Žáci VII.D se do této hry pustili. A jak? Pracovali dle této osnovy. 1.Sestavení jídelníčku 2.Soupiska potravin 3.Ceny potravin v obchodě 4.Příprava svátečního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ PaV_1.03 •SOU Obořiště •Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník •Číslo klíčové aktivity:
Advertisements

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“
Popis. Grafy vět. Český jazyk 2. stupeň
Velká klášterní restaurace
autor Mgr. Alena Marková
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.09 SOU Obořiště
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Orlík
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Stolování ve středověku
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV Stolničení Ročník:
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ SLAVNOSTNÍ MENU, PRAVIDLA SESTAVOVÁNÍ MENU Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ Free Powerpoint Templates.
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Můžeme malovat různými barvami - pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Příprava stravy v rodině
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.07 SOU Obořiště
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.03 SOU Obořiště
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ PŘÍPRAVA A ÚPRAVA SLAVNOSTNÍ TABULE
Předražené jahody se Vám představují Berenika Závodná Jana Kubová Naďa Závodná.
BE soup 1 Slepičí vývar s rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Rajská s těstovinou 16,60 Kč / 21,- Kč Středa.
BE soup 1 Hovězí s bylinkovým svítkem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Žampionový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_517 Ročník: 2.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
ZDRAVÁ ŠKOLNÍ JÍDELNA Rodičovská kavárna – 23. února 2016.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová polévka s paprikou 25,- Kč.
Technika obsluhy – Servis vína Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 – inovace a zkvalitnění.
ČTVRTEK Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi 20,- Kč Polévka Dršťková polévka 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Jemná zeleninová polévka se smetanou 25,- Kč.
Dietní Normování. Dietní systém Historie jednotného dietního systému sahá do padesátých let minulého století byl publikován v Praze: Nový dietní.
PONDĚLÍ Polévka Kuřecí vývar se zeleninou a rýží 20,- Kč Polévka Bramborová 25,- Kč.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
PÁTEK Polévka Slepičí vývar s drůbky a těstovinou 20,- Kč Polévka Rybí polévka 25,- Kč.
Pátek BE soup 1 Kuřecí se zeleninou a nudlemi 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Květáková 16,60 Kč / 21,- Kč.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Mgr. Eva Sixtová VY_32_INOVACE_05_Český jazyk pro 7. ročník_Pravopis koncovek přídavných jmen Téma: Pravopis koncovek přídavných.
ČTVRTEK Polévka Hovězí vývar s játrovou rýží 20,- Kč Polévka Špenátový krém 25,- Kč.
STŘEDA Polévka Hovězí s kapáním 20,- Kč Polévka Cibulový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Drůbeží vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Květáková 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
ÚTERÝ Polévka Drůbeží vývar s drobením 20,- Kč Polévka Bramborová polévka 25,- Kč.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Projekt finanční gramotnosti
května PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
  Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Klášterní nám. 127 Moravský Krumlov Bc. Luisa Milková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky.
20. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
13.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
PÁTEK Polévka Kuřecí vývar s nudlemi 20,- Kč Polévka Fazolová 25,- Kč.
26. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar s játrovou rýží Jemná zeleninová se smetanou
23.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
VY_32_INOVACE_13_PRAKTICKÉ ČINNOSTI
Autor: Mgr. Marcela Holubová
Příprava drůbeže vařením, dušením
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Slepičí vývar se zeleninou a rýží
Kuřecí se zeleninou a nudlemi
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
  Název školy: Střední škola dopravy, obchodu a služeb Klášterní nám. 127 Moravský Krumlov Bc. Luisa Milková Název projektu: Zlepšení podmínek výuky.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Kuchařská repetorium 3. ročník – kuchař
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Jídelníček od 3. do 7. června 2019 změna jídelníčku je možná
Transkript prezentace:

Žáci VII.D se do této hry pustili. A jak? Pracovali dle této osnovy. 1.Sestavení jídelníčku 2.Soupiska potravin 3.Ceny potravin v obchodě 4.Příprava svátečního stolu 5.Zásady hygieny a stolování 6.Nákup potravin 7.Příprava na vaření, postupy 8.Samostatné vaření

Slavnostní jídelníček Aperitiv Kofola Polévka Slepičí s domácími nudlemi Hlavní chod Kuřecí prso se šunkou, vařené brambory, obloha z rajčat Moučník Sloní slzy s ořechovou náplní, capucino

Slavnostní tabule

Jsme připraveni na moučník SLONÍ SLZY.

Mým úkolem je uvařit brambory a udělat rajčatový salát Já jsem připravený opékat maso.

Co si navařili,to si také sní. Tááák a máme hotovo.

Přípitek – aperitiv kofola ! Také bychom si daly.

Polévku připravovali Simonka a Ríša. Byla opravdu dobrá.

Opravdu, ty sloní slzy jsou vynikající.

Tak a máme hotovo. Tak kuchaři, ještě uklidit a příště nás čeká marcipánový dort.

Už se těším, jak mě upečou. Tak Ahoj v roce 2011.