI