Xemona´s machine Arco C. Delf Ver. 1.02.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

STARCI NA CHMELU ELIŠKA VESELÁ.
Zájmena a pády Adjust the pronouns between slash marks to fit the context. Remember to use the correct case. Vzor: Pozdravuj od /já/ rodiče. Pozdravuj.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Kamarádi :o) :o).
1 Projektová dynamika II RNDr. Jiří Weinberger, TIMING Praha 28. Března 2008.

Kolja 2 Otázky a film. Konverzace: Máte nějaký nový nábytek.
Jak na to, aniž bychom se zničili
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
Citáty O LÁSCE.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Kdy to bylo stvořeno?
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
…rádi bychom viděli Ježíše… (?) Jan 12, Někteří z poutníků, kteří se přišli o svátcích klanět Bohu, byli Řekové. 21 Ti přistoupili k Filipovi,
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
PROGRAM PRO VÝUKU T ČLÁNKU
Ten, ta, to II Fill in the blanks with the appropriate forms of ten. Vzor: Proč potřebuješ ___ knihy? Proč potřebuješ ty knihy? *Taken from Review Lesson.

Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
AZ kvíz Lomené výrazy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Šárka Macháňová. Dostupné z Metodického portálu
Kdo chce být milionářem ?
Kolja 5 (první část). Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Správné pády I In the following sentences, put the nouns between slash marks into the correct case. Vzor: Přes naše rozdíly zůstanu /tvůj přítel/. Přes.
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 2. Ročník - hodiny, minuty Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Proč je důležité studovat Principy
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Rozkazovací způsob Imperatives Rewrite the following sentences in the imperative. Vzor: Koupíš si dražší šaty? Kup si dražší šaty! *Taken from Review Lesson.
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
Dosáhni cíle!.
PLAY. 1/ Kdy se zlobí manžel na manželku? - Když si pověsí svůj kožich na cizí hák. 2/ Proč nosí muži pruhované pyžamo? - Protože se v noci dřou jak trestanci.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Čtěte pomalu a tiše!  .
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.

Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
PYRAMIDA Práce a energie
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není – li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Konverzace: Kam pojedete v létě?. Kolja 3 Otázky a film.
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
Fyzika 2 – ZS_3 OPTIKA.
UPÍNÁNÍ NÁSTROJŮ, ÚDRŽBA A SKLADOVÁNÍ NÁSTROJŮ .
5. Měření a vytyčování úhlů
...přijď království Tvé... Ef : Odložte dřívější způsob života, staré lidství, které hyne klamnými vášněmi, obnovte se duchovním smýšlením, oblecte.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Síla přesvědčení.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Ovoce a zelenina Svět kolem nás
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Dopis od Boha.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Transkript prezentace:

Xemona´s machine Arco C. Delf Ver. 1.02

Ex perimentální povídka o 27 obrazech

Xemona Kinri Toto je ona:

tou křehkostí Ale nenechte se zmást Je to čarodějka z hvězd!

Pardon Censored Xemonino soukromé foto

Xa Xemona Xea Kinridea Přichází z: Velké Horizontály, rameno Delty Kran II Na: Zemi Aby: Zatočila hlavou několika hlavám

Vzhůru tedy dolů!

Padám nebem k Zemi

Přicházím s nocí, neboť noc jsem já.

Takže mě promeškali ti, kteří vzhlíželi jasná znamení

Konec konců, promeškali jich i tak už tolik… že nemá cenu chodit s dalšími zázraky. Budeme si jen… hrát jako delfíni… jako šašci… jako lvíčata

Ano, hrát! Spas nás! Spasitelko! Spasitelko? Hloupost! Žijete v nemožném světě. Jak chcete možnou spásu? Dobrá, jste dostatečně šílení. Není cesty zpátky. Dokažte tedy nemožné – naučte se žít v tomto šíleném světě. Hrajte si! Ano, spása je nemožná, proto věříme v zázraky, budeme spaseni Ano, ano, jak, jak? Ano, hrát! Jsi naše spasitelka!

CIAFBI DDT NASACNN A zatím na jiném místě: Co dělá? Hraje si, pane prezidente? Hraje? Opaluje se, koupe se s delfíny, baví se v lunaparku… V lunaparku? Cvičí se snad na střelnici? Jednou minula. Leze po ruském kole, vozí se na horské dráze zvenčí. Tak na horské dráze? Tahá s sebou pořád tu sebranku? Myslíte ty své strážce? Strážce? Co? Sbírá je na ulici, týpky! Ano, právě teď prý koupili od kolotočáře celou atrakci a vozí se na ní. Jakou atrakci? Klece. Proboha, klece... A to si říká spasitelka??? V lunaparku…? White House, půl hodiny před polévkou ??? Lunapark... poradce prezident

Xemona a její strážci Lunapark

Pozvala jste mě? Krásný den, viďte pane prezidente? Jistě… v lunaparku… jak jinak… Chcete po mě stále nějaký zázrak… To snad… ale… ani… nechceme… po spasitelce… Nejsem spasitelka, ale tady je.

Toto že je… ??? Stroj, který zachrání lidstvo…? docela obyčejné pouťové klece?

