Multimédia ve vzdělávání ANIMACE Litomyšl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo DUM: VY_32_INOVACE_04_01 Autor: Mgr. Ivana Matyášková
Advertisements

Grafické programy Zoner: využití na ZŠ
Pomůcka pro tvorbu prezentací závěrečné a diplomové práce
Nástroj pro prezentace
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Multimédia – digitální animace Bohumil Bareš.  animovaný GIF  princip: sekvence obrázků s určitou změnou  omezený počet barev -> kvalita  omezené.
Učíme se animace Groppa Corina.
Internetové stránky a Internetový prohlížeč
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Microsoft Silverlight
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Počítačová grafika - úvod
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Elektronické prezentace Jiří Fejfar Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí - na závěr (pokud je nutno.
Multimédia ve vzdělávání VIDEO Litomyšl.
3MA381 PowerPoint - seznámení
Microsoft Office PowerPoint
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_3.15 Tematická oblast: Aplikační software pro práci s informacemi II. PowerPoint - animace Typ: DUM - kombinovaný.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Informační a komunikační technologie 8. ročník Multimédia Bohumil Bareš.
Jak vytvořit prezentaci
Obrázky poskytla firma Complex,
Jméno autora Zdeňka Sudová název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ číslo šablony III/2 Inovace.
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Animace Moderní počítačové aplikace. Animace Lidské oko je přitahováno pohybujícími se objekty Animace nejen přitahuje pozornost, ale slouží i jako prostředek.
Začlenění multimédií do HTML dokumentu Moderní počítačové aplikace.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_11.
Jak vytvořit prezentaci
Gymnázium, Broumov, Hradební 218 Tematická oblast: Informační a komunikační technologie Číslo materiálu: E Název: Počítačová grafika - teorie Autor:
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Power Point– sestavujeme prezentaci
Moderní učitel.
Druhy energie Druhy energie - polohová, - pohybová, - tepelná
GRAFIKA.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
Informační a komunikační technologie PowerPoint
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Přechody a animace VY_32_INOVACE_7C21. Pravidlo Důležitý je obsah prezentace, přechody a animace mají být příjemným, nikoliv rušivým doplňkem! Nekombinovat.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
FLASH. O čem to bude? Co je to Flash Co umí Flash – příklady Prostředí Macromedia FlashMX Nástroje a kreslení, vrstvy (Layers) Práce se symboly – Button,
Jméno autoraZdeňka Sudová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyIII/2 Inovace.
1 Prezentace - Úvod Ing, Jiří Hejhal. 2 Moudrost Nestačí jenom být dobrý. Musí se to dát vědět.
Roman Valenta.  Následující banner jsem dělal v programu ZONER GIF ANIMATOR 5  Ostatní programy pro tvorbu bannerů:  A4Desk 6.17 A4Desk 6.17  Alligator.
Co to je, jak na to…. HDR – pár ukázek na úvod…
PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Prezentační manažery (PM), prezentace pojmy VY_32_INOVACE_7C11.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
PREZENTACE JAK NA TO?.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Základní škola a mateřská škola Ostrava - Bělský Les, B. Dvorského 1, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Martin.
Počítačová grafika Zoner Callisto Import a export – práce se soubory a tisk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
Počítačová grafika VY_32_inovace_01_infgrafika_05 Vypracovala: Mgr. Lucie Bernátová Datum: březen 2014 Předmět:Informační technologie Ročník:8. ročník.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_043.ICT.13 Práce s předlohou snímku.
Materiál slouží k výkladu učiva dopravní výchovy pro žáky 3. ročníku. Obsahuje vyobrazení a názvy dopravního značení podle Vyhlášky č. 30/2001 Sb. Prezentace.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_047.ICT.13 Vektorová a rastrová grafika.
Grafické programy - opakování
Druh učebního materiálu Pro koho je materiál určen
Panel úloh.
WordArt, SmartArt, Tvary
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
GRAFIKA.
Druh učebního materiálu Pro koho je materiál určen
Správa disků
Pomlka Čtvrťová a osminová.
Transkript prezentace:

Multimédia ve vzdělávání ANIMACE Litomyšl

Ve zkratce ANIMACE - sled obrázků promítaných rychle za sebou Obrazový formát GIF tvorba SW: – GIF Animátor (Ulead, Zoner, Easy, MS, CoffeeCup, …) – Flash (není ve standardu HTML5

Princip

Princip ve flash Ukázka Classic Tween Posuv čtverce s rotací (jedna otočka): Ukázka Shape Tween Jeden objekt se přeměňuje (morfuje) do druhého objektu (1 do 2):

Animační programy

„Animační“ programy

Animační programy

Vytváření animací Sestavy obrázků Animační efekty Pohyb a změny Looping – smyčka Postupná animace - snímky