13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Projekt č. CZ.04.3.07/4.1.02.2/0349 Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Výzkumný záměr Kontrolní den prosinec 2006 Vedoucí řešitel projektu: PhDr. Milada Švecová Projekt č.
Představení projektu: ROZVOJ West Bohemia – rozvoj partnerství v územní působnosti Ústeckého, Plzeňského a Karlovarského kraje 2. Expertní workshop k projektu.
Ing. Jiří Nouza náměstek primátora hl. m. Prahy Zóny placeného stání.
Poradenské služby podporující vzdělávání dospělých: realita nebo sen?
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Prezentace k semináři „ePraha – výzvy a příklady řešení“ ANALÝZA INFORMAČNÍCH POTŘEB (V PRAZE) Březen 2006 / Petr ŽIŽKA / STEM/MARK, a.s.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Výzkumný záměr VÚBP, prosinec 2006 Výzkumný záměr 2004 – 2010 BOZP – zdroj zvyšování kvality života, práce a podnikatelské kultury.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Celostátní síť pro venkov
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
1 Školy jako centra celoživotního učení a uznávání Jana Bydžovská KONFERENCE MŠMT K VYUŽÍVÁNÍ ESF VE VZDĚLÁVÁNÍ
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
CZ / Podpora konkurenceschopnosti a adaptability MSP prostřednictvím systematického modulového vzdělávání a poradenství Středisko služeb.
Internet jako nástroj vlivu ? Dana Bérová
Zkušenosti ze zavedení systému řízení kvality informačních služeb
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Podpora inovací prostřednictvím spolupráce VŠ s podniky Ing. Eva Bosáková, CSc.
Využití informačních a komunikačních technologií (ICT) Informační systémy ve státní správě.
ISSS 2008 VÝZKUM INFORMAČNÍCH ZDROJŮ Duben 2008 / Prezentace syndikovaného výzkumu pro vybrané Krajské úřady / Jan Tuček / STEM/MARK, a.s.
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
ROWANet Páteřní optická síť kraje Vysočina - ROWANet
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
Využití infrastruktury školské sítě pro internetizaci obcí Daniel Dočekal.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
©Rytmus 2007 DVD Společenská odpovědnost firem Výstup CIP EQUAL projektu „Podporované zaměstnávání pro sociálně odpovědné firmy“ o.s. RYTMUS Projekt je.
Informatizace společnosti Mgr. Radko Martínek ministr.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
CZ / /0395 EuroChamber Praha Žadatel:Hospodářská komora hlavního města Prahy Partner: ČBL Komora Kontaktní osoba: Jan Hauser, tel:
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert
Ochrana osobních práv zaměstnanců a majetkových zájmů zaměstnavatele Ústav práva a humanitních věd , Brno Bc. Jiří Krupník.
Roční souhrnná zpráva o výsledcích kontrolních akcí provedených inspekcí práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Kvalita pracovních sil v cestovním ruchu. Trošku statistiky  Celkový počet pracovních úvazků v cestovním ruchu: *  Celková návštěvnost ubytovacích.
Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
Ing. Stanislava Správková
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Transkript prezentace:

13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Projekt č. CZ / /0349 Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m. Prahy Příjemce: Výzkumný ústav bezpečnosti práce Ing. Evžen Bílek, Ph.D. Web projektu:

13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha 1. Zaměření projektu Vytvořit informační systém přispívající zvyšování úrovně bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP v malých a středních podnicích a živnostníků z regionu hl. m. Praha jako jednoho z důležitých faktoru ovlivňujících jejich konkurenční schopnost. Náklady na projekt celkem: Kč Období řešení: únor 2006 – leden 2008 Cílem budovaného systému je: poskytnout podnikatelům širokou paletu možností, jak se dostat k potřebným informacím z BOZP kdekoliv a kdykoliv s využitím internetu a mobilních komunikačních nástrojů

13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Komponenty IS Kiosek BOZP pro Prahu Centrální server a web Uživatelé Veřejně dostupné informační kiosky Osobní informační prostředky Internetové zdroje z oblasti BOZP Mobilní informační prostředky

13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Přínosy pro cílovou skupinu Snížení nákladů a ztrát vyplývajících ze zvyšování produktivity práce Zvyšování kvalifikace dostupnosti vzdělávání v oblasti BOZP, změna postojů v této oblasti Odstraňování bariér na straně podnikatelů vyplývajících z nedostatečné informovanosti a znalosti problematiky BOZP OSVČ, resp. živnostníci profesní a podnikatelská sdružení zaměstnavatelé (zejména malé a střední podniky) 2. Cílové skupiny

13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Úvodní stránka webu BOZP Kiosek pro hl. m. Prahu Termín spuštění: leden 2007

13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha 3. Několik vět na závěr Podporuje komunikaci a spolupráci podnikatelů s Oblastním inspektorátem práce pro hl. m. Prahu a dalšími organizacemi, které poskytují informace, služby a technickou pomoc v oblasti BOZP. Rozšíření možnosti podnikatelů dostat se k informacím z BOZP, i když nemají přístup na internet nebo znalosti v jeho využívání. Existence podobného systému vyžaduje spolupráci s odborníky z dané oblasti především SZÚ Bude-li projekt úspěšný, budeme se snažit rozšířit síť informačních kiosků také na SÚIP a ostatní OIP v celé ČR a následně třeba i na Krajské hygienické stanice.

13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Děkuji za pozornost Ing. Evžen Bílek, Ph.D.