Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka www.skvelyteam.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IV. Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů
Advertisements

Struktura členění (dělení) členských příspěvků (14
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Abyste si mohli vydělat již za měsíc hodně peněz - musíte tyto informace odeslat dál a naučit je odesílat ještě dál…
ZÍSKÁVEJTE DÁRKY ZA STABILNÍ VYSOKÝ INDIVIDUÁLNÍ OBJEM!
Jak úspěšně inzerovat pomocí PPC. Obsah (aneb co všechno se dozvím )  Pro koho je PPC vhodné  Hlavní výhody pro klienta  Proč používat právě.
1. cvičení úrokování.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
VY_32_INOVACE_Čj-Sl 6.,7.02 Anotace: Prezentace obsahuje fiktivní internetový obchod, který žákům slouží jako podklad pro sepsání objednávky. Vzdělávací.
Propagace a reklama na facebooku
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Věrnostní program.
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Služby.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
 Proč se ceny stejného výrobku liší  Prodej prostřednictvím internetu  Akce obchodních řetězců  Na co si dát pozor Zdroj: Petr Klínský a spol., Finanční.
UVEDENÍ NOVÉHO SKENERU NA TRH
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
VSTUP DO TURBO 2 SUPER 15 DOLARŮ JEDINÁ PLATBA PRO VSTUP DO Wellspringunion - REVOLUČNÍHO SYSTÉMU.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
WINALITE Jeden svět Jeden tým Jeden sen Zveme Vás ke spolupráci
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
informace pro váš business a podnikání TISKOVÁ KONFERENCE 15. dubna 2008.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
Jak ušetřit peníze vložené do inzerce nemovitostí a přitom víc prodávat? Ing. Jan Cempírek Obchodní ředitel, Český Internet s.r.o. - provozovatel portálu.
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
práce učitele pohledem učitele
VÍTEJTE V NAŠÍ ONLINE PORADNĚ! Váš poradce:David Kříž telefon: www: Poradna Lepší kondice.
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
Pravidla pro zajištění regionálních funkcí v Pardubickém kraji Seminář RF – Pardubice.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
FINANČNÍ OHODNOCENÍ – ZPŮSOB ODMĚŇOVÁNÍ Platné od 1.května 2012.
MěVG Klobouky u Brna.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
KIV/PPA2 1.cvičení Cvičící: Pavel Bžoch.
Téma projektu: Zajištění IT školení mimo sídlo firmy - školení zaměstnanců auditorské firmy na nově zavedený informační systém Vypracoval: Petr Vilimovský.
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
Aktivní a věcná komunikace je základem kvality každodenně poskytovaných služeb. V Sodexo ji rozdělujeme na několik stupňů, které umožní věnovat se různé.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
Firmy Firmy iGoBidWin.com aukce stránek, které členové pracují, aby v internetových zákazníků, vydělávat si provize - Stejně jako účast v našich 3 vlastnických.
Věrnostní klub - ČEDOK.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
WINALITE prodej MALOOBCHOD Kč ZISK Kč I II III IV 1 set = Kč distributor STŘÍBRNÝ 5 setů = Kč (jednorázový.
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
LÉČIVÉ KOUPELE Přidejte se a začněte prodávat. Jak to funguje??? Koupíte produkty za zlomek ceny, prodáte je za vyšší cenu. (samozřejmě dostanete informace)
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák PEF Mendelu – Management – ZS 2012.
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. ČLENOVÉ TÝMU Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Váš nejbližší člen TAB: GET Petr Němec Společná týmová porada Společná porada Skvělého týmu.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Účet pegasus. skvělé  Vyberte si až 20 oblíbených koní.
Marketingový plán Marketing používej a poděl se s ostatními Spojování úsilí Podnikat pro sebe - ale ne sám Welcome.
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
V případě neshod a rozdílů v důsledku překladu, platí anglická verze. Tiens si vyhrazuje všechna práva na změnu, interpretaci a úpravu kompenzačního plánu,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Plavecký klub Děčín.
Erasmus v Tartu.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Transkript prezentace:

Průběh týmové porady Uvítání Informace o změnách (AWT Petr Sahula)‏ Online poradny na internetu (WT David Kříž + SV Jana Havlová)‏ Stránka (WT Dušan Koryčánek)‏ Plán na MO klub 1000 (GET Petr Němec)‏ Plán úspěchu Pravidelná středeční porada týmu

Váš nejbližší člen TAB: GET Petr Němec Plán na MO klub 1000 Pravidelná středeční porada týmu

Proč mít vůbec nějaký plán? Proč plán na 90 dní? Za co jsme placeni? STATISTIKA vyhodnocení pravdivé zrcadlo ČÍSLA, ČÍSLA, ČÍSLA 90 denní plán Plán na MO Klub 1000

Postavili byste cokoliv bez plánu?

Proč mít vůbec nějaký plán? Proč plán na 90 dní? Za co jsme placeni? STATISTIKA vyhodnocení pravdivé zrcadlo ČÍSLA, ČÍSLA, ČÍSLA 90 denní plán Plán na MO Klub 1000

Proč mít vůbec nějaký plán? Proč plán na 90 dní? Za co jsme placeni? STATISTIKA vyhodnocení pravdivé zrcadlo ČÍSLA, ČÍSLA, ČÍSLA 90 denní plán Plán na MO Klub 1000

Napsat si CÍL 1 nový klient týdně při ø objednávce 50 bodů Napsat si plán na 90 dní za 3 měsíce kvalifikace MO klubu 500 Napsat si plán na dalších 90 dní za další tři měsíce kvalifikace MO klubu 1000 Začínám-li jako Consultant 7 měsíc kvalifikuji SV Jak zvládnu prodávat bodů do 6 měsíců a kolik si vydělám? Plán na MO Klub 1000

CELKEM PRODÁNO: bodů

Začnete-li stejný plán na úrovni Consultanta bude Váš zisk 7 měsíc o cca nižší, než když začnete na pozici SV Největší výhoda Supervizora je v přístupu na vyšší úrověň školení – to je důvod, proč v TOP 20 jsou převážně SV Dosažení pozice alespoň Senior Consulant (Vyšší konzultant) zajistí přístup na většinu akcí projektu PZD i Skvělého týmu (ŠÚ1, AT2, Webkonference)‏ „pekař neprodává rohlíky v prázdném krámu“ PROČ KVALIFIKOVAT VÝHODNĚJŠÍ SLEVU Plán na MO Klub 1000

VÁNOČNÍ DÁREK Překvapení na závěr Plán na MO Klub 1000

vanocni darky1.pdf vanocni darky2.pdf vanocni darky3.pdf vanocni darky kosmetika.pdfwww.lepsikondice.cz/soubory/darky/ Kde nabídky najdete: Plán na MO Klub 1000