Srdce z lásky darované.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Advertisements

5. Abrahám věří, že mu Hospodin splní slib - bude mít potomka.

Naše třída od 1. do 7..
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
Citáty O LÁSCE.
Láska způsobuje bolest.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Přeji Ti sílu všech živlů
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Pro jediného človíčka na zemi... (from - tomidol)
Jednou, až budou moje děti dost velké na to, aby pochopili, co motivuje jejich rodiče, řeknu jim: „Milovala jsem tě tolik, že jsem se tě vždy ptala kam.
Růže.... Růže... Každý člověk si zaslouží být milován! Smutné je, že někteří o to nestojí.
Všem lidem na celém světě přeji…
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Začíná adventní čas roku 2008
Jak ten čas letí... Společné ANO jste si řekli již před pár lety.
Soutěž Recept na šťastné manželství. Manželé Mendrokovi 6. února 2015 oslavili 50. výročí svatby.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
1. Zazni dnes Hospodinu chvála, | Bůh v lásce nám se podává | a milost jeho neskonalá | na věky s námi zůstává. | Hlas spasení | a věčná chvála zástupy.
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
Hezké foto a citáty k tomu
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
1. Já chtěl bych, Bože můj, mít srdce plné síly, | když slyším pozvání, ať za tebou se dám. | Však bojím se, že hřích mi bude příliš milý | a touhu po.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako jeden a vroucně prosíme: Společně Tě na tomto místě, náš Pane, chválíme. Stojíme zde jako.
1. Někdo mě vede za ruku, | když bojím se jít tmou
NIKODÉMOVA NOC
   Kdo jen zlobil, tomu nic    a nám hodným o to víc,    zdraví, lásku, peněz dost,    štěstí ať je stálý host.    Radostné Vánoce a šťastný Nový rok přejeme!!
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
Na dortu zas přibyla Ti, další svíčka hořící
Řízek, salát, stromeček, a už je tu zvoneček
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Vám dávám nový příkaz 1. /:Vám dávám nový příkaz svůj:
A Nový rok se pousmál, maličkou ručkou mu zamával a děl : „Jak rád bych všechna lidská přání vyslyšel, na to jsem ale příliš malý pán a nezvládnu to všechno.
Věnováno příteli... Už nesvítí pro Tebe slunce, už nevnímáš tento svět, byls na této planetě zázraků, něžný a převzácný květ.
Vánoční besídka v 1. B.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Valentýna Szybakowská
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
Malí andělé.
Pes Ingo a sovička Poldi
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Začíná adventní čas roku 2008
JEDNOU ZA ROK PŘIJDOU VÁNOCE   .
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Přeji krásný den... Pro Tebe.
On.
Transkript prezentace:

Srdce z lásky darované

Milá paní učitelko Dietlová,   Přejeme vám krásný den. Děkujeme vám za dva roky společného učení a nejlepších her, které jste vytvořila pro nás všechny. Ty dva roky byly úžasné. Hodně jste nás toho naučila, byla stále milá a měla s námi spoustu trpělivosti. Za to vám děkujeme. Někteří z nás si toho bohužel nevážili, a i když vám možná někdy bylo s námi těžko a smutno, tak doufáme, že na nás budete vzpomínat v dobrém. Poznala jste nás všechny za ty dva roky víc než dobře a víte, jak to s námi bylo někdy nesnesitelné, protože naše třída je hodně živá a ne vždy drží při sobě. Možná jste také měla pochyby, ale měli a stále vás máme rádi. Rozhodli jsme se vám vyrobit anděla, který bude mít na sobě srdce od nás všech. Srdce jsme odlévali ze sádry, každý si vyrobil formu z hlíny a vytvořil různé ornamenty nebo nechal srdce jen tak samotné. Poté jsme jej nabarvili červenou barvou, která symbolizuje lásku, a po uschnutí někteří z nás nastříkali zlatu barvou, jakou má na sobě i anděl. Na křídlech je naspána báseň o andělovi, který chrání Zemi a má chránit i Vás.

Jeho křídla chrání Zemi, srdce dává každému. „Anděl chrání svět. Jeho křídla chrání Zemi, srdce dává každému. Chrání Zemi před zlem, rozdává jen štěstí. Nezapomeň na anděla, ochrání Tě.   Vzpomeň si ! Má Tě rád jako jiné, pomůže Ti v nesnázích. Láska vítězí nad zlem jako srdce nad ďáblem. Bůh chrání anděla, jako anděl chrání Tebe. Anděl není nemilosrdný. Lásku rozdávej a ke zlu se nedávej. Vzpomeň si!“

Budeme na vás vzpomínat. Je to od naší třídy dárek i překvapení zároveň. Obraz si opravdu zasloužíte. Přejeme vám také hodně štěstí do života, do manželství a ať jste v nové třídě spokojená a na nás, i přesto všechno, co nebylo správné, vzpomínáte v dobrém. S pozdravem vaše bývalá třída VI.A