14. 10. 2013Michal Koch, SUPRAPHON a.s.. 14. 10. 2013Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Deník veřejné knihovny na rok 2013/2014 Setkání knihovníků okresu Liberec dne
Advertisements

DLOUHODOBÉ KONTRAKTY PRO VELKÉ ZÁKAZNÍKY Společný seminář SVSE a Skupiny ČEZ 15. května 2008 Praha ČEZ Prodej, s.r.o. generální ředitel ČEZ Prodej, s.r.o.
[ 1 ] © 2010 Státní ústav pro kontrolu léčiv PADĚLKY A NELEGÁLNÍ LÉKY
vedoucí Oddělení boje s korupcí
AUKRO – TRENDY V PODVODECH
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
Informace o průběhu veřejné zakázky na lesnické práce 2012+
1/22 Je INSPIRE pro soukromé firmy příležitostí? Jitka Faugnerová CENIA, česká informační agentura životního prostředí Zvolen,
 Škola: ZŠ, ul. L. Kuby 48, České Budějovice  Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání, druhý stupeň  Předmět: Občanská výchova  Ročník: 8,9 
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
E-knihy E-čtečky Zkušenosti NTK Jana Římanová, Národní technická knihovna,
OEMFPPOpen Open Value (s omezeným rozsahem) Open Value (pro celou společnost)OVSSelect PlusEAEAS Zákaznický profil Organizace kupující nový počítač nebo.
HelpDesk – Celní správy ČR
počítačová síť - propojení počítačů, které vzniklo za účelem pohodlnějšího a rychlejšího šíření informací. Počítače mohou být propojeny buďto kabely nebo.
Alternativní zdroje podpůrných opatření
Obchodní logistika Přímá výrobková rentabilita
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Digitální publikace a e-knihy v Ústavu pro českou literaturu AV ČR Pavel Janáček, Michal Kosák, Praha,
Jak ji dostat do postele... (aneb odborné knihy z online zdrojů a e-čtečky) teze vystoupení Albertina icome Praha Konference IKI Praha,
Multimédia ve vzdělávání ZVUK
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
2. Národní konference o doporučených postupech , Olomouc Katalog klinických doporučených postupů – současný stav a možnosti využití Miroslav.
XIII. EXPORTNÍ FÓRUM Limitující faktory českého exportu 6. – Česká exportní banka Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních.
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
Books Online projekt v Knihovně Kroměřížska David Zapletal.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Obchodní akademie, Střední.
VAŠE FIREMNÍ PREZENTACE NA CD NOSIČÍCH. PŘEMÝŠLÍTE ČÍM PŘEKVAPÍTE OBCHODNÍ PARTNERY ČI ZAMĚSTNANCE LETOS? VYUŽIJTE MOŽNOST PREZENTACE VAŠÍ FIRMY NA CD.
Zkušenosti s výpůjčkami Flexibooks
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Svaz měst a obcí České republiky a zákon o rozpočtovém určení daní Ing. Oldřich Vlasák předseda.
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST
Akademie třetího věku. 1.Základní kurz V průběhu 4 semestrů poznávání regionu poznávání regionu průřez historií od antiky po současnost průřez historií.
E-knihovna pro knihovníky Seminář E-knihy III, NTK,
 oblast informačních a komunikačních technologií  sloučení audiovizuálních technických prostředků s počítači či dalšími zařízeními  multimediální systém.
Jméno autora: Mgr. Věra Kocmanová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_ INOVACE _19_CJL_3 Ročník: I. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Konsorcia a přístupy po skončení licencí Nina Suškevičová, Plzeň Suweco CZ.
Aplikace pro mobilní zařízení v realitní praxi Clarion Congress Hotel Prague.
SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. Čerstvěji už to nejde !
Operační systém Android
VY_32_INOVACE_FG.9.18 Finanční gramotnost – 9.ročník Téma- Platební karty Období zpracování – duben 2013 Metodické poznámky – prezentaci je možné použít.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
1 Mgr. Daniela Nová E-čtečky, e-knihy, e-vydavatelství ve vysokoškolském prostředí, seminář ČVUT Akvizice e-knih z pohledu vysokoškolské knihovny.
VÝVOJ TRHU NEMOVITOSTÍ V BRNĚ
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Vývoj výrobku Firmy musí pružně reagovat na změny ( v lidských potřebách, technologii, technice, v počtu a síle konkurence,…) a vyvíjet nové výrobky. Novými.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
TRIBUNA ČESKÉHO OBCHODU TZB 2011 – HOTEL CLARION, 29.BŘEZNA 2011 MICHAL ŠUSTR COUNTRY MANAGER pro ČESKO, SLOVENSKO a MAĎARSKO ARISTON THERMO CZ s.r.o.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
GIS pro malá města a obce
Shrnutí poznatků ze semináře o půjčování audiovizuálních děl v knihovnách v České republice V Praze 23. března 2007 Aleš Danielis a Ondřej Materna Přílohou.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Poučení ze začátku podnikání - rady a tipy start-upu Music Solution Jaromír Uhřík
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Hudební databáze (Omezený počet souběžných přístupů.) Oxford Music Online Naxos Music Library.
Téma prezentace Jméno přednášejícího, funkce
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
T- 5 Marketingový mix v pojišťovnictví. Pojistný produkt.
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Windows 7.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Youtube (Marek Haškovec)
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Transkript prezentace:

Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Historie Supraphonline Přelom let 2010 / 2011: končí obchod iLegalne.cz, v ČR neexistuje žádná možnost, jak legálně zakoupit digitální hudbu na internetu. Leden 2011: startuje projekt Supraphonline s cílem vybudovat obchod s nabídkou kompletního archivu Supraphonu, který nebude ztrátový. Září 2011: do ČR (a dalších 11 zemí) vstupuje obchod iTunes - pokračovat, nebo projekt Supraphonline zastavit? Listopad 2011: otevření obchodu Supraphonline - vřelé přijetí od uživatelů a celé internetové veřejnosti (dvě nominace na Křišťálovou lupu 2012), ale i umělců Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Historie Supraphonline Zájem menších vydavatelství a umělců nevydávajících u Supraphonu o umístění nahrávek v obchodě Supraphonline, postupné zařazování do prodeje (např. 100PROmotion, Popron Music, Championship Music, Best I.A., Audiostory, Animal Music, Nightwork, Toxique, Radůza…). Jaro 2012: zájem prvního velkého vydavatelství (z "velké trojky“ tzv. majors) Universal Music o prodej katalogu na Supraphonline, zařazen český a slovenský katalog. Má zůstat Supraphonline "Online obchodem s českou hudbou"? Jaro 2013: rozhodnutí pustit se do prodeje mezinárodního obsahu. 10. října 2013: zahájení prodeje mezinárodního obsahu Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Proč Supraphonline uspěl? V průběhu let 2011 až 2013 zahájilo svoji činnosti v ČR několik dalších servisů: iTunes (download) MusicJet (streaming) Bontonline (download) Deezer (streaming) Rdio (streaming) Google Play (streaming i download) Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Proč Supraphonline uspěl? Uživatelská přívětivost - snadný nákup pro každého, minimální požadavky na informace od zákazníků, žádná omezení (DRM, počet stažení zakoupeného obsahu apod.), množství platebních metod… Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Proč Supraphonline uspěl? Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Proč Supraphonline uspěl? Šíře katalogu (cca čtyřnásobné množství titulů oproti titulům prodávaným na CD) Kvalita zvuku (MP3 320 kbps, FLAC) Přijatelné ceny (kde je můžeme ovlivnit) Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Proč Supraphonline uspěl? Maximální množství informací Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Proč Supraphonline uspěl? Maximální množství informací Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Proč Supraphonline uspěl? Maximální množství informací Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Supraphonline je pro vydavatelství Supraphon a umělce, které zastupuje či jejich nahrávky distribuujeme, jedním ze tří nejdůležitějších zdrojů digitálních příjmů v České republice, spolu s iTunes a YouTube! Michal Koch, SUPRAPHON a.s.

Děkuji za pozornost! Michal Koch Michal Koch, SUPRAPHON a.s.