Xemona´s machine Ano, toto bude nástroj spásy

Ale vždyť to je vrak! Pane pouťák, kdy jste tomu naposledy utahoval šroubečky a dával bumbat mazání? Nemáte tu aspoň pár klíčů? Prostě to koupíme! Xem, řekni mu, že jsi mimozemšťanka, a že ti to proplatí. Pojedem v protifázi a budeme to hlídat. Holky si berou střed, ať má pan prezident na co koukat!

Ta ženská si z nás dělá blázny! Nohy na zemi ControlOKControlOKControlOKControlOkControlTak jo, můžem! OKJoin Stojky stojí Závěsy zavěšují Houstone, we have a problem

Legraci? Asi Ano. Být šílený v šíleném světě znamená být vlastně zdravý… Už bylo dost vážnosti! Game! Hra! Center left věži, žádám povolení ke startu! Vež to CL, nejsme připraveni, pouze testovací běh… jen to protoč, zkusíme kotvy. CL, OK, svištím jen na levým malíčku. Outer right, crew on the board… Outer right, locked,updated, ready Inženýrská věži, kotvení stojí za babku, skelet jde do skrutu jak baletka OK, věž všem, startujeme, krajní se pozdrží, roztočíme střed, abychom to stabilizovali.

Synchronizace fází? Vibrace konstrukce? Zatížení komponent?

22 Vykoupení začíná Let´s start!

62x/min g f v Nejen, že překonali svoje možnosti, nejen, že překonali možnosti toho železa – oni ještě dokážou držet tu mašinu pohromadě, aby se točila rychleji, než může… Nepřipomíná vám to něco?

Ti čtyři drží v rukou osud vašeho světa. Ano, toto je podobenství, toto je věštba. Toto je zároveň rozhodnutí. !!!! Pane prezidente, měli bychom se přesunout. Ochranka tvrdí, že se ta věc každou chvíli rozsype. A mohlo by to krom nich, zabít i nás. To je nemůžete sundat? Ta ženská je tam drží v transu, či co, nereagují. Jste šílená? To je ta otázka – buď je tento svět šílený příliš nebo málo. Buď je bláznovství zabije… …nebo zachrání. ????

jsou jinde Už s námi nemohou mluvit, Letí

Připomíná to vaši zemi. Takže možná… Já sama nevím, jak to dopadne. Nevím. Proto jsem vás pozvala. která žije jen díky vašemu vypětí, které nesmí ustat ani na chvíli… Zároveň je to mystické… Dokáží zastavit? Musí všichni naráz, jinak se konstrukce rozletí, ale v té rychlosti spolu nemohou mluvit. Ale nikdo jiný jim pomoct nemůže – v té rychlosti… Objektivně tu není žádná možnost… záchrany Ale objektivně není možný ani takovýto stav Protože odcházím. Protože co se má stát, se stane.

Xemona Kinri Odchází do: Velké Horizontály, rameno Delty Kran II Ze: Země Kde: Zatočila hlavou několika hlavám a kdo ví… Xemona Kinri odcházející

Info Experimentální povídka o 27 obrazech. Vyrobeno v MS PoverPoint, díky Bille :-) Verze 1.02 zveřejněna Připomínky, pochvaly, smíchy či nefunkčnosti pište na výše uvedené y. Poznámka: Klece v skutečnosti nejsou zavěšeny ve středu, ale nahoře :-( Váš autor

Obsah 1. Xemona´s Machine 2. Experimentální povídka o 27 obrazech 3. Toto je ona: Xemona Kinri 4. Nenechte se zmást tou křehkostí 5. Pardon: soukromé foto 6. Čarodějka z hvězd 7. Vzhůru tedy dolů 8. Padám 9. Přicházím s nocí 10. Takže mě promeškali, ti…. 11. Promeškali už tolik zázraků 12. Jsi naše spasitelka 13. White House, půl hodiny před polévkou 14. Xemona a její strážci 15. Pozvala jste mě? 16. Toto že je….? 17. Nástroj spásy 18. Ale vždyť je to vrak 19. Děláte si legraci? 20. Legraci? Vážní jsme byli už dost, hra!Xemona´s MachineExperimentální povídka o 27 obrazechToto je ona: Xemona KinriNenechte se zmást tou křehkostíPardon: soukromé fotoČarodějka z hvězdVzhůru tedy dolůPadámPřicházím s nocíTakže mě promeškali, ti….Promeškali už tolik zázrakůJsi naše spasitelkaWhite House, půl hodiny před polévkouXemona a její strážciPozvala jste mě?Toto že je….?Nástroj spásyAle vždyť je to vrakDěláte si legraci?Legraci? Vážní jsme byli už dost, hra! 21. Vše v pořádku… 22. Vykoupení začíná 23. Nepřipomíná vám to něco? 24. Ano, toto je podobenství 25. Už nás nemohou slyšet 26. Připomíná to vaši Zemi 27. Protože odcházímVše v pořádku…Vykoupení začínáNepřipomíná vám to něco?Ano, toto je podobenstvíUž nás nemohou slyšetPřipomíná to vaši ZemiProtože odcházím 28. InfoInfo