HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ „O POHÁR PROTEC PLUS S.R.O.“ Datum konání: sobota 9. 2. 2013 Rtyně v Podkrkonoší, sportovní hala Orlovna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Mistrovství světa juniorů v motokrosu
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA.
10. ročník fotbalového turnaje azylových domů v malé kopané.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
mužstvo žáků TJ SOKOL CÍTOV 1930 Výroční zpráva
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR „SPORTEM PROTI DROGÁM“ KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU TĚLOVÝCHOVNÉ A SPORTOVNÍ UNIE TRUTNOVSKA „SPORTUJ S NÁMI“
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
TJ Sokol Sedlnice Kuželkářský oddíl. Mistrovství ČR žákyň 2007 Martina Janyšková se umístila na 3.místě.
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
aneb plážová házená v Mostě.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK A MLADŠÍCH ŽÁKŮ 3. ROČNÍK MEMORIÁLU LEOKÁDA KOLLERTA.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Judo Sokol Praha Vršovice
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
XXVII. Silvestrovské derby
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
OKRESNÍ FINÁLE V KOPANÉ POHÁR JOSEFA MASOPUSTA Strážnice
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
4. ROČNÍK HALOVÉHO TURNAJE MUŽŮ O POHÁR STAROSTY MĚSTA.
Plán činnosti 2007 Filip Novák Volejbal - 5. ročník volejbalového turnaje Geodetů a Kartografů 2007 Místo konání : tradičně v hale ČVUT na.
Starší přípravka Aktivity v roce 2014 účast na halových a venkovních turnajích Jarní dohrávka OP ve druhé skupině Podzimní část OP a postup do první.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA.
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
VÁNOČNÍ HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ Konaný v rámci projektu TSUT „Sportuj s námi“
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
Halový turnaj mladších žáků O putovní pohár předsedy ČMFS JUDr. Ivana Haška – Sportovní hala Orlovna Rtyně v Podkrkonoší dne Halový turnaj mladších.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
FC Slovan Rosice, z.s..
FLORBAL.
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
O putovní pohár J. Verfla
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
VTM 2005 – U13 pořadatel: Královéhradecký kraj
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BEACHVOLEJBAL.
Transkript prezentace:

HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ „O POHÁR PROTEC PLUS S.R.O.“ Datum konání: sobota Rtyně v Podkrkonoší, sportovní hala Orlovna

Účastníci: TJ SOKOL TŘEBEŠ TJ BANÍK RTYNĚ/SK SPARTA ÚPICE FK JAROMĚŘ JISKRA HOŘICE FK POŘÍČÍ TJ ČERVENÝ KOSTELEC AFK HRONOV TJ JISKRA HARRACHOV

V sobotu se ve sportovní hale Orlovna ve Rtyni v Podkrkonoší konal další díl zimního seriálu. Turnaj byl tentokrát uspořádán pro mladší žáky ročníky narození 2000 a mladší. Navzdory neustupující chřipkové epidemii se podařil start osmi týmů, hrálo se 1x12 minut systémem každý navzájem s každým. Po bojovných zápasech, kdy o pomyslnou bednu bojovaly, až do posledního utkání čtyři celky, nakonec zvítězil tým FK Jaroměř, když se výrazným způsobem proti chlapcům prosadila Míša Khýrová. Druhý skončil TJ Sokol Třebeš a třetí TJ Jiskra Hořice. Bramborová medaile tak zbyla na AFK Hronov. Všem účastníkům děkujeme za pěkné výkony a fair play hru, na což s přehledem dohlíželi arbitři Michal a Jiří Říhové. Za své výkony pak byli hráči odměněni hodnotnými cenami. Mezi nimi pro jednotlivce patří i ta v podobě zájezdu na utkání italské Série A, které se odehraje ve svatostánku San Siro. Drobnou kaňkou pak byla nezvykle prořídlá tribuna haly jinak tradičně dobře připravené akce pro malé sportovce. Nezájem, zejména domácích diváků, byl nepochopitelný. Můžeme doufat, že i v tomto případě si svou daň vybrala chřipka…. V sobotu se ve sportovní hale Orlovna ve Rtyni v Podkrkonoší konal další díl zimního seriálu. Turnaj byl tentokrát uspořádán pro mladší žáky ročníky narození 2000 a mladší. Navzdory neustupující chřipkové epidemii se podařil start osmi týmů, hrálo se 1x12 minut systémem každý navzájem s každým. Po bojovných zápasech, kdy o pomyslnou bednu bojovaly, až do posledního utkání čtyři celky, nakonec zvítězil tým FK Jaroměř, když se výrazným způsobem proti chlapcům prosadila Míša Khýrová. Druhý skončil TJ Sokol Třebeš a třetí TJ Jiskra Hořice. Bramborová medaile tak zbyla na AFK Hronov. Všem účastníkům děkujeme za pěkné výkony a fair play hru, na což s přehledem dohlíželi arbitři Michal a Jiří Říhové. Za své výkony pak byli hráči odměněni hodnotnými cenami. Mezi nimi pro jednotlivce patří i ta v podobě zájezdu na utkání italské Série A, které se odehraje ve svatostánku San Siro. Drobnou kaňkou pak byla nezvykle prořídlá tribuna haly jinak tradičně dobře připravené akce pro malé sportovce. Nezájem, zejména domácích diváků, byl nepochopitelný. Můžeme doufat, že i v tomto případě si svou daň vybrala chřipka….

