Dětský tábor Pod Templštýnem „Borisovci“ Program (1 ze 3)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tábor na Suchém Dole se koná prvních 14. Dní o letních prázdninách.
Advertisements

Letní škola instruktorů Malé Svatoňovice
Podzimní akce Pohody Brno – sdružení pro volný čas.
Komise pro mezinárodní spolupráci a orální dějiny při MÚ Praha-Vinoř připravuje II. MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR NA DVOŘE RUDOLFA II.
Les ve škole – škola v lese
Liturgický rok.
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Sezóna 2012 Členské příspěvky na sezónu 2012: - děti do 9 let 500Kč - do18 let 700Kč - ženy 1100Kč - muži 2200Kč - důchodci 65let + 50% -studenti po předloženi.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Týden Denisy Pechové. V pondělí chodím s Taigym a Jejminou na procházky do parku a do lesa.
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
(NE)ZNÁMÍ SOUSEDÉ (UN)BEKANNTE NACHBARN – Olomouc a okolí (CZ)
Inovace odborné praxe Harmonogram odborné praxe – Vypracoval: Lukáš Kummer.
Naše chalupa před x-lety. a náš hotel dnes ranní nástup na výcvik.
Průběh léčebného pobytu batolat a předškolních dětí – oddělení P1
PREVENTIVNÍ KURZ ZŠ ÚPICE-LÁNY
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Adaptační kurz
Přebudov června 2013 Družina princezen a rytířů v pohádkovém Přebudově.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
TÁBOR ….
Zadání úkolu, závazný služební program akce
s Mírou a Janou Dopoledne na Divokém západě, odpoledne v pohádce Tábor rodičů s dětmi Přebudov 25. –
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Dušan Hauser. Základní informace  Cílová skupina: členové horolezeckého a tábornického kroužku při SVČ Pohořelice  Věk: smíšeného věku (8-15 let). 
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Comenius Portugalsko červen Neděle Příjezd do Aveira Ubytování v rodinách Individuální program.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Hoďme tělem vesnická olympiáda
TURISTICKÝ KURZ v Lišově (1TČ, 2PP, 2KA, 2TZ) …týden pod širým nebem…
Ekonomie & Ochrana vod Katedra životního prostředí Terénní stanice CHKO Kokořínsko - Kokořínský důl.
Skautská stezka Stezka je určena pro věk 11-15let. Skládá se ze čtyř stupňů.
KLUB POHÁDKA Dům dětí a mládeže Praha Stodůlky. Dopolední blok pro rodiče s dětmi Klub Pohádka je určen pro rodiče s dětmi od 1 – 3 let. Cíl klubu: zapojení.
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
5. lekce.
SPORTOVNÍ DEN v rámci oslav 660. let obce Lešná V pátek 12. června 2015 se uskutečnil na víceúčelovém sportovním hřišti tradiční „Sportovní den“, kterého.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Mariánská u Jáchymova 13. – 20. ledna Sobota 13.1 Sobota :00 odjezd od školy 13:30 dorazili jsme do Mariánské – bohužel po sněhu ani památky.
Zpracoval: Mgr. Ondřej Pacina Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Dagmar Škývarová. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Nabídka, vize, výstupy. Fyzika a stavební fyzika Základní motivační faktory Nabídky pro školy Souvislosti projektu Lidé.
Obsah 1. Odjezd 2. Hotel 3. Oficiální uvítání 4. Slovenská škola v Šal‘e 5. Šal‘a 6. Tvorba slovníku 7. Cyklo výlet 8. Výlet do Bratislavy 9. Odjezd.
Pusíkoviny Fotonoviny oddílu Pusík a Knoflíci z PS Nepomuk
Škola v přírodě Černá hora
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
DL CVIKOV – ODD. A1R DL CVIKOV – ODD. A1R
PYŽAMOVÝ DEN v MŠ a ZŠ KLOBOUKOVÝ DEN v MŠ a ZŠ
Autor: Mgr. Radana Marelová
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Škola v přírodě v Lučkovicích
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
LECHTAL s JEKA Rakouské Tyrolsko –
H2O - Vltava.
LETNÍ PŘÍPRAVA KATEGORIE ML. DOROST, ST. DOROST A JUNIOŘI
KALUMET STARÉHO INDIÁNA
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
H2O - Vltava.
Zbytov 2013 Téma: HVĚZDY.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

Dětský tábor Pod Templštýnem „Borisovci“ Program (1 ze 3) Sobota Neděle Pondělí Úterý Středa Příjezd do tábora Seznamovací vědomostní závod Safari, orchideje Pamatovák – slova pro starší, obrázky mladší Rostlinky a ohně Dopoledne Poznání tábora Informace o okolí Oddíl boje o přežití – hledání skupinového místa Chystání scének Oddíl boje o přežití – Lezení na laně Program dle oddílových vedoucích Oddíl boje o přežití – Ironman Kroužky (např. střelba ze vzduchovky, korálky, opičí dráha atd.) Oddíl boje o přežití – stavba sauny Celotáborová hra ve vodě (dle počasí) Odpoledne Rozdělení do skupin Seznámení ve skupinách, pojmenování skupin, příprava vlajek Oheň Přespání v lese po skupinách a hlídání vlajek (dle počasí) Diskotéka Program dle oddílových vedoucích Večer 1

Dětský tábor Pod Templštýnem „Borisovci“ Program (2 ze 3) Čtvrtek Pátek Sobota Neděle Pondělí Míčová olympiáda Hutututu Výlet Výlet (starší) Domečky v lese (mladší) Topografie - značky (mladší) a azimuty (starší) Dopoledne Program dle oddílových vedoucích Oddíl boje o přežití – sjíždění řeky na lehátkách Přetahování lanem Výlet Oddíl boje o přežití – noční přesun Vyhodnocení domečky Program dle oddílových vedoucích Oddílový trojboj Oddíl boje o přežití – speciální trojboj Odpoledne Uzlování Večerní hra – předměty ve tmě Program dle oddílových vedoucích Osobní volno – odpočinek po výletě Táborový slavík Stezka odvahy Večer 2

Dětský tábor Pod Templštýnem „Borisovci“ Program (3 ze 3) Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Vršky – zlatokop (mladší) Azimuťák (starší) Velký vědomostní závod Olympiáda Karneval Odjezd Dopoledne Golf Výoba a pouštění lodiček Štafeta Pouť Odpoledne Miss Program dle oddílových vedoucích (starší nacvičování pohádky) Pohádková cesta Vyhodnocení celotáborové hry Závěrečná diskotéka Večer 3