Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aleš Pekárek Ústav informačních studií a knihovnictví, FF UK Současný stav využití Creative Commons v oblasti informací veřejného sektoru ČR CC Salon,
Advertisements

- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
Představení společnosti
Interkulturní komunikace - angličtina jako lingua franca (společný jazyk) v interní komunikaci Marcel Pikhart Institut interní komunikace Praha, 21/2/2013.
Něco málo o životě….
Evropská soukromá společnost s r. o
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
Jak se uplatnit na trhu práce
Global One Humanitární Trust Global One Humanitární Trust pomozte zachraňovat životy s Global One pomozte zachraňovat životy s Global One vydělávejte s.
StrongFutureInternational. Jednodušší to již nebude ! Nechte se vést úspěšnými! Začněte budovat svůj business ještě dnes !  Chcete být sami svým šéfem?..
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Úvod Obsahem této prezentace budou vztahy společnosti se svými vlastníky / společníky. O teorii obchodních společností bude pojednáno ve zvláštní prezentaci.
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Vyrobilo Centrum pro katechezi  Předobraz Krista; Předobraz cesty víry každého křesťana; Vzorem kontemplativní modlitby a současně praktického.
10 zemí. 1 společnost. Ing. Jana Skálová, Ph.D.
Svaz chemického průmyslu ČR Konkurenceschopnost chemického průmyslu ČR Konference SCHP ČR a MPO ČR SCHP ČR.
Ženichu, nevěsto, co Vás to napadlo, vyměnit svobodu za svazek manželský, to už je kopanec opravdu ďábelský. Co jste už zkazili, to se již nespraví, teď.
SOCIOLOGIE 10 Náboženství
Bohatství versus chudoba
Globalizace z různých úhlů dopadu
"Jak pomoci firmám lépe fungovat v Ostravě? Flexibilní, plně vybavené kanceláře na míru..." Kateřina Camerino General Manager Regus Ostrava.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Naše škola se nachází v obci jménem Ludgeřovice.
Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Tato prezentace nesmí být použita na jiný den Země než na Zneužití je trestné Zneužití je trestné.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Vyhodnocení besed a ankety studentů SŠ o neobnovitelných přírodních zdrojích VŠB - TU Ostrava, katedra společenských věd Ing. Jiří.
1 SEDM KLÍČŮ KE GLOBÁLNÍ BUDOUCNOSTI doc.PhDr. Dušan Pavlů, CSc. UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Workshop profesního poradenství pro neslyšící v rámci projektu OPPA „Zvládneme to sami!“ Podnikatelské minimum Podnikatelská myšlenka / Podnikatelský.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
Finanční fair play ve fotbale. Historie ● 2009 – zpráva UEFA o finanční situaci všech klubů ● 56 % z 655 klubů ve ztrátě, o 9 % více než předchozí rok.
Důchodová reforma od autor: Zdeněk Minář.
LEGISLATIVNÍ VYMEZENÍ INTEGRACE
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
1© Rödl & Partner Mgr. Václav Vlk | Konference Nové soukromé právo | Zástupce kolektivního statutárního orgánu vůči zaměstnancům (ve.
Rozvoj dalšího vzdělávání obyvatel na venkově v Moravskoslezském a Zlínském kraji Cloverleaf spol. s r.o. IČ: Tento projekt je spolufinancován.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Jakub Hlávko Název materiálu: VY_32_INOVACE_6_CLOVEK_JAKO_OBCAN_06.
Marketingové aktivity sdružení České dědictví UNESCO.
RUBIKON Centrum „Bezpečí společnosti nespočívá ve vyloučení lidí s kriminální minulostí a jejich izolaci, ale především ve schopnosti společnosti je začleňovat.
Univerzita Karlova v Praze Lékařská fakulta v Plzni Oddělení OVAVT Jestliže chcete oživit systém Vaší výuky, „online learning systém“ Vám nabízí? Jednoduché.
Metody zpracování informací PhDr. Jiří Javorský, CSc. Kontakty do práce  Tel.: 
Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně Mgr. Klára Tesařová.
Vliv podpory na uživatele Bc. Zuzana Thürlová Transformace sociálních služeb: Příležitost pro lidi 4. Prosince 2012, Brno.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
SIMPLY CLEVER Roční řízená praxe ve Škoda Auto v oblasti IT Ing. Jan Drtil, ŠKODA AUTO a. s.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Já a společnost Výchova k občanství ročník III
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
DEMOKRACIE. Co je to demokracie? Rozhodněte o pravdivosti následujících tvrzení: 1)Demokracie je ideál, s nímž většina politiků nesouhlasí. 2)V demokracii.
V Midjánu – Exodus 2:11-3:8 Chodím pořád v kruhu?
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Kategorizace osob Dosavadní úprava Nová úprava Osoby Osoby člověk
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
Typ klienta.
ASEAN Ročník: 2. Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh:
Moc médií 3.3..
Otázky pro průběžnou práci
Lidská práva Leden 2016.
Prezentace obchodního plánu
Globalizace z různých úhlů dopadu
KNAUF INSULATION spol. s r. o
Informace o společnosti
Název společnosti Obchodní plán.
institucí 80 akcí Deklarace smíření a společné budoucnosti
Prezentace obchodního plánu
Informace o společnosti
Edukační (výchovné a vzdělávací) cíle
Transkript prezentace:

Dobrý den, Chci Vám nabídnout možnost podílet se na novém, celosvětovém projektu GLOBAL ONE.

a každým dnem toto číslo stoupá

Než Vám začnu povídat víc o společnosti Global One, musím Vás na něco upozornit. Zapomeňte okamžitě na všechno, co jste do dnešního dne slyšeli o MLM. Nebo co jste s MLM sami zažili. Zapomeňte na downlines, matrix či binární systémy.

Je jedno, jaká byla Vaše minulost. Ta nemá s budoucností, která na Vás čeká, nic společného, pokud se rozhodnete pro Global One. Global One je sociální marketing a nabízí každému bez rozdílu fantastické obchodní možnosti. Je známo, že 98 % všech lidí, kteří si internetem pokoušeli vydělat, byli většinou zklamáni.

Tsunami Global One, nás, všechny členy, smete...do nového světa finanční svobody a nezávislosti, pryč od současného SYSTÉMU

Budete svědky nového, kompletního přetvoření celosvětového, miliardového průmyslu.

Co to je ?