/MZDM/. Členové jsou mladí lidé ve věku 13-20 let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…..přijďte si s námi zahrát
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Domov mládeže při SOŠ a SOU Neratovice
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
VOJENSKÉ SDRUŽENÍ REHABILITOVANÝCH OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM.
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Zpráva o činnosti SK RVŠ 7. Sněm RVŠ, 20. února 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Miroslav Jašurek.
ZA DLOUHÝCH ZIMNÍCH VEČERŮ S přicházející zimou, když se dny krátí a mráz zalézá za nehty, trávíme stále více času v teple domova. Ale jak to bývalo dřív?
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
NA TÉMA: „DÍVÁM SE RŮŽOVÝMI BRÝLEMI“ Katalog vítězných děl jaro ročník výtvarné a keramické otevřené přehlídky „To je hlína!“ Akci podpořili: Dolní.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
PR KLUB Jsme tu pro vás?! Media relations…pojďme si to vyříkat.
PROGRAM PARTICIPACE celorepublikový program umožňující dětem a mládeži spoluúčast na věcech veřejných participace vede děti a mládež k rozvoji komunikačních.
Klub Pathfinder, oddíl Penguins – prezentace činnosti
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
Práce předsedy zkušební maturitní komise
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
Aktivity Asociace knihoven vysokých škol ČR v oblasti OA Mgr. Pavla Rygelová Ústřední knihovna VŠB-TUO 1 5. setkání českých uživatelů systému DSpace
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Zpráva o činnosti SK RVŠ 17. zasedání předsednictva RVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 8. sněm RVŠ, 22. května 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Činnost SK RVŠ za období prosinec 2010 – únor Sněm RVŠ, Praha Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
Tak to jsme my. Družstvo dětí, které se nechtějí doma nudit a mají zájem se dobře bavit. Voltiž je atraktivní gymnastické cvičení na neosedlaném koni.
Jak šel čas s TeenZone v Litvínově Městská knihovna Litvínov Bc. Hana Knolová Mladí v hledí knihovny II Praha 26. –
7.ročník programu Co je nového ve III.fázi Make a Connection v ČR & výběrové řízení 2008.
90leté jubileum sboru Kazatel v období br. Daniel Dobeš Na co jsi se do Olomouce těšil? Jak dlouho jsi plánoval zůstat?
BRATRSTVO PRAVOSLAVNÉ MLÁDEŽE – ČESKO, SLOVENSKO.
KLUB RODIČŮ NADANÝCH DĚTÍ
Zpráva o činnosti Výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Valná hromada Komise knihovníků AMG ČR 6. září 2006, Praha, Národní muzeum.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
P rezentace akcí o. s. Spořilov ve Frýdku – Místku v roce 2012 D obrý den, pojďte ven.
Dělba moci.
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
POSEZENÍ NA MYSLIVNĚ Brno-Bosonohy.
Zpráva z ustavující schůze Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Ján Říha.
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Nadační fond studentů Filozofické fakulty a Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity Studentská dobrovolnická praxe, PSY225 Věra Frančáková
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
16. prosince 2015 Jednání Rady vlády pro národnostní menšiny.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Sportovní klub Strupčice
KRONIKY.
BSE České Budějovice o. s.
SKIP – Sekce veřejných knihoven
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
Školní parlament ZŠ Písnická
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
Transkript prezentace:

/MZDM/

Členové jsou mladí lidé ve věku let, kteří jsou voleni na 2 roky Mandát vzniká řádným zvolením zástupců škol na Parlamentu dětí a mládeže v Olomouci /PDMO/ Momentálně má 1 3 členů MZDM má svou koordinátorku: Mgr. Jarmilu Břečkovou Logo: Kronik a MZDM Webové stránky:

Vedení MZDM Předseda: Jiří Dokoupil Místopředseda: Denisa Maňasová Tajemník: Tomáš Matýs

Oficiální zasedání MZDM se koná 2x do měsíce. V Otevřeném klubu dětí a mládeže /OKDM/ na Fakultní základní škole /FZŠ/ dr. Milady Horákové v Olomouci

Členové MZDM strávili den s panem primátorem a jeho náměstky. Mohli si tak na vlastní kůži vyzkoušet „pravou politiku“. Duben 2012

Členové MZDM se převlékli za Mikuláše, anděly a čerty Rozdali dětem dárky Zahráli si hry i společně zatančili

Členové MZDM byli proškoleni, jak dělat workshopy k ÚPD Ale zbyl čas i na zábavu

Hry, soutěže a tancování Bavili se nejen děti, ale i členové MZDM

Akce, která se stala již každoroční stradicí, a na níž MZDM pravidelně pomáhá Hrajeme si s dětmi

…ukázky z různých škol…

Každoroční akce již od roku 2010 !

Soutěžní družstva

Ranní rozcvička 2010 Cílem je stmelit nový kolektiv… … což se povedlo! 2009

Seznamovací hry Neformální setkání večer

Holandští zastupitelé v Olomouci 2010 Olomoučtí zastupitelé v Holandsku 2011

Děkujeme za pozornost MZDM Olomouc