Individuální ocenění pořadatelů turnaje: Nejlepší hráč – Ondřej NOSEK (AFK HRONOV) Nejlepší brankář – Jörn NESTLER (TJ JISKRA HARRACHOV) Nejlepší střelec – Michaela KHÝROVÁ (FK JAROMĚŘ) Miss turnaje – Kateřina NOSKOVÁ (AFK HRONOV)

Nejlepší hráči týmů podle hodnocení svých trenérů: TJ SOKOL TŘEBEŠ – Richard KUNEŠ TJ BANÍK RTYNĚ/SK SPARTA ÚPICE – Ondřej PYTLÍK FK JAROMĚŘ – Lukáš HOFMAN TJ JISKRA HOŘICE – Jakub POKORA FK POŘÍČÍ – Ondřej HOUSA TJ ČERVENÝ KOSTELEC – Filip NEUMANN AFK HRONOV – Manol MANOLOV TJ JISKRA HARRACHOV – Michal MORÁVEK

Poděkování za podporu této akce patří partnerům, kteří pomohli při zajištění cen pro týmy a jednotlivé hráče: Hlavní partneři: CA SPORT Brno Město Rtyně v Podkrkonoší PROTEC plus s.r.o. Rtyně v Podkrkonoší VETIM s.r.o. Úpice Další partneři: Poháry Bauer s.r.o. Zdravotní pojišťovna METAL - ALIANCE divize Čechy GOLD-CRYSTAL s.r.o. Jihlava Ekologický rozvoj a výstavba s.r.o. Jaroměř Mediální skupina MAFRA BOOKNET, spol. s r.o. Ostrava Kooperativa a.s. CPZP Ostrava Vítkovice Vampírka – RASCEN Praha Marius Pedersen a.s. Trutnov D I N O X s.r.o. Hradec Králové PRECIOSA ORNELA a.s. Zásada ČR Al-Namura, spol. s r.o., Kralupy nad Vltavou

Pojišťovna GENERALLI GROUP ALBI Česká Republika a.s. Praha Junior Footbal s.r.o. Praha Euromedia Group k.s. Nové Strašecí BLUE ARROW INTERNATIONAL, s.r.o. Praha Českomoravská stavební spořitelna a.s. Praha PRIMÁTOR Náchod Media Marketing Services Hradec Králové Kulturně společenská deník XANTYPA Praha Belsport s.r.o. Praha Poděkování patří všem účastníkům, kteří předvedli pěkné sportovní výkony a fair play hru. Těšíme se, že nám všichni zachováte přízeň i pro příští rok. za pořadatele TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší, oddíl kopané Vladimír Vasiljev a Milan Romančák Rtyně v Podkrkonoší dne © fotbalrtyne